Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Recenze (183)

AllShallFall 

všechny recenze uživatele

Vyvedený komiksový kousek. Ani trochu mi nevadilo, že je to animované. Akce nechyběla. Jen by na to neměli koukat děti, jako na pohádku. Protože je v tom docela dost násilí. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Skvělý batmanovský animák, který upoutá jak formou, tak obsahem. Příběh je vybroušený jako břitva a akční scény jakbysmet. Výborně.. jdu se podívat po podobně laděných krátkometrážních věcech od DC. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Rozhodně jeden z nejlepších animovaných Batmanů a pro mě třetí nejlepší animák DC...jak je možné že DC válí v animácích a hrané filmy mu vůbec nejdou? určitě doporučuji, toto zfilmovat je sen každého fanouška Batmana. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobrý animák. SUPERMAN: DOOMSDAY sa mi páčil trochu viac, ale inak vyrovnané skóre. Slušná dávka temnoty (nielen obrazovej aj psychologickej), kvantum akcie, neodolateľné Jokerove hlášky. Trochu na škodu (aj keď vyznávačov série to určite poteší) je množstvo postáv, ktoré sú tam často len preto, že ich poznáme a nič dôležité nestihnú spraviť (a niekoľko ďalších je aspoň slovne spomenutých). Píbeh by sa dal určite prepracovať na celovečerák a potom by mierna gulášovitosť určite zmizla. Solidný nasledovateľ Nolanových Batmanov... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších animovaných Batmanovskách příběhu. Redhood byl super, animace parádní k Batmanovi sedla. Příběh o Robinech mě fakt bavil. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slušný komiksový animák, který má i konečně docela zajímavý příběh, pěknou animaci, povedené akční scény a navíc nechybí slavný Joker. ()

mm13 

všechny recenze uživatele

Preplnené postavami do prasknutia a tým pádom príliš skratkovité, ale na animovaný film z notoricky známeho vesmíru postačujúce. Hlavne však s prvým plne akceptovateľným Robinom v histórii Batmanových príbehov, čo sa mi vôbec kedy dostali do ruky! Z takéhoto by aj Chris Nolan chrochtal rozkošou. (neverím čo som práve napísal, ale veci sa skutočne majú takto) Veľmi temné a tvrdé, veľmi dobré. Viac takýchto animákov! ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nelze než souhlasit, že Batman: Under the Red Hood je zatím nejlepší superhrdinský "animák", který jsme měli možnost shlédnout. Trumfnul tak snímky Superman Doomsday, Justice League: Crisis on Two Earths, či Green Lantern: First Flight. V čem Under the Red Hood vyniká je perfektní akce a naprosto vynikající vykreslení hlavních postav, tedy samotného Batmana, Red Hooda a geniálního Jokera. Opět budu opakovat zde již vyřčené, ale také mne nesmírně potěšila účast dalších "hráčů" z Batmanova universa Nightwinga, Riddlera a Ra's al Ghula. Navíc se povedl i dubing(Jensen Ackles jako Red Hood). Opravdu překonat tento snímek bude pro jeho následovníky nesmírně těžké. Avšak to jsem si po shlédnutí Superman Doomsday, nebo Justice League: Crisis on Two Earths říkal také. ()

st.ranger 

všechny recenze uživatele

Animovaný Batman, který sice nenavazuje nijak na Nolanova netopýřího hrdinu, přesto vychází hlavně z komixů a naráží na plno odkazů jako je třeba vznik Jokera nebo nástupce Robina. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jejda, teď to vypadá, že to muselo bolet ještě víc........... Zde se ukazuje několik faktorů, které se táhnou za Batmanem už od jeho zrodu. Crossover mi u Batman vůbec nesedí a neladí. Zde je to například tak zvaný "První Robin" a nebo robot ne nepodobný Terminátorovi. Mě to prostě nejde do hlavy. Batman prostě ne. CITÁT - Dobrá, poradím si sám....... ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Čakal som niečo viac ako priemerný animák v štýle Scooby Doo a podobných rozprávok, kde hrajú prím všelijaké príšerky a roboti. Príbeh dosť pritiahnutý za vlasy (oživovanie mŕtvych) a nie príliš originálny (pomsta). Aj akcia je taká typická rozprávková - pár bum tresk výbuchov a pár poskakujúcich postavičiek a všetko je bez krvi, aby si to mohli kuknúť aj osemročné decká...a ani hlášky nie sú moc vtipné. Dúfam, že ďalší animovaní Batmani budú väčšia zábava. ()

adamo_znk 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý Batmanovský film, kde je silný příběh spojen s vynikajícími akčními scénami a parádní partou zlosynů. Stejně jako u hraného Dark Knighta, tak i tady exceluje a všechny ostatní charaktery válcuje přímo geniální Joker, tentokrát v podání Johna "Bendera" Di Maggia. Už jsem dlouho nedal 5 hvězd, normálně bych dal asi 4, ale seru na to! ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší animák s Batmanem (Batman vs. Dracula jsem ještě neviděl). Scénáristicky (v rámci žánru) naprosto skvělé a hlasy postav také dobře vybrané (ačkoliv na Jokera bych si představoval někoho trochu víc šílenějšího). Příjemná zábava ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Nový film s takovou, pro mě srdeční postavou, jako je Batman se snad ani jinak hodnotit nedá. Příběh je přímou adaptací komiksu Under the Hood a obsahuje prvky i z Killing Joke a Smrti v rodině v podobě flashbacků. Atmoška, hudba, příběh, akce, dabing - to všecko je bezkonkurenčně skvělý a co se mi líbilo nejvíc byl způsob, jakým bylo vysvětleno zrození Red Hooda, protože to byla největší slabina komiksu a tady ve filmu to v rámci možností působilo hezky logicky a přirozeně. ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Páni z Warner Bros mou osobu opět uspokojili až na samí okraj. Neselhali ani v jednom záběru tohohle akčního comicsového nátřesku a po nějakém tom pátku jsem se zase mohl kochat nad plynulostí a krásou kvalitní kreslené jízdy! Skvělé akční scény, nosný i když lehce fantasy příběh a pěkné old zpracování, tak to mám rád :) Jinak Black Mask je jedna z nejlépe nadabovaných postav kresleného průmyslu co si pamatuju. PS: Vy jste blbka a nevíte o Batmanovi vůbec nic! ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Další animák z DC viděný touto dobou a další spokojenost.Jelikož se právě dočetl komiks Ticho tak si myslím,že právě z tohoto komiksu to čerpá a za mě tedy co se týče příběhu opravdu paráda.Na animovaný film,který mam tak nějak zpátečnicky pořád zaškatulkovaný jako výtvor odlehčené pohádky pro děti ,zde právě co se týče příběhu film opravdu baví a je hodně dobře napsaný a zároveň i postavy jsou dobře vykresleny..Batman tu jako postava má větší hloubku jak v některých hraných verzích a už jen to je pro mě dobré překvapení.Tento film než na akci stojí právě hodně na tom příběhu.Takže kdo má rád DC a rád kouká či čte o těch postavách,o jejich myšlení,uvažování atd a nekochá se jen souboji tak bude spokojen.Animace a akční scény jsou provedeny opravdu velmi dobře.Jo a Joker byl taky fajn,ten mě asi neomrzí :-) .Za mě tedy celkově 90% a pět hvězd. ()

pivo 

všechny recenze uživatele

Chcel som tomu dať 4*, ale posledných 10 minút je takých peckových, že tomu proste musím dať za 5. Tieto animované filmy od DC sú niečo neskutočné, občas aj lepšie ako hrané. Ako vždy vynikajúci dabing, akčné scény. Trochu ma štve, že z Batmana urobili až príliš veľkého nadčloveka, on predsa nemá žiadne superschopnosti, tak by nemal skákať z 30-metrovej výšky a v pohode dopadnúť a ísť ďalej. Ale inak super. Dúfam, že na ďalší animák nebudem musieť čakať dlho. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou se Marvel ( např. Planeta Hulk či Wolverine vs Hulk) a DC (např. bravurní Superman Doomsday či Batman/Superman: Veřejní nepřáté) vrhl nejen na filmová zpracování svých hrdinů, ale i na jejich animovaná dítka. Nutno podotknout, že jak filmová zpracovaní tak i ta animovaná (viz. zde Batman: UTRD) se povedla. Batman pod červeným plášťem je temný a nikterak pro děti (animace je povedená) směřovaný animák. Batman je zdrcen po smrti svého druhé Robina. Ve městě si upevňuje moc mafián Černá maska (či lebka) a navrch se zde objeví nový padouch (?) s červenou maskou. Jako bonbonék celého filmu je naprosto lahůdkový JOKER, který hlaškuje a vytvaří skvělou atmosféru a pnutí mezi Batmanem. Máte-li rádi komiksy, batmana a skvělý příběh s animací -> BATMAN: UNDER THE RED HOOD JE JASNÁ VOLBA! ()

Reklama

Reklama