Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Nejtemnější, nejdrsnější a taky nejlepší animák od DC (a možná i celkově komiksový). Perfektní hlasové obsazení (Greenwood, Harris, Ackles, Di Maggio, Isaacs) a skvělý příběh, který na světlo vytahuje jednu nejbolestivějších proher v celé Batmanově kariéře, se kterou se musí konečně vypořádat.Tenhle film prostě nemůže nikoho zklamat (mě rozhodně nezklamal). ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další animák z DC viděný touto dobou a další spokojenost.Jelikož se právě dočetl komiks Ticho tak si myslím,že právě z tohoto komiksu to čerpá a za mě tedy co se týče příběhu opravdu paráda.Na animovaný film,který mam tak nějak zpátečnicky pořád zaškatulkovaný jako výtvor odlehčené pohádky pro děti ,zde právě co se týče příběhu film opravdu baví a je hodně dobře napsaný a zároveň i postavy jsou dobře vykresleny..Batman tu jako postava má větší hloubku jak v některých hraných verzích a už jen to je pro mě dobré překvapení.Tento film než na akci stojí právě hodně na tom příběhu.Takže kdo má rád DC a rád kouká či čte o těch postavách,o jejich myšlení,uvažování atd a nekochá se jen souboji tak bude spokojen.Animace a akční scény jsou provedeny opravdu velmi dobře.Jo a Joker byl taky fajn,ten mě asi neomrzí :-) .Za mě tedy celkově 90% a pět hvězd. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zatím můj nejlepší komiksový animák. Děj je naprosto uchvacující a neustále odsýpá směrem kupředu. Dost mě překvapilo, jelikož nejsem zrovna fanoušek kresleného komiksu ve filmovém zpracování, že zde není tolik soubojů jako například v Avengers. Batman vs. Red Hood rozhodně doporučuji, nechme se překvapit s jakým příběhem na nás vyrokuje Christopher Nolan u třetího Batmana. ()

killjezor 

všechny recenze uživatele

Po všech stránkách výborný animák. Skoro se mi chce říct, že je škoada, že se takle netočí klasické filmy (ikdyž Nolan dokázal tuhle myšlenku vyvrátit). Noví staří známí, trochu zapletený příběh, dokonce brnkne i na city. Za choreografii akčních scén, hlavně soubojů, by se nemusel stydět žádný áčkový snímek. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Parádní animák s Batmanem nabušený akcí, super hudbou a dobře zpracovanými bojovými scénami. Batman vs. Red Hood má taky dost dobrý děj, který člověka chytne. Joker je tu hodně dobře vystižený jako šílenec. Black Mask ? No tak to je naprostý magor. Naprostý nervák co po každé zničené dodávce Red Hoodem zmlátí kohokoliv koho potká. Každopádně kdyby se tohle rozhodl natočit Nolan tak si myslím, že by to byla pecka. I když to co s Temným rytířem už natočil stačí. Tohle by však byla pěkná třešnička na dortu. Ta se nám však objeví letos v kinech v podobě The Dark Knight Rises. 100% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Producent Bruce W. Timm nadaboval Riddlera. (Caszidy)
  • Úvodní sekvence, ve které Batman nese mrtvé Jasonovo tělo pryč z trosek, je převzatá přímo z komiksu. (Caszidy)
  • Číslo, které má Joker na štítku na vězeňském obleku je 11940. Joker se poprvé objevil na stránkách komiksů právě v roce 1940. (TwoFace)

Reklama

Reklama