Reklama

Reklama

Bílý Elephant

  • USA Elephant White (více)
všechny plakáty
Trailer

Sám proti novodobým otrokářům v Thajsku. Chladnokrevného nájemného zabijáka Curtieho Churche v Bangkoku osloví neznámý zákazník, který mu dobře zaplatí, když zlikviduje členy gangu provozujícího obchod s mladými děvčaty. Kdysi prý unesli jeho dceru a přinutili ji k prostituci. Pro Churche je to práce jako každá jiná, brzy však zjistí, že celá věc je náročnější, než se původně domníval. Zastavit se však už neumí a za svým cílem jde bez milosti, jako by najednou nesnesl pomyšlení, že je ubližováno nevinným. Snad to způsobila i mladičká prostitutka Mae, která ho na jeho nebezpečné misi doprovází. Když dívka beze stopy zmizí a Curtie se ji snaží znovu najít, je šokován pravdou o jejím osudu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Idealista 

všechny recenze uživatele

Bangkok nepřeje nájemným zabijákům . Přesvědčil se o tom N.Cage v Nebezpečném cíli . A bílý slon je na tom v kvalitě podobně . Trochu lepší biják s něj dělají skvělí herci , a velmi svižné místy nápadité akční scény .Právě ty oživují jednoduchý děj s bezduchými dialogy ve kterých působí budhistická moudra dost směšně . I tak se jedná o solidní béčkovou jízdu , kterou drží od tuctové dvd produkce výkon D.Hounsoua . ()

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

Je to takový průměrný béčko, kde prostě černoch se sniperkou v golfovým báglu nahání pasáky, aby je trestal za obchod s bílým masem. Chvílema je to nuda, chvílema se něco děje, do toho tam otravuje malá šikmooká hlavní hrdinka, kterou bych tam vlastně vůbec nepotřeboval, a naopak K. Bacon je tam jako příjemný zpestření. Je to snímek, u kterýho není potřeba nijak přemýšlet, prostě to váma projede tak, že druhej den nebudete v podstatě vědět, že jste to viděli. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Zase jedna sračka, ve které se objevila jediná charismatická osoba, a to Kevin Bacon. Vlastně si to bez něj ani neumím představit. Logičnost jednání a loajálnost některých postav, hrdinného černouška včetně, nezná mezí. Jakože s ostřelovačkou a vykosením dvou gengů obchodujících s náctiletými japonkami dostane zadostiučinění?! A ten mysteriozní podtext s čísnkými duchy byl co?! Když k tomu přičtu mnichy, kteří zde působí dost vtipně, vyjde mi skoro odpad. Ale to bych bílému slonovi ublížil. 20% ()

DivX 

všechny recenze uživatele

Můžu říct, že na tenhle film jsem se docela těšil když jsem viděl Kevina Bacona. Bohužel jsem se zklamal na plné čáře. Myslím si, že dá hlavní roli Djimonu Hounsouvi byla velká chyba protože mě nedokázal ani zdaleka přesvědčit o jeho herecké výkonu. Další věc je dost chabý děj u kterého jsem málem usnul kdy Hounsou polovinu filmu prosedí v jakési mešitě číhajíc na mafiány a v další polovině shání zbraně. Nevím co se stalo s režisérem Ong-baka! 30% ()

liberator 

všechny recenze uživatele

Bezmyšlienkovitý film stvorený len na to, aby sa v degradácii štýlu Johna Woo vystrieľali bedne munície, bližšie sa predstavili divákom menej známe zbrane a vyliali litre falošnej krvi. Pre fanúšikov Pinkaewa z jeho svetlejšieho obdobia je to určite sklamanie. Ako pri väčšine slovenských súčasných filmov sa dá aj v tomto prípade spomenúť len jedno pozitívum - pekná kamera. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Thajsku v Bangkoku. (Terva)
  • Hned v úvodu filmu můžeme v Bangkoku vidět reklamní poutač na film The Expendables (2010). (Terva)

Reklama

Reklama