Reklama

Reklama

The Killers - koncert z Royal Albert Hall

(koncert)
  • Velká Británie Killers: Live from the Royal Albert Hall, The
Hudební / Dokumentární
Velká Británie, 2009, 104 min (Alternativní 55 min)

VOD (1)

Inspiraci čerpají od slavných britských kytarovek. Není divu, že američtí The Killers jsou oblíbenou koncertní kapelou především za Atlantikem. (Česká televize)

Recenze (12)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Killers jsou určitě jedna z nejzábavnějších kytarovek a doufám, že k nám jednou dorazí. Pokud možno brzy. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

I když se moje cesta hudebního vyznání od cestičky vegaské kapely The Killers oddělila už před pěknými lety, nemohl jsem minout nadšené reakce na tento zachycený živák z Londýna. Může se vzchopit kapela, jejíž kníratý zpěvák se jmenuje toliko lame, kapela, která se už příliš utápí v barevnosti jak hudební, tak vizuální? Ano! The Killers si naprosto podmanili všeobecně chladné Brity nejenom hitovkami z prvního alba, ale i živelným provedením imho průměrného škváru z aktuální desky. A vše je hlavně atraktivně nasnímáno kamerami, které nechávají vyniknou krásnou architekturu Royal Albert Hall. 80 % ()

sbl 

všechny recenze uživatele

Výkon The Killers je bezchybný a "Zabijáci" jsou jedna z mojech nejoblíbenějších kapel, ale oproti Muse ve Wembley nebo Linkin Park at the Milton Keynes je tento koncert podle mě slaběji zrežírován. Stejně ale nemůžu dát méně než 5* ()

xPepsa 

všechny recenze uživatele

Killers jsem nějak zvlášť neposlouchal, ale tento koncert je skvělý. Z Royal Albert Hall jsem viděl zatím dvě představení a pokaždé pecka. (Robbieho taky doporučuju) ()

Reklama

Reklama