Reklama

Reklama

Vánek osudu

  • USA Flying Lessons
Trailer 1

Když se pětadvacetiletá Sophie Conway (MAGGIE GRACE) octne na životní křižovatce, vrátí se do městečka, na které vždycky chtěla zapomenout. Jakmile je zpátky, musí se postavit čelem k dřívějším milencům, složitému vztahu s matkou a také k Harry Pleasantovi, který trpí Alzheimerem a na rozdíl od Sophie se zoufale snaží si vzpomenout. (Filmbox)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (4)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Lidský příběh nijak velký, prostě návrat jedné holky domů, kam se nikdy nechtěla moc vrátit, ale kde má prostě kořeny a kde zrovna potřebuje být. Na diváka to asi moc velký dojem nezanechá, ale v tu chvíli, kdy to sleduje, si možná i něco odnese o tom, že život je někdy fajn, někdy na hovno. Prostě očekávaná podívaná. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Takové slušné rodiné drama, Sofie je v pohodě ale až moc drsná na mě, prostředí super prostě jedná velká pohodovka. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nezáživný děj.Příběh holky která vzala život do vlastních rukou.Nepovedlo se a tak se s brekem vrátila k opilecké matce  a brnkala na city bývalému kámošovi.A jako vykoupení se, je výpomoc se senilním dědulou.Což v ní otevře sebereflexi. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Rodinná dráma na nudnú nedeľu o mladej ženskej ( Maggie Grace), ktorá si príde z LA prakticky k máti po prachy, na dedinu odkiaľ pochádza, a už tam zostane a začne riešiť staré záležitosti. V žiadom smere to so mnou citmi ani len nepohlo a navyše hlavnej hrdinke som veril akurát ten bombastický prsteň, ktorý nosila furt na prste a bol väčší než ona sama. Dokonca nevedela ani cigaretu normálne držať v paprčiach a šípku do vody tiež pochybne skočila... ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v Los Angeles. (lost815)

Reklama

Reklama