Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(39)

Obsahy(1)

Od tvůrců seriálu Kancl a Komparz přichází nový komediální seriál z produkce HBO, Show Rickyho Gervaise. Třináct animovaných epizod s hlasy Rickyho Gervaise, Stephena Merchanta a jejich kamaráda a kolegy Karla Pilkingtona, jehož nekonvenční úvahy a teorie byly pro dvojici tvůrců mnohokrát zdrojem inspirace. Mezi probíraná témata patří například podstata vynálezů 20. století, nový návrh pro kontrolu populace, jak se vyvinula filozofie v průběhu věků, Karlova kulatá hlava a myšlenky o charitě. Pravidelnou součástí pořadu je Opičí zpravodajství a čtení z Karlova deníku.

HBO uvádí druhou řadu komediální show od tvůrců úspěšných seriálů Kancl a Komparz. Show Rickyho Gervaise je animovanou verzí podcastů, které si vysloužily zápis v Guinessově knize rekordů za největší počet stažení. V hlavních rolích vedle Rickyho Gervaise uslyšíte Stephena Merchanta a kolegu, kamaráda Karla Pilkingtona, jehož neobvyklé úvahy byly pro mnohé z příběhů inspirací. Mezi tématy, kterými se druhá řada zaobírá, jsou vědecké novinky 21. století, bizarní historky z lékařského prostředí, Karlova fascinace dvojníky a dvojčaty, atp. Pravidelnou součástí je Opičí zpravodajství a čtení z Karlova deníku.

HBO uvádí třetí řadu Show Rickyho Gervaise, animovaného komediálního seriálu od slavných tvůrců seriálů Kancl a Komparz. Půlhodinové epizody, natočené na základě velice populárních audio podcastů, namluvili Ricky Gervais a Stephen Merchant, po boku svého kolegy a kamaráda Karla Pilkingtona. Stejně jako v předchozích řadách se i tentokrát Show Rickyho Gervaise soustředí na výstřední Pilkingtonovy myšlenky, jež v komické rovině skvěle kontrastují s Gervaisem a Merchantem. Ve třinácti zbrusu nových a super zábavných epizodách se Ricky se Stephenem noří do tajemných spletitostí Karlova mozku - od bizarních lékařských příběhů, přes nově objevené druhy hmyzu až po vynálezy, které jsou absolutně k ničemu. (HBO Europe)

(více)

Galerie (21)

Reklama

Reklama