Reklama

Reklama

Megapiraňa

(TV film)
  • USA Mega Piranha
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Původně měly geneticky modifikované, rychle rostoucí a množící se piraně sloužit jako potrava hladovějícím. Jednoho dne se ale těmto nebezpečným predátorům podaří dostat na svobodu a z venezuelských laboratoří si postupně prožírají cestu k Floridě. Zastavit je mohou pouze bioložka Sarah Monroeová (Tiffany) a agent Jason Fitch (Paul Logan).
MEGAPIRAŇA je další ze série mockbusterů produkovaných společností Asylum. Podobně jako MEGA ŽRALOK VS. OBŘÍ CHOBOTNICE překypuje i tento film počítačovými efekty, přerostlými krvelačnými zrůdami, stylovými úmrtími a akrobatickými výkony titulních predátorů. Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své. (L_O_U_S)

(více)

Recenze (202)

my38k 

všechny recenze uživatele

Asylum opět dokázal, že na poli žravých potvor nemá konkurenci a obohatil seznam filmů, s rybářskou tématikou. Příběh je staré dobré Shakespearovské drama ve složení příšera, vědec, drsný agent, spousta homo sapiens jako krmení a kalsická otázka být či nebýt, někdo si tam může doplnit l. Nad mnoha scénami rozhodně ční ta kdy agent postupně odkopne půl tuctu přilétavájích piraní. Tak mě napadá že příště by to mohl být Van Damme vs. megapiraně. ()

dokec odpad!

všechny recenze uživatele

strasne velka sada, to se jen tak nevidi. jak pise woody, film na party uplne idealni, fakt jsme se nasmal :D o filmovych kvalitach se nema cenu bavit, myslim, ze i tvurci si byli od zacatku vedomi toho, kam to vsechno speje...odpad je minout nemuze, nicmene jeste jednou pripominam, ze jsem se pobavil kralovsky, vic nez u 3* filmu, ktere jsou sice Ackove,vazne ale nudne a nezazivne nejlepsi serka byla > oliznete ten telefon a budete mit presne o deset procent vic energie xD vice takovych xD ()

Fezzi 

všechny recenze uživatele

Špatný, špatný, špatný, jednoduše špatný. Stručně řečeno: vzhled herců - špatný, jejich schopnosti - hodně špatný, scénář - špatný, kamera - špatný, prostě všechno co vás napadne - špatný. Bohužel film nemůže být považován ani za recesi, neboť vše bylo myšleno se smrtelnou vážností a všichni účastníci megapiraňího pikniku si do poslední chvíli opravdu mysleli, že tvoří skutečné drama. A k tomu všemu nejlepší hláška před všemi očekávanou líbačkou na závěr - "Víš, udělal jsi na mě dojem". Proč jsem tedy neposlal film k pekelnému táboráku opékat si buřty vedle Babovřesků? Nevím jestli to co mi nakonec pohnulo rukou k * místo odpadu byla vzpomínka na scénu megapiraně skákající na vrtulník, nebo na Loganův MONSTERMEGAULTRAHOLYSHIT PIRAŇA KILL STREAK na pláži pouze za pomocí nohou, ale finální verdikt je tedy nakonec 20% -> *. ()

HAUY 

všechny recenze uživatele

S týmto filmom sa velmo nesra... režisér Eric Forsberg mohol si dať aspoň záležať na grafike ale treba uznať že sa na tom dá zabávať keď si predstavím hotel a v ňom zapichnutú piranu tak je to haluz a ešte to malo dobru pointu a ešte dúfam že nestretnem piranu ktorá mi zozere barak 3/4 :P ()

MrFarmer odpad!

všechny recenze uživatele

Když už chcete natočit podobnej film, tak na to musíte mít rozpočet. Ve chvíli kdy divák uvěří že taková pič***a jako mega piraňa existuje, pak ten film má šanci se stát dobrým...Bohužel efekty ve filmu připomíná spíš blbej vtípek a to že podobný TV filmy ještě pořád vznikaj to nepochopim...odpad, odpadu domovního odpadu roku 2010 ()

Ajay 

všechny recenze uživatele

Hodně úsměvný filmík, herecké výkony a scénář jsou na stejné hladině jako odpadkový koš ve Windowsech, ale musím přiznat, že jsem se i zasmál :) ()

dthwinter odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud si někdo projde má hodnocení, zjistí, že odpadu používám jako šafránu, ale u asylum většinou nemůžu jinak. Vždycky se nechám někým přesvědčit na tuhle bandu "filmařů". Chápu, že pokud máte 2 promile v krvi a pár přátel kolem sebe v podobné náladě, tak zřejmě neexistuje vhodnější film. Ale říkám si, že se u mě asi projevují nějaké masochistické sklony, protože se na takové filmy pořád dívám i za střízliva. 5 % ()

brasek odpad!

všechny recenze uživatele

Milovníci intelektuálně nenáročných akčních filmů věnovaných genetickým experimentům, které se vymkly kontrole, si přijdou na své - nuž neviem či vo svete jestvuje aspoň jeden človek, ktorého filmy od spoločnosti Asylum bavia. Podľa mňa aj sami tvorcovia zvracajú z vlastných snímkov. ()

Pete1790 odpad!

všechny recenze uživatele

WTF? Tak tohle bylo fakt moc! Vždycky se snažím hledat něco pozitivního, ale, že to u tohoto filmu budou pouze titulky, to jsem fakt ani já nečekal! ()

Amalberga odpad!

všechny recenze uživatele

Jak?! Proč?! Co?! Tři slova, která mě napadala skoro neustále při sledování tohoto skvostu. Stačí vám vidět pět minut a víte, že tohle celý fakt vidět nemusíte. ()

sidthekid 

všechny recenze uživatele

no..něco tam strašného sem snad nikdy neviděl. Na první pohled jasný odpad, ale... pokaždé, když si na film vzpomenu neubráním se smíchu. Proto 2hvězdičky ()

le poulet 

všechny recenze uživatele

Piraně velikosti našeho baráku, co žerou vrtulníky a bitevní lodě, to vidím fakt poprvé. A nemůžu dát odpad!, protože já se skutečně bavila, navzdory tomu, že ten film sám o sobě je strašná sračka. Ale ty ryby byly fakt prčovní, zvlášť mě dostala ta scéna na pobřežéí, kde útočí na Fitche a on je odkopává jak plážový míče, to fakt nemělo chybu. Herecký výkony jsem nesledovala, takže nemůžu posoudit, ale z toho letmýho koukání si moc velký naděje nedělám. Prostě divnej film s legračníma předimenzovanýma rybama, co sežerou všechno na co přijdou v hlavní roli.,konec. ()

Reklama

Reklama