Reklama

Reklama

Mezi námi zvířátky

(seriál)
  • Česko Život v Africe (více)

Epizody(30)

Obsahy(1)

Vítejte u nás v Africe na savaně plné zvířátek a jejich potrhlých dobrodružství! Máme tu pštrosa s hlavou v písku, slona co chce létat, šibalského hada i zvědavé žirafy. A ti všichni zažívají den co den nové veselé příběhy. Pojďte se na ně podívat i vy! 1. Mateřský instinkt 2. Tělocvična 3. Lehčí než vzduch 4. Bez dechu 5. Triky a vtípky 6. Lehká váha 7. Bouře na savaně 8. Zahradničení 9. Schovávaná 10. Pštrosice v ohrožení 11. Světlušky 12. Ikarův sen 13. Vetřelci 14. Nejvyšší stupeň bezpečnosti 15. Příšera z jezera 16.Hřiště 17. Africká noc 18. Horká vlna 19. Čelisti 20. Mrkev 21. UFO 22. Rušení nočního klidu 23. Na stromě 24. Podzemí 25. Hlava v oblacích 26. V jasných barvách 27. David a Goliáš 28. Vejcovitý 29. Okouzlující had 30. Past (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

Berseg 

všechny recenze uživatele

Příjemná, jednoduchá animace. Krátké, vtipné příběhy. Co víc si člověk pro odreagování může přát. Roční syn je na tomto seriálku naprosto závislí. Přesto, že už ho nesčetněkrát viděl dokáže se zaujetím shlídnout všech 30 dílů v řadě a pořád se tomu směje jako by to viděl poprvé. Dospělého tento seriálek snad neurazí a dítě to potěší. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Není to vůbec špatné a i dospělí se na to můe v klidu dívat, aniž by mu mizelo IQ, což je u některých dětských pořadů/seriálů veliký problém. ()

Reklama

ibeh 

všechny recenze uživatele

Je to tak vtipné, že se dva dospělí díváme opakovaně na různé díly dokola, je to jako droga. Zdokonalujeme se ve pštrosím pípání a já jsem nejlepší, heč! Na noc je to pro mě výborná oddechová ukolébavka. Podobně to bývalo s Pingu. No, jsem patrně také infantilní. ()

forsythia 

všechny recenze uživatele

Tohle nemá chybu. Inteligentní a vtipné, pobaví to s přehledem batole i desetiletého spratka. Starší děti zatím nemám a já jsem infantilní, takže víc nemohu soudit. ()

rafix 

všechny recenze uživatele

Pár krát jsem se na to koukal a musím říct, že se to mělíbílo. Sice je to trochu primitivní, ale jde to. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama