Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niekoľko ľudí je unesených a väznených v malom meste, kde sa okrem nich nachádzajú už len zamestnanci hotela či reštaurácie. Skupina sa snaží ujsť z mesta, no sú sledovaní kamerami a v úteku im bránia aj implantované čipy. (ČSFD)

Recenze (38)

Eluin 

všechny recenze uživatele

Mně se to zatím (po shlédnutí 3 dílů) docela líbí, byť se obávám toho, že se budou jen vršit záhady a jejich odkrývání se jen tak nedočkáme. Pokud bude úspěch, vidím to tak na minimálně 4 série. Inspirace LOST a různými "big brothery" a podobnými reality show je zjevná, nicméně zcela pochopitelná. AKTUALIZACE Po shlédnutí všech 13 dílů zůstanu na 4 hvězdách. Vrchol seriálu přišel s koncem 12. dílu, bohužel úplné zakončení až příliš zavání otevřeností k případným pokračováním, což vzhledem k tomu, že pokračování pravděpodobně nebude není moc dobré. ()

MareT. 

všechny recenze uživatele

Já jsem se seriálem spokojený. Postavy se mi líbily, některé méně, některé více, ale co se týče klíčových postav, tak si nemůžu stěžovat. Ano, ta podoba s Lost je celkem zřejmá, ale abych pravdu řekl, tak i když jsem Lost miloval a konec odsuzuju jako natahovanou nudu (tak poslední dvě série) všech žánrových odvětví, tady se tvůrci drží jednoho nápadu, který nám poodhalují po čase 13. epizod. Nečekají nás žánrové přesuny a ani "teď se nám to hodí, tak tam hodíme sci fi prvek". Konec je jasně otevřený, ale podle netu se žádná druhá serie nemá objevit. Škoda? Možná ani ne, protože to taky může zase dopadnout jako velký mix všeho možného. PS: napětí a zvraty v celém seriálu jsou na jedničku... ()

Reklama

Phorbo 

všechny recenze uživatele

Po pěti shlídnutých dílech hodnotím za 4*. Zatím jenom tak předběžně. Někomu se o hold líbí někomu ne. Přirovnávání k reality show, lost a k morče efektu nebo jak se tomu řiká. Originalita se zdáse být vyčerpána a tak se všechno vykrádá jak nejlépe umí. Trošku se to potom pozmění a je z toho docela dobrý seriál... takhle vzniklo Persons Unknown ............Edit (po shlidnuti cele prvni řady): málo který seriál mi připadal že takhle gradoval. Hlavne v tech třech posledních dílech. Ale je to pravda? Nebo fikce?:D ()

PAVEK 

všechny recenze uživatele

Skupina lidí z různých částí USA, jež se navzájem neznají, se objeví v hotelu v malé vesničce uprostřed lesů. Nikdo neví, jak se tam dostali, proč tam jsou, kdo je unesl a co po nich chtějí. Skupina lidí se postupně poznává a zjišťuje, že ve vesničce nejsou sami - všechny domy jsou opuštěné, ale v čínské restauraci skutečně žije několik číňanů, kteří skupince připravují jídla. Objevuje se také tajemný noční recepční v hotelu. Nikdo však neví, proč ve městě jsou a jak se z něj dostat. Okolo vesnice je neviditelný energetický plot. I když se ho však podaří vyřadit z provozu, cesta z vesnice Vás přes les dovede jen na druhý konec vesnice. Rozehrané je to vskutku skvěle, zatím je venku pět dílů. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ČESKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: PRIMA COOL = 1.7.2012, réžia českého znenia (PRIMA 2011) = FILIP JANČÍK - Povedal by som, že "LOST 2" (+ KOCKA, IDENTITA, dokonca SAW a kopa ďalších vecí) z toho trčí tak okato, že by to nezbadal len slepý alebo retardovaný jedinec. Takže navrhujem namiesto nekritických hodnotení skôr vyhlásiť tipovačku za koľko epizód to tvorcovia odpískajú kým divákom dôjde, že sa jedná o ďalšiu "žuvačku", alebo aká "úžasná" POINTA/pointa nás na konci čaká. --- Každopádne čo sa napätia týka, je to absolútne vynikajúce a keby sa postavy viac spoliehali na "filmologickú" skúsenosť, ktorú tí bystrejší diváci určite majú, mohlo by to byť veľmi slušné. --- Ešte dodám, že po vzore LOST by mohla v našich končinách vzniknúť nejaká fan stránka. Nech sa môžem sem tam pobaviť na "výplodoch" tzv. fanatikov a nekritických obdivovateľov. :-) (16.7.2010) ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Ačkoli se seriál natáčel v Mexiku pro mexickou televizní společnost, byl produkován americkým studiem a je v angličtině. Studio seriál pořídila proto, že předpokládalo, že bude prodán do USA, což se nakonec také stalo. (..Lucas..)
  • Arabského taxikáře 4. epizody 1. série ztvárnil herec Marshall Manesh, který se proslavil v sitcomu Jak jsem poznal vaši matku (od r. 2005) právě díky řidiči taxíku Ranjita. (lost815)

Reklama

Reklama