Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž středního věku se vrací do rodného městečka v Tennessee napsat knížku o místních legendách, historii i nezvyklých úmrtích s místem spojených. Jenže brzy se začnou objevovat další podivná a záhadná úmrtí lidí a zvířat. Místní policisté začnou podezírat nového příchozího. Ve skutečnosti však vraždí (nedozvíme se vlastně proč) příšera ze záhrobí, s níž má muž nakonec více společného, než čekal. (honajz)

(více)

Recenze (5)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak mě Syfy po dlouhý době zklamalo. tehle film je trašná konina bez příběhu a s neuvěřitelně špatnýma hercema, Mandyloři jsou hodně špatný herci a když spolu hrajou tak jsem se neubránil častému smíchu. Ani monstrum není nic extra. Hodně velká slabota. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Tak AŽ tak úplně blbý to nebyo... Třeba kamera, lokace, práce se zvukem, to bylo pěkné. A docela ušly i triky toho démona... Ale jinak příběh originální jak ponožky Stephena Kinga, dialogy a motivace postav jak z pomocné školy, vyústění příběhu směšné. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Cursed“ je celkem klasický televizní film, kde se hraje spíše na mrtvá zvířata a na něco ošklivého v lese než na příběh, který by ale měl být v tomhle případě v první linii. Bohužel se ukázalo, že se není o co opřít a že tvůrci prostě jen chtěli něco, co bude na první pohled zajímavé, ale při druhém pohledu už je to jenom špatně odvedená práce, která ani není průměrná. ()

Reklama

Reklama