Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (202)

Mr.Matteaso odpad!

všechny recenze uživatele

Po neskutečném úspěchu, který u mě zklidil mega žralok a megovější chobotnice, rozhodl jsem se, že si dám opět něco mega a narazil na tento film. Sliboval jsem si od něj pouze jedno, a to že uvidím něco mega, to se mi splnilo. Mega piraňa byla fakt mega, tím jsem bohužel vyčerpal vše co bych k tomuhle filmu mohl napsat, jelikož jsem nezahlédl nic víc, krom tý velký rybičky, co by stálo za hodnocení. MartinNDL ten film vystihl, u čtení toho komentáře jsem si, díky výbuchu smíchu, poprskal monitor Kofolou :-) ()

Traktorista 

všechny recenze uživatele

Absolutní pecka! Naprostá povinnost pro všechny fanoušky Asylum, "asy" jejich nejlepší film. Naprosto špičkové dialogy, při kterých se člověk chláme tolik, že skoro nestíhá sledovat film, úžasné efekty, které útočí na bránici se silou medvědí, scénář hodný Oskara. Vynikající postavy, nejhorší sny se stávají skutečností a tak vybroušený hlášky nemá ani John Matrix ve filmu http://www.csfd.cz/film/15294-komando/ . Prostě naprosto úžasnej film, kterej se musí vidět! Všichni co tu dávali odpad a podobný sračkový hodnocení maj hovno smysl pro humor a určitě by sami natočili lepší film, ale ouha, natočili kulový, jen tu kritizujou a nepoznaj vtip ani když jim ho někde vysvětlí. lopaty... ()

DJ Laky 

všechny recenze uživatele

Tento film od Asylum byl horší než Mega Žralok vs Obří chobotnice a efekty mi nepřipadaly tak hrozný. Nejvíc mě rozesmálo jak skočila piraně na ten barák a jak sežrala letadlovou loď, atd. Chvilkama komedie. Dávám za film 40%. ()

JARDAHONDA odpad!

všechny recenze uživatele

Klasicky nepřirozená ryba,neboli MEGAPIRANA typu čelisti...spousta legrace a zábavy :) velmi doporučuji...Závěr = 0 % ()

Krtekcb odpad!

všechny recenze uživatele

Paul Logan - herec bez výrazu. Pokud má člověk něco pod kůží tak se u toho člověk hezky baví. Nevim co by tento snímek se mnou udělal za střízliva. ()

aldis odpad!

všechny recenze uživatele

chtel sem se na to dodivat(vydrzel sem 10min) ale neslo to.nechapu kdo to pise a toci.strcit mu nanuk do prd... ()

p.hubicka odpad!

všechny recenze uživatele

Piraně, které se množí rychleji než černokněžníci, zakusujou mrakodrapy a vrtulníky... proč ne.... ale tenhle film tak jednou jako ponaučení ()

Profík odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle se skoro nedá hodnotit. Připadá mi, že lékaři v ústavu choromyslných uspořádali terapii psaním a pak vyhodnotili nejstupidnější scénář a ten prodali společnosti Asylum. Tohle je moje druhá zkušenost s touto společností, po War of the Worlds 2: The Next Wave. Tohle má aspoň tu výhodu, že se té pitomosti dá občas i zasmát a není to jen ubíjející kravina. Teda pardon, megakravina. 5%. ()

Terrorko 

všechny recenze uživatele

Veľká sranda, Vy ste tu všetci na smiech, pokiaľ beriete tento film ako serióznu záležitosť. Jedná sa o čistú oddychovú podívanou. ()

Qoupe odpad!

všechny recenze uživatele

ne, opravdu neexistuje pravděpodobně nic horšího co si řiká film ... vím konkurence je veliká ale tohle to je už fakt zlý ... ()

CyWilly 

všechny recenze uživatele

Já tomu svýma třema hvězdičkama prostě musím zvednout průměr...aha...tak nepovedlo se. No neva. Každopádně scéna, ve které megapiraně sejmou křižník, ta je nejvíc...pak si dvakrát kousnou do ponorky, načež ta vybouchne...tak ta je taky hodně...Asylum jsou borci vesmírného významu...já bych chtěl být muška jenom zlatá, abych se mohl účastnit nějaké porady producentů Asylum...mě by prostě zajímalo, jestli se berou vážně nebo se dobře bavěj těma megasračkama co vypouštěj do světa...nechápu, proč si někdo na tyhle filmy stěžuje a dává jim odpad...jasně že to je odpad, ale proboha to přece vím předem, že to bude odpad...tak se nekoukám, ne? A projet to narychlo přetáčením, případně si přečíst návod k použití a pouze na základě něj udělit odpad (věřím tomu, že takových je většina), jenom proto, abych vypadal jako intoš, co tomu rozumí... Megapiraňu, stejně jako Megashark vs. Giant Octopus, stejně jako Sharktopus, stejně jako další podobný pecky...pecičky...si člověk nejvíc užije ve tři ráno po flačce Diplomatica a tak třech gramech...ale proč ne? Vždyt ten svět by byl tak nudný... ()

UnCool 

všechny recenze uživatele

jedna hvězdička jen za pěkná prsa některých hereček na začátku filmu :) takže na film stojí za to koukat tak první 3 minuty, pak to můžete klidně přepnout :) ()

Reklama

Reklama