Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Recenze (183)

johnywalker 

všechny recenze uživatele

Až na myšlenku filmu, která byla skvělá, se mi celé provedení moc nelíbilo. Jsem však rád za vyzdvižení největší "slabiny" Batmana - nezabití Jokera, nezabití nikoho... ()

canucks333 

všechny recenze uživatele

Nadupaný animák, ktorému k dokonalosti chýba snáď len väčšia čistota rozprávania (čo tam robil ten andrroid na začiatku?). Ináč perfektná akcia, napínavý príbeh hudba a kvalitná animácia. Velice dobré Videl som 1x v českom dabingu -------------------------- 80% ()

kuces 

všechny recenze uživatele

Slušný příběh a hlavně slušně oplácaný vším okolo. Od akce až po vzpomínky je to slušná práce, která potěší nejen fandy. PS: Doufám že Nolan dá batmanovi ve třetím díle ke hraní podobný letoun. :-) 7/10 ()

Al44... 

všechny recenze uživatele

Kvalitní animovaný film, ve kterém se kromě Batmana mihnou i další kladní i záporní hrdinové batmanovského světa. Vše je podáno v napínavé a "dospělé" formě, takže snímek chytne a nepustí od začátku až do konce. ()

MJ 

všechny recenze uživatele

Ackoli mi chvilkami moc nesedela "3D" animace, tohle byl jeden z nejlepsich a mozna i nejlepsi Batmanovsky animak co jsem videl. Nadherny, temny Gotham, presne jak ma byt. Batman stale nesmiritelny a nepremozitelny - taky jak ma byt. Cely film je ponure laden, ikdyz nektere hlasky projasnuji atmosferu. Proste radost se divat. K tomu vsemu hraje hudba za kterou by se nemusel stydet ani lecjaky Hollywoodsky trhak. Doporucuju vsem milovnikum komixovych filmu a Batmanofilum, jako jsem ja, zvlast. P.S.: Omlouvam se za diakritiku, ale PDAcko mam jen v anglickem originale. ()

ptsd 

všechny recenze uživatele

Trochu chmurná atmosféra, zajímavá zápletka, spousta akce. Co bych vytkl je, že Nightwing a Joker nedostali tolik prostoru. ()

Shrekito 

všechny recenze uživatele

Batmanovský animák, který se až zpodivem s ničím nemaže (na animák tohoto typu překvapivě brutální) a zaobírá se, jak již bylo řečeno, jedním z největších netopýrových selhání. Batman(škoda, že ho nedaboval Kevin Conroy, jsem na něj už jaksi zvyklý) je charakterově jako vždy klasický, ale postavy které hodně zaujali jsou samotný Red Hood, který je spíše než záporák anti-hrdina, a totálně pošahaný a hláškující Joker ( docela mě překvapilo, že jej nedaboval Mark Hamill). P.S. V tomhle tom pojetí si toho skřeta fakt mohli odpustit. ()

holub109 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších batmanovských animáků. Vydařený scénář a zápletka, dobrá animace nebo překvapivé odhalení identity Red Hooda je jen zlomek toho, co tento animák může nabídnout. Scénky s Jokerem lahůdkové, Red Hood mi chvílemi sice lezl na nervi, ale nechalo se to v pohodě překonat a poté, co jsme se dočkali několika flashbacků a Ras Al Ghula jsem byl naprosto spokojený. Jsem docela překvapený z návratu Nightwinga, který příběh pěkně oživil. Akční scény na velmi dobré úrovni, kdo má rád souboje, tak si zde přijde na své. 85% ()

junxi91 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční sci-fi s dobrou zápletkou, skvěle vystavěným příběhem a plejádou různých hrdinů a antihrdinů. Je zde starý známý a hláškami oplývající Jokera, který na začátku filmu zmlátí a odpálí ve skladu Batmanova druhého Robina Jasona Todda. Joker měl pracovat pro Ras al Ghula a pomoci mu rozptýlit policisty, ale jaksi se vymknul kontrole - nečekaně. Dále jsou tu prominentní drogoví dealeři, jejichž meeting přeruší podivný záporák jménem Red Hood a vnutí jim svou ochranu za 40% zisků z drog. Dalším záporákem je Černá maska, který je také Gothamským zločineckým lordem a obchodníkem se zbraněmi a rád fackuje své podřízené. Nesmíme také zapomenout na Jasonova předchůdce, prvního Robina jménem Noční křídlo, který pomůže Batmanovi v boji proti pokročilému androidovi Amazovi, jehož si do Gothamu přivezl právě Černá maska. Batmanovi se vracejí vzpomínky, má své morální zásady a spoustu nepřátel (a možná také starých přátel), kterým se bude muset postavit. Po grafické stránce se jedná také o geniální počin se spoustou efektů a skvělými bojovými akcemi. Prostě mě to bavilo od začátku do konce, a to nejsem žádný velký fanoušek DC Univerza. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Nudný Nightwing, nudná a civilní akce. Někdo by mohl namítnout, že právě TOHLE je ten správný Batman, ale mě tohle prostě nebaví. Stále ale světelné roky kvalitou nad jinými značkami. Animovaný DC je prostě jinde. Jen to často umí mnohem lépe. ()

Lorge 

všechny recenze uživatele

Ve městě se objevil nový šerif, ale Batmanovi se nelíbí jeho styl. Red Hood je totiž predátor, který má rád své zbraně a nesnáší hajzlíky. A tak se mu Batman rozhodne podívat na zoubek. A to, co objeví, se mu nebude zrovna dvakrát líbit. Brandon Vietti, kerý režíroval již skvělý animák The Batman vs. Dracula: The Animation Movie se vrací a předvádí nám ještě temnějšího Batmana a ještě šílenějšího Jokera. Akční a temný příběh obohacený o pár flashbacků a Neila Patrica Harrise v roli Nightwinga (dříve Batmanův sidekick Robin) rozhodně stojí za vidění a svých pět hvězdiček si zaslouží plným právem :) Howg ()

KdG 

všechny recenze uživatele

Výborný akční animák, který se s ničím nepáře a je určený spíš dospělým. Děj má výborný spád, takže ta hodka a kousek uteče velmi rychle. ()

14neo11 

všechny recenze uživatele

O dost lepší a záživnější než Gotham knight. Dokážu si to představit i jako filmové zpracování se současným Batmanam. ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Tady neni třeba dlouhých komentářů. Vynikající film. Příběh a akce je neskutečná. Tohle se nedá popisovat, to prostě musíte vidět. 90% ()

Bube1 

všechny recenze uživatele

Velká lahůdka NEJEN pro komiksové nadšence! Batman vs. Redhood má neskutečnou atmosféru, perfektní soundtrack a dechberoucí finále, které tu nebudu spoilerovat. Fanoušci Batmana budou v sedmém nebi a Ti ostatní si užijí temnou chytrou detektivku. Podle mě je tohle jeden z nejlepších animovaných Batmanů vůbec (ne-li úplně ten nejlepší). ()

Mr.Baboon 

všechny recenze uživatele

Tenhle film má v sobě víc šťávy a napětí, než hraný Batman vs. Superman s Justice League dohromady. Je to masterpiece a já už hlavně musím přestat na ty animáky koukat s dabingem. Vím, že z originálního znění bych měl ještě lepší požitek, pokud to vůbec jde. ()

Reklama

Reklama