Reklama

Reklama

Nuit blanche

  • USA White Night
všechny plakáty
Krátkometrážní / Drama / Fantasy / Romantický
Kanada, 2009, 5 min

Obsahy(1)

Krátkometrážna snímka s prekvapením na záver zachytáva lásku prekonávajúcu všetky prekážky. (m3p)

Recenze (54)

Kesiak 

všechny recenze uživatele

Dokonalé technické spracovanie v noir atmosfére s minimalistickým "príbehom" alebo skôr zábleskom myšlienky. ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

Moc zajímavé, technicky dokonale zmáknuté a krásné...ale jako bych držela číši plnou lahodného moku, jejíhož okraje se mé rty nikdy nedotknou...takový zvláštní pocit nenaplněnosti Nuit blanche ve mě zanechal... ()

mudvayner 

všechny recenze uživatele

Naprosto efektivně zpracovaná kombinace slow-motion a noirového looku spolu s podmanivou hudbou. Ale budu souhlasit s ostatními, konec to trochu sestřelil. Nicméně vizuální příběh lásky vyobrazený nezvyklou formou mé oko potěšil, a o to tu zřejmě šlo v první řadě. ()

odvedle 

všechny recenze uživatele

výborné! presne vystihujúce dnešnú dobu (prečo iný koniec?) ... najprv som si myslel, že je to kraťas o láske prekonávajúcej všetky prekážky, čo iste môže byť, koniec je ale ešte trefnejší: neschopnosť v dnešnej dobe vyjadriť, to čo človek cíti a o to v tom filmíku ide! ()

LaMadame 

všechny recenze uživatele

Donutí vás to zpomalit, zastavit, sledovat, poddat se tomu a to všechno ve stylu noir s dokonale sladěnou hudbou..tleskám.. ()

Akesha 

všechny recenze uživatele

Krása! Svět kdy se magické vizuální okamžiky mísí s těmi, které chcete v reálném životě prožít :) ()

m3p 

všechny recenze uživatele

Najdokonalejší krátkometrážny film vôbec ! Nádherný motív, neuveriteľné spracovanie, proste dokonalé. video môžete pozreť tu > vimeo.com ()

Kroenen 

všechny recenze uživatele

Pro mě jeden z nejintenzivnějších kratkometrážních filmů. Krásné propojení Noir vzhledu, jemné a přesto působivé hudby (Samuel Bisson) a CG efektů. (Ke shlédnutí na:www.vimeo.com/9078364 Making of: www.vimeo.com/9076775 ) ()

Reklama

Reklama