Reklama

Reklama

VOD (1)

Disney DVD vám přináší unikátní zážitek: rozšířenou verzi filmu Rande s hvězdou, která obsahuje nejen exkluzivní prodlouženou hudební scénu “Got to Believe”, ale také bonusový snímek Rock-Along a tři hudební videoklipy! Dejte si Rande s hvězdou, tedy s okouzlující mladou popovou hvězdou Christopherem Wildem (Sterling Knight), kterého náhoda svede dohromady s dívkou z malého města, Jessicou Olsen (Danielle Campbell), a prožijte spolu s nimi jejich báječné hollywoodské dobrodružství.Celá vaše rodina si tento originální hudební Disneyho film, doplněný o videoklipy a dosud neuvedené záběry, zamiluje! V Rande s hvězdou prostě “Got to Believe”! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (48)

dopita 

všechny recenze uživatele

Tak strašně přímočaře blbej film, jsem snad nikdy neviděl. Neuvěřitelně dementní dějový zvraty vyvolávají u diváka salvy smíchu, které jsou korunovány pitomostma jako: v relativně suchém kalifornském podnebí zapadne hlavním hrdinům auto do ňákýho močálu a to tak, žen uplně(!!!). Sami z toho vyváznou tak, že se zmáchaj a jsou navíc od hlavy až k patě zasraný od bahna. Pak čirou náhodou spadnou do ňáký podobný tůně (tu tam opět, mimochodem v kamenité půdě, museli členové štábu pracně vykopat, páč kde by se tam jinak vzala žejo...). Střih, oba dva si to štrádujou po pláži, čisťounký jak slovo boží, načesaní, upravení a samozřejmě ve vyžehlenejch šatech. Ani nevim jestli to mám kritizovat, vždyť je to děsná prdel, jak u Disneye dokážou pohrdat divákem. Mimochodem to auto bylo babičky, která nejen že Jessice do krve neskope obličej za to, že ji auto utopila, ale ona jí naopak řekne, že to auto neměla ráda a že je ráda, že už ho nemá, nebo tak něco. No to mě poser, já chci babičku v americe... A tak dále, a tak dále - podobnýma "skvostně vypointovanýma scénama" je film doslova prošpikovanej. Titulní Sterling Knight je extra kandidát na šikanu (dal bych mu pytlík a "koukej z kotelny přinýst teplo, hajzle"), takovýho debila svět neviděl. Herecký výkony napříč fimem, jsou stejně zoufalý, jako cajdáky který ten debil (do kotelny s pytlíkem upalující) zpívá. A za co že jsem dal tu jednu hvězdičku? Je tam jeden pěknej noční záběr na Staples Center a pak taky jeden na letiště v LA. No a taky asi proto, protože film je primárně určenej osmiletým holkám a tak je tenhle skvost asi potřeba brát. Já jsem sice třicetiletej šerednej chlap, ale dám hlavu na špalek za to, že kdybych byl osmiletá holka, tak by se mi to nelíbilo. ()

MilkyA 

všechny recenze uživatele

boze cim to krmia tie deti? o ano zlaticko raz dojde taky fesny blondacik, co bude cool, bude mat 10 far, miliony dolarov v kapse a napriek tomu, ze na neho budes odporna jak harpya, tak kvoli tebe, tvojim peknym ociam a jeblym kecom zahodi nadejnu pracovnu ponuku a pride si po teba jak pre popolusku na skolsky ples, kde budes mat krasne satocky a splnia sa ti vsetky sny.... tato obuchana schema spamuje vsetky teenagerske filmy nech uz maju setting aky chcu ci ide o "upirov", "rockove" hviezdy, cokolvek...nechapem, ze sa to vobec niekto rozhodne napisat alebo tocit...je to urazka divaka rozmyslam ci by sa mi to pacilo, ked som mala desat...tusim, ze nie ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Následovníci strýčka Walta se poslední dobou nějak zasekli na příbězích o dětských pop hvězdičkách. Ovšem ve srovnání např. s Camp Rockem nebo Hannah Montanou je Starstruck jak herecky, tak příběhem (prostě vším) ještě o několik pater blíže samotnému filmovému peklu. Disneyho klasické třídění odpadu a jeho pozdější recyklace vyplivlo na plátno staré známé z jiných podobně kvalitních pořadů v čele s princem přehrávání Sterlingem Knightem (Sonny ve velkém světě). Pravým Knightovým opakem byla, když už nic tak alespoň roztomilá Daniell Campbell, kterou však nakonec také strhla úroveň filmu. ()

Bigwave 

všechny recenze uživatele

Nechápu proč disney točí takovéhle věci. Tohle nemůže bavit ani ty děti na které je ty těchto filmů směřován. O filmových a hudebních chybách nemluvě. Proč třeba začne zpívat akusticky s kytarou a v hudbě je slyšet doprovod kláves. Scénáristovi bych dal za tohle padáka i režisérovi. Jeden bod za rostomilou Daniell Campbell. ()

djcremo odpad!

všechny recenze uživatele

Hrôza a des. Jednak to už je klišé, ale aj klišé sa dá spracovať a natočiť lepšie. Som mal pocit, že to je niečo ako Hannah Montana v mužskom prevedení. Hysterické fanynky, "veľká" hviezda, bežné normálne dievča. Nabudúce sa už radšej takýmto podobným filmom zďaleka vyhnem. Ináč plne sa stotožňujem s komentárom od kagemush ()

Galerie (17)

Zajímavosti (4)

  • Sterling Knight skutočne naspieval niektoré z pesničiek vo filme, ako napr. "StarStruck" alebo "Hero". (Tolf)
  • Když se potápí auto, má Christopher (Sterling Knight) na hlavě klobouk, který v průběhu pádu strhává z hlavy. Při záběru zezadu ho drží v ruce, ale následně již není nikde k vidění. (Reesam)
  • Snímka sa nakrúcala v Los Angeles. (Tolf)

Reklama

Reklama