Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomáhat, chránit a lhát. Tajemství vyplouvá na povrch. Mladému policistovi je přidělen okrsek Queens, sousedství kde vyrůstal. Pracuje velmi tvrdě, aby zajistil svojí ženu a nemocnou dceru. Ale když staré tajemství vyplouvá na povrch, hrozí, že jeho život bude v troskách. Anonymní zdroj totiž odhalí nové informace, že se policisté snaží ututlat nevyřešený případ vraždy dvou chlapců. Tato skutečnost vyvolá sled událostí, které otřesou celým sousedstvím. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (89)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Al Pacino...To meno bolo kedysi magnetom na hity a hlavne kvalitu. Dnes je to presne naopak a Robert DeNiro je na tom rovnako. Dá sa povedať, že rovnicu "sračka-kvalitný film" Pacino napĺňa s úspešnosťou 5:1. Tento film ostal kdesi uprostred. Temné tajomstvo z detstva a návraty v čase celkom fungovaly, ale to je asi tak všetko. Pacino a Liotta trestuhodne nevyužitý, v závere nepresvedčivé a odfláknuté. Celkovo dosť o ničom. Mohol z toho byť jeden slušný diel v nejakom seriály z policajného prostredia, no na celovečerný film z hviezdnym obsadením je to dosť slabé. 40%. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Já se snad nepoučím! A to dobře vím, že zábavné a poutavé příhody příslušníků veřejné bezpečnosti města New York by se daly spočítat na prstech jedné ruky slepého operátora cirkulárky. Většina těchto mdlých pitchovin je snad točena na zakázku jejich odborového svazu, aby všichni viděli, jací jsou to v podstatě traumatizovaní chudáci, jak trpí jejich ubohé rodiny a pokud okamžitě nedostanou přidáno, nezbude jim nic jiného, než být zkorumpovaní a prohnilí a pod vzletným sloganem "Pomrdat a chrnět" se starat jen o to, aby jim někdo nevytuneloval penzijní fondy. A tento Son of a Bitch není výjimkou. Takže pokud zrovna nejste angažovaný starosta Giuliani nebo ve Velkém jablku nešlapete chodník, unudí vás to xmrti jako mě. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,VZPOMEŇ SI NA DVĚ VRAŽDY Z ROKU 1986. JAK SES MOHL STÁT POLICAJTEM?“....... /// Jonathana (záhadně) dohání minulost. I průměrně inteligentnímu dojde, že nemá vzpomínat na nějaký hnusný ženský, ale na okamžiky, o kterých zase tolik lidí nevědělo. KDO MU CHCE ZNIČIT ŽIVOT A PROČ? ... Pomalu dávkovaná nuda, ve který se střídaj fragmenty z dětství s prací policajta (tedy současností). A do toho ty výhrůžky. Vylepšuje to závěrečná půlhoďka, ale vlastně to je příběh o hovně. O tom, že CHLAP SE MUSÍ NAUČIT ŽÍT S KDEJAKEJMA SRAČKAMA. A tady jich je v závěru celkem dost! Ale pokuď nejste investigativní novinář, zřejmě si na konci řeknete (tak jako já) NO A CO? /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Jsem investigativní novinář. 2.) Kdysi jsem zabil dva šmejdy a nejsem si jistej, jestli mě může někdo vydírat. 3.) Thx za titule ,,studko“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE ne NAPĚTÍ * ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nijak zvlášť urážející ani výjimečná kriminálka, na kterou se ale po většinu stopáže celkem bezbolestně dívá... Škoda hloupého konce, který toho chtěl evidentně říct tolik, až neřekl vůbec nic. Líbilo se mi střídání dvou časových rovin a zejména společné scény malého Milka a detektiva v podání neselhávajícího Al Pacina ("Mám tu dvě hromady lidskýho hnoje...), Channing Tatum byl ovšem nehezky prkenný. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Absolutně mi nejde do hlavy dané obsazení, které se nejspíš sešlo v hospodě a tady to "son on no fuck" nečetlo ani z dálky. Rád podotknu svůj názor a dívalo se mi na to nanejvýš špatně, hrozně, otřesně... protože dneska už píše kdejaký šulin (viz já) kdejaké ptákoviny (viz son of bla bla...), které se ztrácejí ve své podstatě. To už nejde napsat něco, co dává smysl a funguje jako celek, nee to je potřeba všechno zamotat, pohrát si s časem, vykulit na diváka různé konspirace, to je parááádička a pak to tak i vypadá. 3/10 A o čem to bylo? o ničem... ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Tento krát Dito Montieli hodil kocky na stôl, tak šikovne, že až sa mi nechce veriť. Zastavili sa päťkami na hor, takže veľa nechýbalo, aby dosiahol najvyšší počet. Podľa mňa z nevydarenej spolupráce D.Montieliho a Ch.Tatumu z nedávnej minulosti (Život je boj), vyplynulo ponaučenie a teraz sa chybám, ktoré ich sprevádzali v spomenutom filme úspešne vyhýbali. Snímanie kamery a spracovanie mi pripomínalo prevedenie filmu Fighter, ktorý podobne ako tento vykresľoval silné puto medzi dvoma chlapcami a neskôr mužmi. Celý príbeh sa odohrával kľudne, bez veľkých akčných momentov, ako keď je bezvetrie a ani lístok na strome sa nepohne, ale pútavo, ako keď sa zmráka pred dážďom. Dážď nakoniec prišiel a spŕška striel rozhodla o ďalšom osude mladého policajta, ktorý v detstve vykročil nie najlepšou cestou.70% ()

iamek odpad!

všechny recenze uživatele

Jedno velké What the fuck ! Je mi líto jak božský Al Pacino dopadl a bolí mě u srdce když vidím jak hraje v takovém patosu kde se člověk ani nevyzná zda sleduje přítomnost nebo minulost. Rychle ruce pryč ! ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mi to přišlo jako kravina, ale pak z toho vzešel krimi thriller, který se ještě dal snést. Do akčního žánru bych to rozhodně neřadil. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Špatné už od začátku. Samotná historka by sotva vydala na jeden díl Kriminálky Anděl, ale aby se to nepoznalo, různě se skáče v časových rovinách, a než se divák stihne zorientovat, dostane pár klišé podpásovek jako nemocné dítě, statečná novinářka, zkorumpovaní poldové a pár dialogů dementního ražení. Hlavně nic nevyprávět lineárně, aby divák nepřišel na to, jak hloupé to celé je! Herecké výkony skutečně mizerné, a to i u Ala Pacina. Kameraman by pak měl brát kurzy, kde by se naučil, co je celek, co detail, co rámování obrazu, co zlatý řez, co kompozice - evidentně o ničem z toho nikdy neslyšel. ()

PROROK14 

všechny recenze uživatele

Isto to nebolo až tak zlé. Chýbal tomu síce nejaký poriadnejší dej, ale celkovo sa mi na to nepozeralo vôbec zle. 70% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Všichni nenávidí Ameriku, ale co dobrého udělali pro tento svět ? Film o tom, že lidská tupidita (neplést ze stupiditou) vládne světem. Ukřičený, uřvaný a sprostý - proč , se na tohle dívám ? Vlastně nemusím, mám výběr volby - STOP. To to je uzavřený případ a už ho nikdy neotevřu. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Mdlé. To je slovo, ktoré mi po celých 90 minút vírilo hlavou. Mdlý príbeh, ktorý zo začiatku pôsobí ako pútavý krimi thriller, ale postupom času sa nijako nevyvíja, je vopred odhadnuteľný a očakávaný záver neprináša žiadne výrazné napätie alebo „zadosťučinenie“, posledná záverečná bodka (s černoškou Vicky) dokonca pôsobí skôr rozpačito. Mdlí herci, aj napriek takým menám ako Channing Tatum, ktorý síce nie je "top" herec, ale tu doslovne nemá čo hrať a po celý film si vystačí s jedným utrápeným výrazom v tvári, Al Pacino v pomerne zbytočnej úlohe, Katie Holmes solídna, ale okrem úlohy „dramatickej manželky“ jej rola nič neponúka, detskí herci stojá za zmienku ako jediní. Mdlá réžia, ktorá ma nedokázala vôbec emočne zaangažovať do diania, aj napriek tomu, že viacero tém sa javilo pútavo. Mdlý film, ktorý by na jednej strane zjavne chcel skúmať psychiku jednotlivých hrdinov a gradovať príbeh na maximum, avšak režisérovi sa to nedarí, jednotlivé zložky sú dotiahnuté minimálne. Chýba akákoľvek akcia a aj zvraty v príbehu sú podané tak, že vyfučia absolútne do prázdna bez povšimnutia. Mdlý snímok, ktorý mal rozhodne potenciál, čo sa týka príbehu aj zaujímavých hercov, ale dotiahol to ani nie „na pol cesty“. CELKOVO: 2,5* ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Několik poznatků: 1) V New Yorku slouží u Policie buďto zkorumpovaní vrazi nebo psychicky labilní jedinci, jež by měli mít minimálně ambulantní léčbu. ~ 2) Neuvěřitelná nuda. ~ 3) Channing NENÍ herec. Jeho postava se celou dobu chová jak po lobotomii, neuvěřitelné. ~ 4) Jediný, kdo tu hraje, je Katie. ~~~ 100. hodnocení filmu ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Ten film má příběh, parádní obsazení, veliké možnosti...a špatného režiséra. Tím, že se vám chvěje kamera i při záběrech, kterým by vůbec nevadila statičnost, ba naopak, tím díru do duše diváka neuděláte. Syrovost, ale nezajímavost. Scénář na prd, režisér napůl naprd. Film takový, který si už nepustím ani kvůli Channingovi. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Parádní kostlivec ve skříni. Jen by to chtělo s ním lépe pracovat. Tohle byla nuda k uzoufání. Šeď, šeď a zase jenom šeď. Velmi uspávající snímek. Nechápu, proč sem Liotta a Al Pacino lezli. To měli skutečně zapotřebí. Vždyť se jenom zahrabou do odpadu. Channing Tatum je sympaťák. Má velké charisma. To se mu upřít nedá. Ale je jako neopracovaný kus dřeva, ze kterého by velmi zručný řezbář mohl udělat zázrak. ()

Související novinky

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

The Rock a Hemsworth: Pro ranec dolarů

06.01.2012

Akční hrdina minulého a podle traileru na G.I. Joe: Retaliation i tohoto roku Dwayne Johnson pokračuje v linii filmů, ve kterých spíš někdo dostane nakládačku, než objetí od šťastné rodiny.… (více)

Pacino a Tatum na policii

Pacino a Tatum na policii

19.02.2010

Podivuhodná herecká kombinace. Ale nechme se překvapit – Channing Tatum patří mezi nejsnaživější hollywoodské mládence. V policejním thrilleru Son of No One, který pro Nu Image/Millenium Films natočí… (více)

Reklama

Reklama