Reklama

Reklama

Špačkovi v síti času

(seriál)
TV spot
Fantasy / Rodinný
Česko, 2013, 7 h 28 min (Minutáž: 28 min)

Scénář:

Lucie Konášová

Hrají:

Leonard Stirský Hädler, Johana Krtičková, Alena Jakobová, Pavel Liška, Klára Issová, Tomáš Hanák, Vladimír Javorský, Miroslav Táborský, Pavel Zedníček (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Dobrodružné putování malého Matěje Špačka do míst, kterými protéká čas každého z nás. Seriál vypráví příběh rodiny Špačkových, která se náhodou ocitne na festivalu kouzelníků, kde vystupuje i skvělý mág Garibaldini – ve skutečnosti ředitel tajuplného Paláce času, což je prostor, kterým protéká čas každého z nás a kde jsou uloženy svazky lidských životů. Seznámení malého Matěje Špačka s Klementinkou, dcerkou Mistra Garibaldiniho, odstartuje gejzír velice dramatických a také humorných událostí. Spolu s Matějem navštívíme „zásvětní úřad", stáváme se svědky posunů v čase a tím i proměn a korekcí osudů jednotlivých hrdinů, dozvídáme se o přidělování recyklovaného času, máme obavu o to, aby se Zásvětí nezmocnila lidská hamižnost, prezentovaná majitelkou kosmetické kliniky Macháčkovou. Je to seriál vícevrstevný, nabitý dějem, seriál, kde se volně prolíná rovina současného reálného světa s rovinou světa fantazijního a který také retro pohledem nahlíží do minulosti.
Klasický rodinný seriál s fantasktní atmosférou světa ztracených věci, snů i času určený divákům všech věkových kategorií. Zásadní roli má humor, protože celá eskapáda trampot rodiny Špačkových, kteří uvíznou v pasti ztraceného času, má groteskní ladění, i zlo je zde víc humorné než děsivé. (oficiální text distributora)

(více)

Reklama

Reklama