Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

pivo 

všechny recenze uživatele

Chcel som tomu dať 4*, ale posledných 10 minút je takých peckových, že tomu proste musím dať za 5. Tieto animované filmy od DC sú niečo neskutočné, občas aj lepšie ako hrané. Ako vždy vynikajúci dabing, akčné scény. Trochu ma štve, že z Batmana urobili až príliš veľkého nadčloveka, on predsa nemá žiadne superschopnosti, tak by nemal skákať z 30-metrovej výšky a v pohode dopadnúť a ísť ďalej. Ale inak super. Dúfam, že na ďalší animák nebudem musieť čakať dlho. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Tajemný Red Hood se ocitá v Gothamu. Vynucuje si přízeň místních bossů na úkor Black Maska a tak si ho poštvává proti sobě = válka. Do toho se přimotá ještě sám Joker, no a Temný rytíř má celkem co na práci. / Z charakterů se tu mihne ještě Robin, Ra's al Ghul, Nightwing, Amazo, kratičce Riddler. Ho(oo)dně dlouho jsem neviděl žádný Batmanovský animák, i proto teď z toho mám tak dobrý, nostalgický pocit. Žádná sračka, nýbrž překvapivě slušná zábava s poměrně dobrým příběhem a spoustou akce! Holt krásně koukatelný... asi se začnu shánět i po dalších kreslených Batmanech z poslední doby. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Povedený seriózní příběh s dynamickou akcí, výborným "záporákem", slušnou animací a skvělou hudbou. Otázka Bruceovy neschopnosti ukončit nebezpečné zločince "permanentně" sice staví Temného rytíře do až příliš dušínovského světla, ale jak taky jinak, že? Nostalgické (a dobově úsměvné) vzpomínky na prvního Robina, Jasona Todda, potěší a podtrhují tíhu dřívějších selhání. ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

drobné odchylky od předlohy...ale jinak perfektní snímek o osudu Jasona Todda...Hloupými naivními nerdy nejnenáviděnějšího Robina. Pro mě naopak jedna z nejlepších postav Batmanova příběhu a tady se bez okolku a protahování dozví neznalý fanoušek vpodstatě nutnou většinu jeho životního příběhu...Doufám že časem přibude ještě pár snímků ve kterých se objeví...jeho příběh davá prostor hutným dark jatkům a je to neodmyslitelná část Waynova příběhu....za tohle....4,5* ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Svižný film z Batmanova universa vychází z klasického tragického momentu - smrti sidekicka Robina. Solidní příběh sympaticky rozsékávají zábavné akční scény. Objevuje se kladný sympaťák Nightwing a dokonce dojde i na Jokera. V kresleném batmanovském filmu nechybí žádná z typických vlastností Temného rytíře. Batman vs. Red Hood sice nepůsobí tak vyzrálým dojmem jako filmy Christophera Nolana, zato si může dovolit být o něco více provázaný s komiksem. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

  • Režisérka Andrea Romano namluvila jednoho z reportérů. (Caszidy)
  • Úvodní sekvence, ve které Batman nese mrtvé Jasonovo tělo pryč z trosek, je převzatá přímo z komiksu. (Caszidy)
  • Číslo, které má Joker na štítku na vězeňském obleku je 11940. Joker se poprvé objevil na stránkách komiksů právě v roce 1940. (TwoFace)

Reklama

Reklama