Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Elle by se chtěla stát zpěvačkou a skládat písničky, ale její sny končí kvůli náhlé smrti jejích rodičů. Přestěhuje se ke svému adoptivnímu strýci, který vlastní malé hudební vydavatelství, jehož největším hitem je dívčí skupina Sensation, ale pro Elle jsou zároveň největší otrava. Pro ni je prostředí pop music zcela něco jiného oproti tomu, kde vyrůstala a jejímu smutku ani nepřidává pocit viny ze ztráty rodičů, jelikož v době smrti jeli na její vystoupení. Pak potkává Tye Parkera, známého popového zpěváka s vášní pro skutečnou hudbu a znovu získá touhu splnit si své sny. (FaiThe)

(více)

Recenze (8)

Lamiczka 

všechny recenze uživatele

Přirovnání ke klasické Popelce je nasnadě, ale kvalit této kultovní pohádky rozhodně nedosahuje. Doufala jsem, že to bude příjemná oddychová romantika pro teenagery. Bohužel po první půl hodině jsem byla tak unuděná dějem, že jsem zbytek vzala z rychlíku a byla ráda, že už to skončilo. Nudaaaa! ()

LondonGirl 

všechny recenze uživatele

Tak naozaj neviem, čo malo toto s popoluškou spoločné. Veková kategória cca 9 - 15, dodávam, že som sa naozaj nudila, keď som si bola nútená toto pustiť. Sterling Knight vyzerá na 13 rokov , tak som riadne vyvaľovala oči, keď som zistila,že je starší odo mňa. Taká viac-menej ( skôr menej ) priemerná rozprávka pre deti a dorast. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Nápad to byl dobrý, stejně jako všechny ostatní moderní popelky, ovšem zpracování, tak o tom se to říci nedá. Už od první chvíle působí film jako neskutečné klišé, několik prvních rozhovorů působí strojeněji než mnohdy celý film. Kostýmy jsou přeumělkované a herci mají k sympatiím daleko. Tentokrát jsem byla opravdu upřímně ráda za možnost část filmu přeskočit, některé poznámky vypustit a mít film co nejrychleji za sebou. Jediný herec, který mě donutil vydržet u tohoto filmu byl Sterling Knight, se kterým už jsem viděla pár filmů a zajímalo mne, jak bude působit tentokrát. Musím napsat, že závěr působil mnohem pozitivněji než celý film a konec mu dokázal alespoň trošku napravit reputaci. Tentokrát nedoporučuji, a to ani na ukrácení dlouhé chvíle. Existuje milion různých možností, jak trávit čas lépe a užitečněji. ()

sara93 

všechny recenze uživatele

Kdyby tam nehrál Sterling Knight hodnocení by bylo nižší . Film mi připomíná něco mezi Moderní Popelka: Byla jednou jedna píseň a Nežádej svůj poslední tanec . ()

natali.sek odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Co to sakra bylo? Koho napadl něco takového natočit? Co to je za herce? Tomuhle se říká totální propadák. Pochybuju, že jsem v životě viděla něco horšího. ()

Yoshika odpad!

všechny recenze uživatele

Moderní Popelka z roku 2004 je jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Pro mě má své kouzlo. Další "popelkovské" filmy z let 2008 a 2011 mi připadnou už příliš bláznivé a rozhodně se nemohou řadit ani mezi průměrné teenagerovské romantické komedie. Ale s porovnáním s tímhle filmem by si zasloužily minimálně nominovat na Oscary. Film je přesně takový, jak ho v jedné větě popsala sara93 - já bych k těm dvěma filmům přidala ještě A zase jedna Popelka z roku 2008. "Vtipy" nejsou vtipné, prapodivný konec, který byl naprosto zbytečný a stupidní (jak by mohl někdo takhle obelstít nahrávací studio, které určitě má velice dobře zjištěné, s kým chce uzavřít smlouvu?) tomu nasadil korunu. Krom toho, hlavní hrdinka má sice hlas pěkný, ale celkem tuctový, narozdíl od Lucy Hale, která se svého prince také snažila okouzlit tvým zpěvem. Navíc u "královského plesu" ze mě vypadlo nešťastné: "To má být ono? Aha..." Vážně, Popelka bez plesu? To už rovnou můžeme každou druhou romantickou komedii pojmenovat "Moderní Popelka". Ono totiž tady krom mrtvých rodičů a "úžasného, dokonalého idola všech" nemá nic společného se zmíněnou pohádkou. A tento poslední prvek najdete v každé romantické komedii... Pardon, až příliš jsem tento film srovnávala s jinými Popelkami, ale u tohohle snímku, který není nic jiného než zkopírovaná patlanina výše zmíněných filmů, to prostě jinak nejde. ()

Reklama

Reklama