Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nanase Kohei přichází o práci, a protože má na krku hypotéku za byt a zodpovědnost za svou rodinu, rozhodne se vrátit k povolání svého mládí i přesto, že svému švagru slíbil, že se již k tomu zaměstnání nikdy nevrátí. Kohei se vrací do klubu Rink coby hostitel. Zdejší mladí hostitelé si z muže středního věku dělají legraci, ale brzy poznají, že Kohei si přezdívku „Legendární hostitel“ nevysloužil pro nic za nic. (Zíza)

(více)

Recenze (2)

Zíza 

všechny recenze uživatele

První díl mě ještě tak nějak obstojně bavil, ale pak to šlo obstojně do kytek. Na můj vkus byl Kohie až příliš dokonalý. Tak dokonalý, až to bolelo. Dokonalý manžel, dokonalý otec, dokonalý hostitel. kam přišel, tam všechny napravil, všichni ho respektovali, všem pomohl. A ty jeho problémy tam stejně byly nastrčené jen, aby se neřeklo. Navíc jeho dcera byla děsné dítě, tak nesympatický dítě už jsem dlouho neviděla (vlastně jsem ani netušila, že mi nějaká malá holčička může být až tak nesympatická :-D). Jediné, co se mi líbilo, byla ta linka s Taiseiem, ale jinak? Až moc perfekcionalistické, tak moc, že se na tom občas nedalo ani koukat. Přeloženo. ()

dawe04 

všechny recenze uživatele

Má to televizní look, zápletka staví na berličkách a klišé, hlavní hrdina je příšerný dobrák a herci opět teatrálně hrají. Ale je to taky ohromně zábavné, navíc prostředí děje musí být snem každého materialistického, líného kluka:-) ()

Reklama

Reklama