Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (202)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Megapiraňa“ je prostě klasický otřesný film, který dostanete, když chcete béčko z produkce amerických společností. Co je nejhorší, tak to je skutečnost, že tady už se kašle na to, jak budou vypadat potvůrky, prostě už jde jenom o to, aby tu bylo co nejvíc záběrů na herce, kteří vás stejně nebudou bavit. Film „Megapiraňa“ si pusťte jenom na vlastní nebezpečí, nebo pokud jste zarytými fandy žánru. ()

raimi 

všechny recenze uživatele

Ajaj. Megashark zůstal nepokořen, ale stále je to megazábava. Takový odkopávání na břeh řeky útočících rybek, nebo smrtící atak na letadlovou loď U.S.S. ST. HARPER, to jsou scény kultovního statusu. A hlavní hrdina, to je prostě neuvěřitelnej, ehm, kokot! :-))) ()

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

"It wasn't explosion. It wasn't terrorists. It was giant piranha." Tyto tři věty zhruba dokládají ujetost celého projektu s názvem Mega Piranha. Pověst předcházející tento film nelhala. Studio Asylum se tentokrát opravdu překonalo a stvořilo ten nejvíc nejhorší humus, jaký se kdy dostal na TV obrazovky. Ještě zvrácenější než Mega Shark vs. Giant Octopus, z kterého si Asyláci vypůjčili jak exteriéry, tak interiéry, herce a střihačské postupy včetně opakování použitých scén. Herci jsou trapní, Paul Logan je neuvěřitelný toporák a Tiffany na rozdíl od Deborah Gibson bohužel není ani MILF. Digitální efekty jsou hrůzné a dovedly mě k závěru, že studio Asylum točí takto špatné filmy zcela úmyslně a že zdánlivá odfláknutost triků není ničím jiným než ekonomickým kalkulem. Průměrná béčka nikoho nezajímají, a tak tvůrci záměrně vsadili na image zetkových trotlů, jen když z toho vytřískají pár dolarů navíc. (562.) ()

Vampireman 

všechny recenze uživatele

Těžkotonážní debilita co už od úplného začátku výživně odsejpá. Seznámí se s postavama co vůbec neuměj hrát a co znaj jeden výraz je předvedenou formou drsňáckejch close-upů jako vystřiženejch z nějaký počítačový hry. Naproti tomu efekty jsou tragický až zastaralý (připomínaj Hitchcockovy Ptáky, ale to jsme skoro o padesát let jinde) a celý to má takovej divnej nízkorozpočtovej nádech a odfláknutou práci. Nejlépe je to vidět na tom, jak hlavní sebranka hysterickejch vědců a agenta Fitche dokolečka jezdí v autě na pár lokacích a řikaj, že tudy vede cesta do přístavu, tudy k řece a tudy do města :D (Mimochodem je to stejný směr a stejná cesta). O těch piraních, co jsou 23x větší než helikoptéra a přežijou jadernej výbuch se nemá cenu bavit... ()

m@rz 

všechny recenze uživatele

První hvězdička je za vtip. Druhá hvězdička za skákající piraně do budov (úplně mimo). A fakt mě dostal ten závěr, když zabijí jednu pirani, dalších tisíc jich tam zůstane a oni se radují a film skončí. WTF? :D ()

JasonCZ 

všechny recenze uživatele

tezko hodnotit, je to jasnej odpad, ale brutalni sranda - (mega) pirane jak skacou z vody a demoluji baraky a tovarny je proste mazec:) za tezkou srandu 4* ()

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Na festivalu fanoušků bé plus filmů nutný jako koks v šatně hard rockový kapely. Mnohými dílčími momenty odpovídá porno filmům v těch fázích, kdy se nepíchá. Animace vytvořené v Malování sedmiletým downem. Matrix uhejbání s vrtulníkem, akční scény jak z Dívky na koštěti, drsňácký hlášky a spousta obřích kaprů. ()

Rodriguez odpad!

všechny recenze uživatele

Větší ho*no, které se vám přilepí na botu a né a né se ho zbavit, jsem dlouho nezažil. Megapiraňa, tedy ehm megasra*ka na obzoru aneb jak nas*at českého diváka. Do 45 minuty to ještě ušlo, ale co se potom začalo dít? Po 75 minutě šel celý obsah fofrem do koše a lituju těch peněz, které jsem za to, kdy zaplatil. 0% ()

Pajky3 odpad!

všechny recenze uživatele

Co člověka vede ke sledování takového skvostu? Prozradim, recese, dva spoluhráči a flaška rumu. Snažim se, opravdu se snažim najít něco, co na tom bylo k zapamatování. A jediný co mě vlastně napadá, je to, že jsou tam použitý stejný zaběry jako v Megasharkovi. Treasure Island Rulez. A jestli jsem Megažralokovi a obří chobotnici dal jednu hvězdičku, tak tohle je zhruba tak o tři až čtyři slabší. A ty hlášky, z těch snad ani nebudu moc usnout. Tohle byla opravdu ztráta času. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, to byla taková strašná hovadina! Já jen nestačím zírat, že tyhle filmy ještě chlápky z Asylumu baví točit. Je sice pravda, že jsem chvíli uvažoval, že dám jednu hvězdu, protože pár scén z první poloviny filmu bylo docela povedených, ale přece jen to je stoprocentní koš. Lítající piraně velký jako autobus, která klidně spolknou panelák, to je jasnej mega(s)hit. A jestli to dělaj kvůli trikům, který opravdu nejsou dobrý, tak nechápu proč ztrácej čas a zatěžujou nás takovejma kravinama. Takže celkově 10% a rozhodně nedoporučuju. ()

hallelluja odpad!

všechny recenze uživatele

Megapiraňa si nepochybne svoj ODPAD! zaslúži. Vďaka svojmu naivnému príbehu, neexistujúcej réžii, vďaka šialene otrasným efektom či tupým dialógom. Je skrátka DOKONALÝM anti-filmom. ()

st.jim odpad!

všechny recenze uživatele

Jen jsem nevěřícně zíral, co se vlastně dá dnes natočit. Hledám aspoň nějaké pozitivum.......ano, závěrečné titulky ale ani za ně jednu hvězdičku nedám :-) ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Takže já se nehorázně bavil. Nejvíc mě dostaly piraně skákající do budov přičemž jedna z nich to nevypočítala a naskočila na stožár a napichla se tam fakt mazec. I Ta reportérka sežraná v přéímém přenosu byla parádní. P.s. ohledně toho konce pro ty co to nepochopily tak Piraňha 3 D taky končila nijak a to samé má i Megapiraňha pokud budou další díly tak se těším:-). ()

Reklama

Reklama