Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hudební fraška na ledě... Koncert pro mantinely je hudebně zábavná féerie založená na kontrastu světa vážné hudby s jejich muzikanty a sportovního světa s hokejisty na ledě a fanoušky v ochozech. Využívá mnoho pohybových gagů a vtipných situací a v různých rolích se v zábavných scénkách uplatní řada známých herců a zpěváků. P. Bobek například komentuje hokej česky i anglicky, J. Lír je rozhodčím, K. Heřmánek coby „zlý hokejista“ recituje Cyrana z Bergeraku, hokejisté (K. Černoch a M. Drobný) spolu zápasí, a tak podobně. (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

baxz 

všechny recenze uživatele

Sportovně-hudební komedie natočena FSB pro ČST Praha z pera V.Nesrsty a Z.Podskalského, jehož vliv na tohle dílko je hodně čitelný a řekl bych klasický, něco jako Alfons Karásek. Zábavné, v příjemné stopáži se spoustou známých tváří své doby. Herecky mě nejvíc zaujal M.Karpíšek jako dirigent a trenér golmanů, K.Heřmánek v roli hokejisty „diváky dobrácky přezdívaný Zlý muž“ a J.Asterová coby krasobruslařka. Svůj vysoký standart si odehráli i V.Brodský, P.Nárožný, H.Růžičková a J.Krmpol. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Obávám se, že kapelník dostal dvě minuty za postavení mimo hru." Jako zasloužilý sportovní fanda bych rád znal výsledek utkání Modrých proti Bílým, ale ten mi nikdo nesdělil. Naposledy jsem zaznamenal 4:1 pro Modré po Krampolově hattricku a to je škoda. Fandil jsem totiž Bílým, jejichž Zlý muž Heřmánek byl naprosto jedinečný, brankář uměl lepší piruety a záludný hráč Hrzán měl taky své kouzlo. Ano, byla to hrozná hovadina, kdy se hokej hraje za hudebního doprovodu tuby, fagotu či smyčců, ale to by mi nevadilo. Horší bylo to, že jsem se chvílemi nudil a to přes famózní výkon trombónisty, trianglisty, tympánisty či harfenistky. ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Zdeněk Podskalský opět skóruje (a zaslouží si aspoň líznout červená čísla). Podskalský s autorem námětu Vladimírem Nesrstou splnili, co si předsevzali - předkládají hudební frašku na ledě. Pokud přečkáte úvodní koncertní pasáž, pak vám dění na stadionu nabídne parádní davové scény s detailními záběry na jednotlivé fanoušky, mezi nimiž vyčnívají Vlastimil Brodský (jak ten si dovedl zajistit přísun pochutin:-), Petr Nárožný a samozřejmě hudebníci (mmj. Felix Slováček). Celé dění komentují Miloš Frýba (televizní komentátor) a Pavel Bobek (hlasatel na stadionu). Vtipné je fraškovité komolení pojmenování hokejových přestupků. Komu to bystří, ten ocení televizní mistry. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda, nuda. 1)  Scénář, počítám, musel působit vtipně a nápaditě, stejně jako obsazení._____ 2)  Pak se ale něco zvrtlo a při sledování jsem se úspěšně nudil, a to tak, že hodně. ()

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama