Reklama

Reklama

Zázraky života

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2010–2012), 22 h 57 min (Minutáž: 45–52 min)

Hudba:

Džian Baban

Hrají:

Veronika Freimanová, Tatiana Dyková, Jiří Ornest, Jana Plodková, Roman Zach, Igor Chmela, Petra Špalková, Klára Melíšková, Jiří Hána, Jana Krausová, Jaroslav Plesl, Eva Leinweberová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Mít, či nemít dítě je vážné rozhodnutí. Schopnost je skutečně počít je ale dnes stále palčivějším problémem. Příchod dítěte odjakživa symbolizuje naději a právě ta nebude chybět v novém původním televizním seriálu Televize Prima. Zázraky života vyprávějí příběhy personálu i pacientů soukromého rodinného zařízení asistované reprodukce Centrum Život. Každý den tu svádí boj o vznik nového lidského života její majitel a zakladatel prof. MUDr. Petr Diamant (Jiří Ornest). Odhodlaně mu v tom pomáhá jeho dcera, vynikající lékařka Eliška (Jana Plodková). Profesorovou pravou rukou je embryolog RNDr. David Salač (Roman Zach) a gynekolog MUDr. Marek Tichý (Igor Chmela). Žádná operace by se v Centru Život neobešla bez anestezioložky MUDr. Vlasty Klímové (Veronika Freimanová). V prostředí plném naděje i bolesti prožívají lékařské kapacity lásky i osobní tragédie a při tom soustředěně pomáhají ostatním lidem k naplnění smyslu jejich života. Nemocniční personál, doktoři a jejich pacienti, ti všichni přinášejí atraktivní náměty pro moderní vztahový seriál z prostředí soukromého zdravotnického zařízení, kde jsou si lidé blíž… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Tosim k tomuto seriálu (1)

Zázraky života (2010) 

Tenhle nový seriál potvrdil dvě věci: 1) tu neuvěřitelnou, že p. Eva Papoušková má smysl pro humor (ale obávám se, zda to není jen tím odstupem Jiřího Ornesta), 2) že smrt autorku fascinuje natolik, že bez ní už opravdu není schopá rozehrát nějaký dramatický moment. Další záležitosti už nemá smysl příliš komentovat (děti, nemocniční zařízení, láska, peripetie, ony klasické ingredience pro ženy) a také "všechno se ňák vyřeší," ta opustí tohoto jen tak mimochodem, ten si nakonec nabrnkne tu, ačkoli to bylo jasné, no ale zmizet musel, jeden dva díly, pak nic, pak ten poslední a je to hotovo. Spokojenost, zdá se, vládne! 30%. ()

Reklama

Reklama