Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (202)

darek kartac odpad!

všechny recenze uživatele

Naprostá kravina, která nemá konce po hodině jsem vypínal. Grafika filmu strašná. Je o TV film a proto hned jak bude v TV vypínám jí! ()

Trustme

všechny recenze uživatele

V dnešní době musí být strašně náročné natočit tak viditelně trapné efekty. A taktéž i já podezřívám společnost The Asylum z úmyslné nekvality a záměrně stupidního pojetí jejich tvorby. Chcete-li přece vydělat budete se snažit udělat film co nejlépe. The Asylum jdou na to ovšem fíkaně z druhé strany, nemaje tolik prostředků udělají naopak z nevýhod pozitivum. Oči rvoucí názvy filmů, extrémní náměty a technické zpracování na úrovni let 50.tých. A divák se chytne, protože tohle je mega-zhovadilost a ty jsou vzácné. Pochopitelně, že tento film funguje jen jako divácký úlet a oddych od všech těch náročných dramat Kubricka, Viscontiho, Buňuela či Pasoliniho, jimiž jsme jako nároční uživatelé ČSFD a zkušení diváci toliko ovlivněni . .. . ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

I když jsem věděl podle hodnocení do čeho jdu, bral jsem to spíše jako zábavu. Je zde hooodně nelogických záběrů, trapných a nevtipných hlášek, ale ve filmech této společnosti je to docela běžné. 10% ()

pursulus odpad!

všechny recenze uživatele

Přiznání aneb malý přehled odpadové kultury.¬         To, co neutajíš, přiznej včas — než toho využijí tví nepřátelé. To dělá každý rozumný člověk. Je to také důkaz, že mezi politiky nejsou rozumní lidé zastoupeni ve viditelném počtu — všimněte si, že žádný politik ještě dopředu nepřiznal něco, co ho potom položilo, když toho využili jeho nepřátelé…¬                 Přiznávám tedy… svou slabost pro filmová díla, která neměla spatřiti podle kritiků světlo světa — pro díla odpadová. Vytvořil jsem si v rámci této skupiny několik podskupin, při čemž ve skupině !A jsou odpadové skvosty (odpady exponenciální, odpady zvláštního svérázu a kouzla) a ve skupině !C jsou odpady obyčejné, veskrze nudné, nenápadité, odpady zbytečné.¬                 Megapiraňu byl jsem nucen zařaditi, žel, do !C. Už od začátku filmu jsem to věděl, až do konce nedošlo ve směru kvality k žádnému, sebemenšímu posunu. Jediné, co bych mohl vyzdvihnouti, napadá mi, je zvlášť výrazná chabota filmových triků, předčící s přehledem velkou většinu odpadových děl.¬                 Jakkoli vám tedy nemohu doporučiti Megapiraňu ze céčkové odpadové, neodolám, abych vám, mňam, nedoporučil několik úchvatných počinů áčkové kategorie, abyste se mohli i vy přesvědčiti, že i odpadová díla mohou býti při své bezvýznamnosti hodnotnými kousky. Odklikejte, odshlédněte, a dejte mi vědět, jak se vám líbila.¬¬¬                 Megažralok versus Kolossus (2015)¬                 Monstrum z hlubin (2013)¬                 Žralokonádo 1 (2013) (Poznámka: Dobrá jsou Žralokanáda 1 až 3, dále ne třeba sledovati.) ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Pokud při dívání použijete zesilovač v podobě vodky, dostaví se velmi příjemný pocit z filmu :) . Neustálá akce, prostřihy, brilantní herecké výkony, dynamická dějová linka, spektakulární efekty.... např. rybičky ničící Key West! Ano, bavil jsem se :) ! 30%. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Komentár obsahuje SPOILERY. Ak sa to dá spoilermi nazvať, lebo podomnou to píše pomaly každý druhý: Sorry, ale keď ja vidím film, kde sa rehocem od začiatku až do konca filmu v podstate po celý čas, tak mu nemôžem dať nízke hodnotenie. Megažralok vs. obria chobotnica ma veľmi nebavila ale toto hej. Videl som už všeličo, ale obrovitánske pirane, ktoré vyskakujú bezúčelovo z vody a narážajú do budov nemajú chybu. A to ich exponenciálne zväčšovanie. Scéna ako Paul Logan odkopáva pirane ako futbalovú loptu je fenomenálna. Tie herecké výkony nemali "chybu". A dialógy, nad ktorými buď krútite hlavou, alebo sa jednoducho smejete. No, nedá sa to popísať to sa musí vidieť. Odpady chápem, lebo v bežnom filmovom svete toto nemá čo hľadať, ale ja som sa tak nenormálne bavil, že musím dať 4 hviezdy! ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Mega Piranha - 2D..aj tak by sa dal charakterizovať film, ktorý vážne kandiduje ( spolu s Paulom Loganom..to je snáď najhorší herec akého som kedy videl hrať ) na najhorší film všetkých čias. Dovolím si zacitovať niektoré pasáže, ktoré ma fakt pobavili. Rozhovor medzi ministrom zahraničia USA a Jasonom Fitchom : "Fitchi, dnes ráno niekto zavraždil amerického veľvyslanca Arnolda Regisa aj s Venezuelským ministrom zahraničia s ktorým cestoval. Niekto vyhodil ich loď do vzduchu. Chcem, aby ste sa hneď vydal na horný tok Orinoca do Venezuelského štátu Amazonas.Vyšetrovanie vedie plukovník Antonio Diaz v Puerto Ayacucho, asi 20 km po prúde od miesta výbuchu.On tvrdí, že to boli teroristi, podľa CIA to môže byť predohra vojenského prevratu.Musíte preskúmať riečne dno a zistiť o čo tam ide až sa tam rozpúta ďaľší AFGANISTAN! A urobte čokoľvek bude treba. A Finchi ? Ano pane.? Veľa šťastia. Ďakujem pane"....alebo...."Počúvajte, počítal som rýchlosť rastu piraní a na základe pôvodnej veľkosti, keď tam unikli a rozmerov tých obrov čo sme videli dnes, podľa mojich výpočtov sa skokový rast opakuje v skracujúcich sa intervaloch. V každom ďaľšom cykle je interval polovičný. Keď doplávu k ústiu rieky, budú veľkosti koňa, o 8 hodín potom budú ako hroch, o ďaľšie 4 hodiny ako slon, veľryba...vychádza mi, že sa ten cyklus nikdy nezastaví." No nie je to bomba? Rád by som, ale vedel, či to myslia tvorcovia filmu vážne, alebo si z nás (skôr zo seba) robia prču. Jedna * za to, že som sa naozaj pobavil na niektorých dialógoch. Nabudúce chcem krvilačného MEGAKLOKANA! ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Tohle je hodně zcestné a navíc tím zpravným způsobem, ale z nějakého záhadného důvodu jsem neměl příjemně euforické stavy jako u podobných filmů běžně mívám. Každopádně film obsahuje nemalou řádku absurdních momentů - vlastně celá zápletka je ještě o kus víc nesmyslná než obvykle - takže si člověk přijde na své. Pro roli vědkyně teda mohli vybrat hezčí ženskou, zválšť k takovýmu namusklenýmu nadsamci. ()

Rebbit odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle nejde ani komentovat, protože je vidět, že si z nás někdo jen dělá srandu. Myslím, že ani nejde natočit nič horšího než je tohle a tomu podobné filmy, jako třeba Megažralok a takové bláboli... ()

Spike23

všechny recenze uživatele

Ještě jsem to neviděl, tudíž tady nechci dělat žádné ukvapené závěry... Akorát mi prostě nejde do hlavy, jak někdo může v roce 2010 pojmenovat film Mega Piranha :D ()

ElizabethBay odpad!

všechny recenze uživatele

Stále jsem překvapována, co všechno se může objevit na filmovém plátně. Vyskytne se nějaké hyperhovadina a já si říkám, že je to to nejhorší, co jsem kdy viděla. Pak ale přijde nový, lepší snímek. Tím je Megapiraňa - taková kombinace ubohé režie, kamery, střihu, hereckých výkonů, katastrofálního námětu a parodie na triky, to všechno z filmu dělá to nejhorší, co jsem doposud viděla. Opravdu se jedná o přelomový film, myslím, že ho tentokrát nic jen tak nepřekoná! A nejsmutnějším faktem je to, že mám opravdu dost ráda béčkové monsterhorory... ()

borec999 

všechny recenze uživatele

90 minútová lobotómia a výplach mozgu. Asylum sa utrhlo z reťaze a doručilo nám dielo, pri ktorom veci ako logika,scenár či kvalitné herecké výkony nemajú miesto. Pristavím sa najprv pri hercoch. Tí sú tak zlí, až mám pocit že i ja s partiou kamarátov by sme to odohrali lepšie. Filmu bez debaty kraľuje hlavný hrdina Paul Logan, ktorý odohrá 90 minút s 1 a tým istým výrazom. Pardon, teraz som vám klamal. Raz sa usmeje, keď mu nalejú pohár whisky takže boli to dva výrazy. Ďalej scenár. Scenáristom nechýbala kreativita a doručili nám tak hlboké dialógy a šialené nápady, až ma z toho súčasne bolelo brucho a zastavoval sa mi rozum. Úplným vrcholom je samozrejme asi záverečná polhodinka, v ktorej nám pirane narastú do obludných veľkostí a búrajú budovy, ničia vrtuľníky, lode a bombardujú mesto. To boli scény, ktoré zaručene nikde inde neuvidíte a ktoré si vychutnajú len praví fajnšmekri. Megapiraňa je monster zetko s ako vždy strašnými trikmi, ktoré ma však zabavilo svojou zámernou nekvalitou a absurdnými nápadmi viac ako väčšina komédií. S hodnotením si naozaj neviem rady, keďže 5* tam šupnúť nemôžem a odpad! pre ultra zábavnosť tiež nie. No nič, volím zlatú strednú cestu. 3* ()

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Asylum už si asi opravdu nevidí do huby. Megapiraňa je po všech stránkách katastrofa a jasně se chce jen přiživit na kampani k Piraňa 3D. Je to takový výsměch, že triky jsou horší než v padesátých letech a aplikují se prakticky na cokoliv. Letící vrtulník, výbuchy, skákající a vybuchující ryby, prostě všechno. Parodie, ve které se jeden záběr opakuje i několikrát. Doporučuji jako ukázku toho jak hluboko lze ve filmařině klesnout. Čekal jsem, že to bude špatné, ale že až takhle... ()

Eraserhead 

všechny recenze uživatele

Odkaz Ed Wooda žije dál! Úžas nad tím, že něco takového může v roce 2010 vzniknout a "zábavná" strašlivost všeho co se tam děje, nemůže nikoho nechat chladným :-) Bavil jsem se o něco víc než u Megashark vs. Giant Octopus. ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

S tou krizí to asi ještě nebude nějaké otřesné, když se během ekonomické stagnace či poklesu dají sehnat peníze a točí se takové braqky jako je megapiraňa. Jasně, proč by to nemohlo být obrovské, přkusovat to ocelové lodě jako nanuka a kdyby to mělo i nohy (což se nedá v pokračování od tvůrců nečekat), tak by si poradila i s několika mrakodrapy. ()

Michael2807 odpad!

všechny recenze uživatele

Hej ty s těma břišákama pojď sem! Tady máš nějaký ten dolar a zahraješ nám ve filmu, kde ti přijde jako nejlepší nápad kulometem střílet do řeky na ryby, odkopávat je deset metrů když na tebe budou skákat na pláži a až je všechny odkopeš, sejdeš po rampě s helmou v podpaží ve zpomaleném záběru s vítěznou hudbou hrající v pozadí. A nezapomeň se celý film tvářit drsněji a drsněji! ()

Haymar odpad!

všechny recenze uživatele

Tak zase nachytali blázny (Kdo? No přeci srandisti z "Asylového domu")! Myslel sem, že Megažraloka vs. Obří chobotnici jen tak něco nepřekoná...Šeredně sem se zmílil!... Nejvtipnější (?) na tom je, že Asylum nejenže opakuje ve filmu stejný záběr klidně i 4x ale nestydí se ani kombinovat jeden záběr v rámci více filmů (viz "stojící voják" nebo "fabrika", což jsme měli "tu čest" vidět už v Megasharkovi...)... Btw: ač sem se vážně snažil, nevydržel sem to až do konce! Nešlo to! Mega-odpad! ()

t.mon 

všechny recenze uživatele

Soráč, Asylume, ale tohle se ti fakt nepovedlo. Forsbergovi a Atkinsovi se omlouvám, ale pro mě je v Asylumu snad jen jeden dobrej režisér, a to Leigh Scott (Griff Furst je ale taky dobrej, 100 Million BC je dost dobrý). Dlouho jsem se rozhodoval, jestli dám odpad, 1* nebo 2*. Nebyl jsem ani štědrý ani hrubý, ano, dal jsem 1*. Proč jsem nedal 2* jako u ostatních Asylumovek? Protože ostatní Asylumovky dávají smysl, tohle ne. A můžu jmenovat ještě hodinu. Ale pořád lepší než Atkinsův Merlin. 20%. ()

Reklama

Reklama