Reklama

Reklama

Dejte sbohem zvyklostem

(neoficiální název)
  • Velká Británie Goodbye to the Normals
všechny plakáty
Krátkometrážní / Komedie
Velká Británie, 2006, 4 min

Obsahy(1)

Malý chlapec je rozhodnutý cestovať do Ameriky, pretože sa o nej v poslednej dobe hovorí škaredo a je to jeho vysnená zem.
Pri odchode sa otočí a vracia sa domov. Rodičia ho plní nadšenia čakajú s otvorenou náručou... no nie je vždy všetko tak, ako sa zdá. (m3p)

Recenze (14)

runner85 

všechny recenze uživatele

Čakal som nejakú poriadnu pointu a dozvedel som sa to, že keď utekáš z domu treba ísť do Amerika šak tam je "skvelo" .... ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Sympatický zrzek se rozhodl opustit rodinu a splnit si svůj britsko-americký sen. A ani v závěru se nerozmyslí jinak. ()

Madluska 

všechny recenze uživatele

Tak krásně absurdní! Chápaví rodiče nemají chybu, stejně jako "dospělácká" racionální otázka: "Na to jsem se ptal?!" :-) Malá milá perlička ze světa dospělých, dětí, dospělých dětí... ()

Marketa0603 

všechny recenze uživatele

Konec byl předvídatelný, ale komentář toho klučiny mě přece jen dostal :) I jeho dokonale vážný výraz při rozmluvě s otcem byl k nezaplacení, ale věřím, že by se dalo vměstnat víc. "Fair Trade vtípek" byl pro mě ale zase nadbytečný. ()

Phoeniyx 

všechny recenze uživatele

No nic moc asi to má ukazovat na odchody lidí z domova, ne každý si to rozmyslí. Je to zajímavé ale ne nejlepší dávám tomu tak 45% ()

Jean_Calid 

všechny recenze uživatele

Sice nevím, co tím chtěl filmař říci, ale hezky uděláno. Klučina mluví jako dospělý a strašně rozhodnutý. Do poslední chvíle tápete, zda je to nějaká hra či co. Ovšem poslední věta filmu mě dostala: "I forgot fucking passport." ()

Reklama

Reklama