Reklama

Reklama

Bílý Elephant

  • USA Elephant White (více)
všechny plakáty
Trailer

Sám proti novodobým otrokářům v Thajsku. Chladnokrevného nájemného zabijáka Curtieho Churche v Bangkoku osloví neznámý zákazník, který mu dobře zaplatí, když zlikviduje členy gangu provozujícího obchod s mladými děvčaty. Kdysi prý unesli jeho dceru a přinutili ji k prostituci. Pro Churche je to práce jako každá jiná, brzy však zjistí, že celá věc je náročnější, než se původně domníval. Zastavit se však už neumí a za svým cílem jde bez milosti, jako by najednou nesnesl pomyšlení, že je ubližováno nevinným. Snad to způsobila i mladičká prostitutka Mae, která ho na jeho nebezpečné misi doprovází. Když dívka beze stopy zmizí a Curtie se ji snaží znovu najít, je šokován pravdou o jejím osudu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predstavte si klasický Thajský lobotomizujúci akčniak, ktorý postráda akúkoľvek logiku. Odmyslite si neskutočné kaskaderske sceny. Čo vám ostane? Béčkovo prehravajúci Kevin Bacon. Aby som bol férový, tak v druhej polovici filmu sú dve väcsie prestrelky. Ale jedna je priemerna a druha mizerna. Proste nic extra. No a nejake bitky? No mame tu par niekolkosekundovych stretov v ktorych sa predvedie Djimon Hounsou. Ale nie natolko, aby ste kvôli tomu museli tento film vidiet za každú cenu. Vlastne vám uplne staci vidiet trailer. 2/10. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Po celý film docela solidní nuda, akční scény přes pc, napětí nikde, humor taktéž.. no mohlo to dopadnout o dost lépe. Jediná věc, co film zachraňuje je příběh do kterého se ale musíte vcítit ( nějak extra vás to nevtáhne), ale hlavně konec to celé zachraňuje a vy-zdvihává z jednohvězdičkové šedi .... 55% ()

Reklama

bourec 

všechny recenze uživatele

Když sem objevil tenhle film,a v kolonce režisér bylo jméno Prachya Pinkaew,byl sem docela natěšenej.Ong-bak byl sice co se týče příběhu hodně průměrnej,ale ta akce byla naprosto neuvěřitelná,dokonale akrobaticky našlapaná,že sem jen čuměl.Ale elephant je spíš malinko pod průměrem.Akce děsná,příběh tuctovej,a herecky,hlavně díky tomu bezvlasýmu pitomcovi,hodně podprůměrný.A hrozně mě mrzí,že v tomhle se utápí můj oblíbenec(hlavně díky Rozsudku smrti)K.Bacon,protože tady nemá co pohledávat.Možná bych s přimhouřenym okem sesmolil tříhvězdičkový hodnocení,ale debilní konec mě přesvědčil jít na dvě.30%. ()

Idealista 

všechny recenze uživatele

Bangkok nepřeje nájemným zabijákům . Přesvědčil se o tom N.Cage v Nebezpečném cíli . A bílý slon je na tom v kvalitě podobně . Trochu lepší biják s něj dělají skvělí herci , a velmi svižné místy nápadité akční scény .Právě ty oživují jednoduchý děj s bezduchými dialogy ve kterých působí budhistická moudra dost směšně . I tak se jedná o solidní béčkovou jízdu , kterou drží od tuctové dvd produkce výkon D.Hounsoua . ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Mohol to byť perfektný film. Nechýbalo veľa a dalo by sa povedať, že mal hĺbku. Bacon sa pohybuje na hrane solídneho herectva a trápneho prehrávania, ale nakoniec prevláda pozitívnejšia možnosť. Djimon Hounsou je podľa mňa dobrý herec. Tu skôr ako herectvo ale dokazuje, že dlhoročný tréning boxu a kung fu je k niečomu, aj keď so skutočnými martial arts borcami sa srovávať nemôže. Scénar má pár dobrých vychytávok, ale aj kopec dier. Prachya režijne niektoré scény zvláda dobre (najmä akcia) ale v niečom zlyháva. Celkovo hodnotím film na 70%, ale nechýbalo veľa a mohol to byť skutočne dobrý akčný thriller po ktorom by zamrazilo na chrbte. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Thajsku v Bangkoku. (Terva)
  • Hned v úvodu filmu můžeme v Bangkoku vidět reklamní poutač na film The Expendables (2010). (Terva)

Reklama

Reklama