Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý elitní voják Bobby žije poklidným rodinným životem. Jeho nový soused ho i se ženou pozve do nočního podniku. Když u toalet potká sukničkář Ethan Bobbyho ženu, chce ji znásilnit. Bobby Ethana v sebeobraně zabije a vykoleduje si tím pomstu jeho bratra i celého podsvětí... (oficiální text distributora)

Recenze (31)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Jedna sa o presne ten typ mizerneho filmu, ktory je natolko otrasny az je to neskutocna zabava na ucet tvorcov. Hlavny hrdina s pohladom ranenej lanky, zaporak prehravajuci ostosest, dialogy vymyslane za pochodu, mizerna technicka stranka, logicke chyby, atd atd. Najlepsi herecky vykon predviedla Stormy Daniels, ktora ukazala svoje dve velke prednosti a odisla zo sceny. ;-) Proste jedna velka prča. 1/10. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tenhle film je jako pohlazení po duši. Neuvěřitelně imbecilní, ale zábavný scénář, logika páchající harakiri, banda vysvalených bouchačů (zvlášť nasteroidovaný pomocník hlavního kápa byl cool), gangsta negři (a jeden echt zlej, nosící sluneční brýle i za úplné tmy). Moc se mi líbilo jak hlavní hrdina, postřelen do nohy na ulici kulhal, ale když byla bitka skákal jako kamzík. Kvůli takovýmhle příšerným brakům zbožňuju béčka a musím strašně ovládat, abych mu nedal plnej. ()

Reklama

PetrPan2 

všechny recenze uživatele

Echtovní akční béčko s pořádnejma koulema jako ve starých dobrých osmdesátých letech... je pravda, že od autora snímku The house in middle of nowhere sem čekal něco ještě více drsnějšího, film kde krev poteče proudem a pro samá obnažená ňadra nebudete mít kam plivnout... ale tohle mě celkem průměrně uspokojilo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Evidentně ani jeden z vás neví, jaký je rozdíl mezi živým a mrtvým." Když šéfovi podsvětí nějaká budoucí mrtvola zabije bratra, syna nebo prostě něco takového, tak si může hned sama skočit do hrobu. Existuje však pár legend béčkových filmů, kterým by se dalo uvěřit, že by to mohly přežít. Jenže mezi ně určitě nepatří zahradní architekt Bobby, který zde působí jako třetí záskok za nevlastního bratra Van Dammea a je dost těžké uvěřit mu jeho neprůstřelnost. Nicméně ve světě, kde rozhovory vesměs končí střílením do palice, se i tahle akce dá zkouknout, protože se pořád cosi děje a Bobby s Ronniem alespoň slušně hlásí. ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Tento akční film jsem chtěl vidět hlavně kvůli Daveovi Bautistovi,protože podle toho,že zde byl jmenován na prvním místě a i podle plakátu jsem očekával,že zde bude mít hlavní roli,ale to jsem se spletl,takže pokud na to chce někdo koukat ze stejného důvodu tak se připravte,že hlavní role připadá pro mě neznámému Robu Van Damovi,který je nejen jménem podobný Jeanu Claudovi hlavně co se obličeje týče.Přesto co se příběhu týče:hlavní hrdina se dostane do sporu s mafiánem,protože mu omylem zabije bratra(syna),který chtěl znásilnit jeho ženu a tím se rozpoutá hon na jeho osobu a je jasné,že na vypsanou odměnu se hlásí různí individua...Co se týče akce-bitky,střelba atd tak je film celkem koukatelný a nakonec se v roli kámoše objeví i ten zmiňovaný Bautista.Za mě tedy celkem 50 % a tři hvězdy. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Dave Bautista a Rob Van Dam se znají už dlouhá léta. Oba totiž působili jako wrestleři ve World Wrestling Entertainment, kde se spolu několikrát setkali i v ringu. (Stanley619)

Reklama

Reklama