Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bolek Polívka a Pavel Liška uvádějí přímý přenos slavnostního předávání výročních filmových cen. Oba držitelé Českých lvů si spolu již zahráli ve filmech Pupendo, Vyhnání z ráje a Štěstí, ale moderovat spolu budou poprvé. Jako hosty si pozvou oblíbené filmové dvojice z řady českých filmů. Diváci se mohou těšit i na to, že na vlastní oči uvidí oba populární herce tak, jak je dosud nikdo, včetně jich samotných, neviděl. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem dvě hodiny trapnosti, kupodivu jsem se dočkal dvou hodin, vcelku normální zábavy. Normální hlavně ze začátku, posledních 40 minut už Polívka s Liškou moc neřekli, protože tekli s časem, jak sami uvedli. Jenže já měl představu trošku jinou. Bolek zase musel za plátnem nasávat ostošest a občasný skákání do řeči taky nevypadalo zrovna mile. I tak ale nikdo neprovedl nic zásadního. Vachler si nechal svůj artovní účes, stejně jako Hřebejk. Naše filmové celebrity si v pár případech chovají jako skutečné celebrity a pár z nich jsou alespoň trošku upřímní. Takže změna žádná. V mém případě snad jen jedna. A to ta, že jsem Pavla Lišku začal brát trošičku líp než dřív. A pár mezivstupů z nevydaných filmů v hlavní roli s Polívkou a Liškou taky nebyly špatný. Bylo to slabý, ale už to nebylo tak slabý. Tím pádem je otázka, proč celý dvě hodiny soutěžily o Českýho Lva akorát tři filmy, furt dokola. Přišlo mi to až trošku trapný a zbytečný. Furt dokola...Kawasakiho růže, Protektor a Tři sezóny v pekle. To fakt nikde nic lepšího nebylo? Ale slovenský herec Ladislav Chudík to řekl jasně. Máme i přesto všecko být na co hrdí, na Slovensku nemají nic. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Menší peklo než je zvykem. Pár vtipů šlo nejen mimo mě, ale asi i mimo publikum a celé lidstvo, ovšem jindy zase pěkný vtípek (i když záměnu idiota za blbce v jedné narážce jsem chtěl oplakat...). Je vidět, že Vachler aspol. rádi koukají za oceán a okukují třeba od MTV movie awards... ovšem jejich provedení je o dost méně vtipné, i když neznalého potěší. Takže tentokrát se na to dalo vcelku koukat... ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Kdeže jsou časy fenomenálního Jaroslava Duška a doba, kdy byl televizní Český lev skutečná událost. Bolek Polívka a Pavel Liška předvedli místy tolik faux pas (skákání do řeči při děkovačce zejména...), že celkem povedené parodie českých a jednoho světového filmu jen stěží zachránily dojem z galavečera. Nechápu, proč se Petr Vachler a průvodci večera stále tak zarytě drží Duškem a Zbrožkem nastavené poetiky trapnosti. Už je možná načase ji opustit a předvést něco nového a originálního... Tak snad příští rok... ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Tohle že jsou jedni z našich nejoblíbenějších současných komiků a herců? Hnus, bída, pořad který pomalu ale jistě skomírá a upadá.. Zasmál jsem se jen jednou, když byl Liška na okamžik bez Polívky, kterej si šel zřejmě cvaknout, ale bohužel ještě nuceně:-( Oceněným čest ale ti zato samozřejmě nemůžou. Jedna tedy za místy velmi dobře improvizujícího Lišku a za parodie Kolja a Bud Cassidy a Sundence Kid... ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Kvůli zúčastněným filmařům bych tu jednu dal, ale po Vachlerově mimózním výstupu v Hyde Parku, kde ze sebe udělal koko... kreté... atd. před celým národem dám, s klidným srdcem odpad! a budu si dál zvracet nad stavem českého "filmu". ()

Phobia

všechny recenze uživatele

Jak já miluju všechny ty České lvy, TýTý, Ceny Thálie, Miss Česka, Miss ČR, Zlaté slavíky, České slavíky (prostě ty ceny pro Káju Gotta), Nejlepší fotbalisty, Nejlepší hokejisty, Nejlepší atlety, Nejlepší hráče vodního póla, zkrátka veškerá úžasná vyhlašování a ankety, kterými nás ČT oblažuje takřka pravidelně v sobotu večer v hlavním vysílacím čase. Milovat to ještě o malinký kousíček víc, koupím jízdenku, sednu na Pendolíno, odsvištím do naší milované stověžaté matičky Prahééé, hurá na Barrandov najít programového ředitele ČT - a rozhodit mu sandál, opruzovi! Po někdejších zážitcích podobné "perly" televizní "zábavy" už dlouhá léta ignoruju (bohatě stačí ty nablblé upoutávky), tedy nehodnotím. Nas*at, soudruhu Janečku, na*rat! ()

packa odpad!

všechny recenze uživatele

Připojuji se ke zdrcující kritice letošního přenosu a ptám se - kam kráčíš, lve? Bolek Polívka mě ani napotřetí nepřesvědčil, že je dobrým moderátorem. Do filmu Kurvahošugutentag se jeho pseudoopilecké kreace hodí, do moderování stále ještě vážených filmových cen velmi ne. Stále však byl o třídu lepší než tragický Pavel Liška. Kdy už konečně pan Liška pochopí, že koktatáním nelze bavit publikum donekonečna? Jeho angažování považuji za největší Faux pas letošního ročníku. Několik milých momentů, které ovšem neměla na svědomí moderátorská dvojice, zoufalou úroveň letošních lvů nevytáhne. Pozn. Naprosto souhlasím se všemi výtkami, které na serveru aktualne.cz sepsal Tetsuo a kdyby to bylo možné, klidně připojím svůj podpis. A ještě jedna poznámka - být některým z laureátů, tak bych Bolkovi za to trapné skákání do řeči jednu lisknul. ()

sharky odpad!

všechny recenze uživatele

Jako kazdy rok (od te doby co to nedela dusek se zbrozkem, ale spolu, ne zvlast, to jim taky neslo!) tradicne nejtrapnejsi predavani cen. nechapu, proc byl znovu osloven polivka, ktery loni vyhorel, petr vachler se asi u svych vtipu evidentne bavi, nejspis jako jediny... Po 45 minutach jsem to musel vypnout, to fakt neslo vydrzet... ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Extrémně nudný Liška, které ho mám jinak docela rád...ovšem tohle nebylo to nejstrašnější...Bolek předvedl daleko horší alkoholem posilněný výkon, než v posledních Manéžích...celý kvalitativně velmi nezdařený večer se jakoby nesl v duchu celé české filmové krize... ()

prome odpad!

všechny recenze uživatele

Žádná změna za poslední roky. Trapnost a ubohost. Polívka s Liškou u mě ani nedokázali vyloudit letmý úsměv. Něco je špatně. ()

Reklama

Reklama