Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kdo vlastně Stevie je a co chce? A proč se zjevuje adoptované holčičce, která přišla do nové rodiny? Claire a Adrian po neúspěšných pokusech o vlastní dítě adoptují osmiletou holčičku. Příchod malé Izabel, která byla svědkem vraždy svých rodičů, však pro rodinu není snadný. S Izabel se v domě objeví i její vymyšlený kamarád „Stevie“ a začnou se dít podivné věci. Klér a Izabel vědí, že nejde jen o výplod dětské fantazie a Klér se snaží Izabel pomoct na Stevieho zapomenout tím, že pátrá v její minulosti. Teprve po několika mučivých zážitcích si však uvědomí, že se sama nedokázala vypořádat se ztrátou dítěte, které se jí před časem narodilo mrtvé… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Phobia 

všechny recenze uživatele

Stokrát omletá duchařská pohádka - ale pozor! - tentokrát v lacině televizním provedení. Nad neoriginálním příběhem by tolerantní divák ještě velkomyslně mávnul rukou, ale ono i všechno ostatní kulhá na obě nohy: nulová atmosféra, telenovelovité herecké výkony s telenovelovitým českým dabingem, rušivá hudba, žádné napětí. Moc ze svého času jsem tomuto filmu nedala, stěží 40-45, které se daly využít podstatně smysluplněji. Nejsem si docela jistá, za co dávám tu druhou hvězdičku... nějaká slabší chvilka nebo co. 35% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

U filmů jako je tento vždycky čekám na konec, kde se všechno vyřeší. Někdy bývá to čekání okořeněné něčím zajímavým a jindy je bohužel nudné a vyplněné jedním klišé za druhým. Většinou za všechny události může něčí minulost. Tady už se asi nedá nic originálního vymyslet a to je velká škoda. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

To byla ,ale kravina a ještě k tomu v sk dabingu. Jediný pozitivum že ta malá holka byla velmi příjemná. Dějově to tady už bylo mnohokrát. Prostě mimino, chtělo říct pa pa. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Už z prvních záběrů bylo patrné, že půjde o béčkový film, což se skutečně potvrdilo. Nechci být přehnaně kritická, dívat se na to dalo, ale mám dojem, že takových filmů už byly natočeny minimálně desítky (adoptované dítě, v domě se začnou dít divné věci, včetně toho, že se přeskládávají písmenkové magnetky na ledničce - to už je trapné klišé) a moc nerozumím tomu, proč se přes kopírák točí pořád znovu a znovu, s obměněnými herci (a zde mimochodem ani nejmladší představitelka nijak zvlášť nezazářila). ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

byl to zajímavý film, ale pak to bylo zmatený, v půlce to bylo až do konce nudný, žádné napětí, což je škoda, tento film mohl být zajímavější ()

Reklama

Reklama