Reklama

Reklama

Šípková Růženka

(festivalový název)
  • Austrálie Sleeping Beauty
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

V psychologickém australském filmu režisérky Julie Leigh se seznamujeme s Lucy (Emily Browning), tajemnou dívkou a mladou univerzitní studentkou, kterou pronásledují neustále životní problémy. Její život nabere jiný směr poté, co se přihlásí na inzerát tajemné agentury, která svým zákazníkům poskytuje erotický servis. Lucy se noří do světa spánku a jako novodobá Šípková Růženka slouží jako prapodivný spící společník klientům agentury. (ČSFD)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

sonatamen

sonatamen (hodnocení, recenze)

Nehorázná blbost. Zbytečné záběry..(a že jich bylo), dialody a bez nápadu. Co to sakra bylo?! Tohle vážně někoho zneklidnilo?? A čím??  Jak pak by asi zneklidnilo brutal porn v oblečku šneka?! :D Emily Browning u mne klesla nehorázným způsobem!  Tuhle totální a nevysvětlitelnou  zbytečnost už nikdy více!!! 

senky15

senky15 (hodnocení, recenze)

Odporne, trapne, nechutne, slizke, komicke ....odpad. Dialogy a točenie tých dialogov ako keby to natačali deti na zakladnej škole, prechod medzi scenami stmavnutím vyzerá ako z nejakej fakt zlej telenovely, Pre mna je z každej perspektívy ten film jednoducho odpad. Ale kľudne mi to možte skusiť vysvetliť, možno som nepochopil :D

spygirl

spygirl (hodnocení, recenze)

Poslala jsem do galerie pár fotek, vypadá to zajímavě a taky docela neobvykle, což je u Emily už zvykem. :-) Do kin to asi nemá šanci, snad se dočkáme aspoň dvd... :-)

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Dlee: Netvrdím, že pán neumí rusky, co však tvrdím je, že ruský (minimálně v té verzi co je na netu ke stažení) je dabing natolik zprasený, že jakkoliv znemožňuje objetivně film zhodnotit...

Dlee

Dlee (hodnocení, recenze)

Jinak sem film ted dokoukal a je to teda mega kundovina ale fakt.

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

To už tak bývá. Napiš lepší, zkontaktuj se s dosavadním autorem a s adminy a máš to ;) V diskusích si moc nepomůžeš.

Norzog

Norzog (hodnocení, recenze)

Tak prej je to děsná nuda, žádný Eyes wide shut se nekoná a nebýt nahé Emily Browning v každém druhém záběru, nemá smysl se na to ani dívat.

Rob Robinson

Rob Robinson (hodnocení, recenze)

jsem zmaten... opravdu chtějí film postavit na příběhu dobrovolně znásilňované(?) holčiny? to půjde rovnou do půjčoven...  (ale ne že se na to nekouknu :-PPP )

Související novinky

Zemřel herec Hugh Keays-Byrne

Zemřel herec Hugh Keays-Byrne

02.12.2020

Ve věku 73 let včera opustil filmový svět australský herec Hugh Keays-Byrne. Informaci zveřejnil jeho zástupce a později ji na svém facebookovém profilu potvrdil i dlouholetý přítel a spolupracovník,… (více)

Reklama

Reklama