Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pohádka o dobrákovi, zlé ženě, zemřelé mamince, která se vrátila na svět, aby pomohla svému synkovi, a samozřejmě o bublinách. Řada nových písniček dělá z filmu malý muzikál, určený jak dětem, tak dospělým, kteří mají rádi humor a poetiku divadla Semafor. (oficiální text distributora)

Recenze (7)

zette 

všechny recenze uživatele

Je to spise takovy amatersky pocin Jiriho Sucheho. Vubec se nedivim, ze film zustal v zapomneni. Par svetlych momentu, hlavne diky zle zene se tu ale najde. Pisnicky me taky nezaujaly. ()

mchnk 

všechny recenze uživatele

Valentýn Kaviár a jeho osudové ženy. Další vynikající záležitost nejen dvojice Suchý a Molavcová. Nadprůměrně humorný, moderní pohádkový příběh o jedné krásné, ale velmi autoritativní ženušce a mateřské pomoci přímo z nebes. Výborná semaforská atmosféra obsažená nejen v písních, také velmi kvalitní a zábavný slovník. Snímku nechybí ani lehké drama i tajemno a jako správná pohádka musí mít šťastný konec. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Mrhání talentem. Ani tento paskvil, typická ukázka, jak 68letý Jiří Suchý mrhá svým talentem, nedokáže místy potlačit Mistrovu genialitu. ()

Phate72 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo silný kafe! Nejenže herecké výkony jsou tak ubohé, že se vlastně ani nedá o herectví mluvit, ale tohle je opravdu to nejhorší a nejstupidnější, co jsem v poslední době viděl. Příběh paskvil, přihlouplé písničky a stupidní dialogy, rádoby vtipné momenty... Chápu, že se jedná o parodii, ale i u parodie očekávám, když už ne umělecký dojem, alespoň jistou úroveň a hlavně pobavení. U tohoto počinu mi bylo trapně za všechny ty chudáky, které do toho navezli... Opravdu jsem nevěřil, co se to na té obrazovce děje, jestli je to myšleno fakt vážně. Nekoukejte na to, opravdu je to ztracená hodina vašeho už tak drahocenného času! Nechápu jak někdo soudný, mohl hodnotit více než jednou hvězdou... ()

Desmi odpad!

všechny recenze uživatele

Nic tak úchylně odpudivě submisivního snad nikdo nikdy nenatočil. Chtělo se mi zvracet. Neuvěřitelně šeredná záležitost ve všech směrech. Smyčková se Zehrerovou jsou na té stupiditě jedinou věcí, na kterou se dá dívat. ()

Reklama

Reklama