Reklama

Reklama

The Killer Snakes

  • Hongkong She sha shou (více)

Recenze (4)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelné dílko!! Od SBčka / Shaw Scope z roku 1975 někdo vyhrabal starý "pre-cat III exploitation", který si svojí zvráceností, dokonalým zpracováním, zobrazováním nahoty, brutality, násilí, sexuálního násilí a úchylek vůbec nezadá s těmi kousky ze zlatého věku HK CAT III exploitaitions počátku 90. let!!! Z tohohle filmu jsem byl fakt nadšený a nikdy bych mu nehádal takový věk. Navíc nechápu, že už se dávno někde neobjevil, je to skvost v oblasti horroru a dramatu!!! Špinavé ulice, špičková hra se světlem, barvami, úžasné úhly kamery ... Fantasticky se na to dívá!! Hlavní hrdina je vyzáblý looser, který si ve sklepení ochočí spoustu hadů a pomocí nich pak likviduje lidi, kteří jemu nebo jeho "vyvolené" dívčině ubližují ... Je to takový antihrdina. Úžasné je, že ty mraky hadů jsou skutečně živí, je jich zde obrovské množství a druhů ... Většinou se má jednat o jedovaté kobry a podobné potvůrky, ale třeba hlavního šmejda nechá na konci uškrtit v přímém záběru živým hroznýšem (!!). Je zde scéna, kdy svázanou "zbondážovanou" holku znásilní hadem a pak jí jich tam nechá nalézt několik atd. ... Strhující dílo, na svůj věk a zejména původ NEUVĚŘITELNĚ odvážné, ale také špičkově zpracované ... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Drsný příběh z dílny Shaw Brothers, v němž si věčně tyranizovaný mladík ochočí armádu jedovatých hadů, která mu za péči a záchranu mnohých z nich pomáhá uskutečnit pomstu: smrt všech jeho nepřátel. A tak začne čistit ulice od všech grázlů, zlodějů a děvek... Brutalita, násilí a erotika, často všechno dohromady: takhle "bohatá" je například scéna, v níž se hrdinovi podaří nacpat hned několik hadů do genitálií svázané prostitutky. Co se však týče celkové kvality, příbuzný Calamity of Snakes (1983) je ještě o třídu výš. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

I přes první dojmy, kdy si myslíte, že půjde hlavně o mučení, nakonec zjistíte, že ona tu bude i nějaká ta romantická rovina, takže se snímek tak trochu zmítá mezi žánry. Pokud ale máte rádi trochu extrémnější filmy, tak vám „She sha shou“ rozhodně má co nabídnout. Scény s hady jsou skutečně neuvěřitelné a i v dnešní době jen těžko překonatelné. A navíc to má i příběh! ()

Reklama

Reklama