Reklama

Reklama

Za obzorem

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Publicistický
Česko, 2010, 17 min

Obsahy(1)

Od ledna 2010 vysílá Česká televize týdenní magazín pro mládež Za obzorem. Mottem nového křesťanského cyklu je „Nenabízíme hotová řešení, nabízíme alternativu.“ Průvodcem pořadu je herec a moderátor Matouš Ruml společně s kazatelem a hudebníkem Jindřichem Černohorským.

Dvacet šest dílů nabízí zamyšlení nad tématy, jako jsou například vztahy, minulost, hra, krize, chuť, imitace, odpočinek a hvězda. K jednotlivým tématům se vyjadřují ti, kterých se téma bezprostředně dotýká. Každá epizoda obsahuje dvě reportáže, názor Bible na dané téma a také hudební videoklipy současných interpretů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

KrestanFilms 

všechny recenze uživatele

Docela příjemný seriál, jenž má za úkol zaujmout mladou generaci. Jen musím vytknout jakousi laxnost autorů. Že některé klipy tam neměly co dělat, některé obrazy tam neměly co dělat (např ta hnusná PC hra v dílu závislost) a taky někteří lidé tam prostě neměli být (např autor knihy, který popisuje, že čtvrtým krokem seznámení se je svádění. CO???) Škoda. Seriál je fajn, jen mu chybí radikálnější směřování za Bohem... Přesto většina dílů má co nabídnout. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama