Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (202)

Killingjoke odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem si říkal, že když už jsem přežil onen proklamovaný letošní konec světa, nenechám se ničím překvapit. Tohle mně opravdu dostalo, ve špatném slova smyslu. Od začátku do konce nehorázná sračka, strašliví herci, debilní dialogy, naprosto idiotský scénář a o efektech raději pomlčet. Náhodou jsme na to dnes narazili v televizi při návštěvě u rodiny a nestačili se divit. Kdyby to bylo prezentováno jako parodie, přimhouřím obě oči, ale ono je to očividně bráno sakra vážně. I přesto, že do konce roku chybí ještě pár dní, mám zcela jasno v tom, který film je z těch které jsem letos viděl s přehledem nejhorší. Za takové úchylnosti by měli zavírat, fakt sračka… ()

PenaPP odpad!

všechny recenze uživatele

Na tomhle filmu bylo prostě všechno špatně. Nenašel jsem jediné pozitivum, a to se obvykle u těchto béček snažím. ()

lxbch odpad!

všechny recenze uživatele

Posílám Megapiraňu do odpadních vod (ale ve skrytu duše doufám, že se piraně do odpadních vod nedostanou, nestojím o blízké setkání s jejich chrupem po ránu na záchodě), ale posílám jí tam s takovou láskou, jako ještě žádný jiný film. Tenhle skvost má velký party potenciál. ()

gp_one odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem se nastěhovat vejš. Třetí patro není bezpečný. Megamakrely vyhopsnou z rybníka a než se naděju, zahryznou se mi do paneláku a vysrknou mi akvárka. Pro sichr stáhnu žaluzie a jdu nakoupit víc obohaceného uranu, bo jak jsem se dozvěděl, 20 kilotun na ně nezabírá. Jóó a hlavně......ode dneška už nemám problém s vybitým founem během dne. Lížu baterku dle instrukcí každou hodinu a za 10 hodin jsem zas na 100% kapacity. ()

Respex odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem zastáncem subjektivního postoje a hodnocení v rámci žánru.... ale toto je i na mě moc silné kafe. Jednoznačně odpad a pokud si budete dobře všímat, tak některé záběry jsou z jiných Zkových filmů. Když bych byl hodně hodně mimo, tak bych film mohl zařadit do sekce ,, Výprodej zlevněných nefilmů pouze pro vypnutí mozku a odreágování,, Potom bych asi musel dát 4*. ()

Slunkoo odpad!

všechny recenze uživatele

Shock! :-O ...ta grafika a jak ich kopal na zemi lezici muz hahaha kolko ludi na Csfd je hodne debilnich a daju 4 nebo 5 * ()

vlado90 

všechny recenze uživatele

Už som videl dosť podobných hororov s prerastlými nestvorami ale na to sa fakt neda pozerat uplne nerealne a celkový dej aj postavy su o ničom.Ani neviem za čo ta jedna hviezdička. ()

HonzaMag 

všechny recenze uživatele

Jak už sám název napovídá, jedná se skutečně o megasrajdu, jejíž zárukou je již tradiční společnost Asylum, která nás zásobuje svými veledíly s železnou pravidelností. Dialogy už nejsou ani k pláči, stejně tak i směšné triky. Nervní kameraman neustále škube kamerou ze strany na stranu a aby přidal na "akčnosti" - každy druhý záběr je na konci zrychlen (což ve finále působí dost směšně). Figuríny z výlohy Kenvela jsou ve svých hereckých výkonech mnohem přesvědčivější ... Logiku bych v tomto druhu snímků nehledal, ale co mne fakt odvařilo, když se hlavní klaďas přikrade podél boku terénního vozu se zrcátky jako kráva a "efektně" zneškodní překvapeného řidiče. Vůbec už jsem nějakou dobu alergickej na výraz mega, jehož používání zprofanovala TV Nova ve svých přihlouplých upoutávkách. Co bude dál? Gigasrajda/Terasrajda? Správné hodnocení by byl jasný odpad, ale jelikož se jedná o jednu z těch lepších Asylumovek, tak s trochou sebezapření ... ()

TomStrom 

všechny recenze uživatele

Spousta uživatelů tu spekuluje, jestli svoje filmy Asylum Pictures vážně točí naschvál tak strašné. Odpověď je prostá: Ano. Přečtěte si občas asylácký blog a pochopíte, že Asylum pictures se v natáčení brakových filmů vyžívají a svoje filmy berou s nadhledem. Více zde: http://www.theasylum.cc/blog/ ()

Boris. odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byla opravdu hrůza. Příběh o obřích rybách co všechno sežerou a jediný kdo je dokáže zastavit tak nějaká bioložka a agent. Navíc je z mně nepochopitelnýho důvodu chce zabít nějakej voják...hlavní co sem na tomhle filmu nepochopil je to jak tohle někdo může vůbec natočit. ()

vikino1 odpad!

všechny recenze uživatele

Film, kde zmutovaný ryby svými zuby potopí opancéřovanou bitevní lod, kde si armádní velitel myslí, že hejno piraní velikosti našeho kapra vyhubí střelbou z rotačních kulometů, kde se hlavní kladas v neoprenu ubrání piraním jen s nožem v ruce se prostě jinak než odpadem hodnotit nedá.... ()

zberatel 

všechny recenze uživatele

Strhavam jednu hviezdu za najdebilnejsi koniec vo svete megamoster .. inak to bola solidna blbina ktora bavila ako hlaskami tak jednou debilnejsou scenou za druhou :D ()

merlinovic 

všechny recenze uživatele

Neustále se opakující scény, velice primitivní příběh, plno naprostých kravin... a že sem se u toho nasmál i když to není komedie ;), vybuchující piraně ničící paneláky a bitevní lodě a naprosto nečekná romantická scéna na konci když si pan voják s vědeckou pracovnicí celý film neprojeví špetku náklonosti prostě bomba ;) ()

mystrdat 

všechny recenze uživatele

Velký a blbý hrdina, sub-základní herectví, pirani velikosti baráku vybuchující při kontaktu a konec, která vlastně nedává smysl ani z hlediska základní logiky. Naprosto jasných 5*. ()

beso74 odpad!

všechny recenze uživatele

Och, tvorcov filmu zhovadiť žiletkami a potom ich hodiť niekde do nejakého prítoku Orinoka či Amazonky, samozrejme, niekde tam, kde žiju tie roztomilé rybičky, a všetko to nahrať, to by bola megapiraňa!!! A nie táto sračka, ktorú snáď tromfne už len ďalšie veľdielo od Azylu, Mega Shark vs. Giant Octopus. ()

Reklama

Reklama