Reklama

Reklama

Zázraky života

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2010–2012), 22 h 57 min (Minutáž: 45–52 min)

Hudba:

Džian Baban

Hrají:

Veronika Freimanová, Tatiana Dyková, Jiří Ornest, Jana Plodková, Roman Zach, Igor Chmela, Petra Špalková, Klára Melíšková, Jiří Hána, Jana Krausová, Jaroslav Plesl, Eva Leinweberová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Mít, či nemít dítě je vážné rozhodnutí. Schopnost je skutečně počít je ale dnes stále palčivějším problémem. Příchod dítěte odjakživa symbolizuje naději a právě ta nebude chybět v novém původním televizním seriálu Televize Prima. Zázraky života vyprávějí příběhy personálu i pacientů soukromého rodinného zařízení asistované reprodukce Centrum Život. Každý den tu svádí boj o vznik nového lidského života její majitel a zakladatel prof. MUDr. Petr Diamant (Jiří Ornest). Odhodlaně mu v tom pomáhá jeho dcera, vynikající lékařka Eliška (Jana Plodková). Profesorovou pravou rukou je embryolog RNDr. David Salač (Roman Zach) a gynekolog MUDr. Marek Tichý (Igor Chmela). Žádná operace by se v Centru Život neobešla bez anestezioložky MUDr. Vlasty Klímové (Veronika Freimanová). V prostředí plném naděje i bolesti prožívají lékařské kapacity lásky i osobní tragédie a při tom soustředěně pomáhají ostatním lidem k naplnění smyslu jejich života. Nemocniční personál, doktoři a jejich pacienti, ti všichni přinášejí atraktivní náměty pro moderní vztahový seriál z prostředí soukromého zdravotnického zařízení, kde jsou si lidé blíž… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Úvodní poznámka - hodnotím jen první sérii, ke druhé mě zhola nic netáhlo, takže jsem se jí vyhnul. Takže k té první sezóně: Jaromír Polišenský - muž, jemuž zjevně není dáno natočit pořádný seriál, ale který kupodivu točí velmi obstojné televizní filmy. V případě tohoto "zázračného" dílka je sice možná ještě brzy hodnotit, ale větší rozpočet, a tedy okázalejší kabát, do kterého se tento seriál odívá, nemohou divákovi vynahradit stále tytéž vztahové situace (králíci hadr), dialogy šustící papírem a stěží půlplynové výkony již mnohokrát prověřených herců (no, v některých případech "herců"). Nemluvě o tom, že mě dost krutě vytáčí, jak se do každé druhé scény montuje nějaké hudební téma z Love Actually - nehledě na to, jak nevhodně se to děje. Stačí náznak něčeho, co by mohlo být romantickou chvilkou, a už se jede hudební doják jako prase - to ovšem scénu nijak kvalitativně "nepopotáhne", spíš ji to zabije, protože o to plošeji působí, anžto si vybavíte původní obrazový doprovod. Za pár týdnů dám další šanci, ale první dvojdíl mě opravdu neoslovil. Drobné plus za televizní prezentaci převážně divadelního osazenstva, ale zatial holt jen a pouze 40%. BTW druhou šanci jsem dal, a nic se nezměnilo... PS: Bloky reklam rodinného typu, navíc ohraničené "sponzorskou prezentací" (což vůůůůbec není reklama, že ano...WTF?) centra asistované reprodukce zrovna mě konkrétně nijak zvlášť nebaví - s jednou výjimkou, kterou je genderově vyvažující jogurt Dobrý Táta. Zajímalo by mě, jestli je to předzvěst nějakého genderového moru v boji za vyšší tržby, když už je nám třeba takovýchto výrobků. Nejsem žádný misogynní sociopat, ale ta reklama je prostě směšná a stejně genderově nekorektní jako ty před ní, jen role jsou tak nějak obráceně - táta je těžký frajer dbající o blaho dítka útlého věku, mamina je blbka, a inzerovanému Dobrému Tátovi stojí lžička, no nekupte to:))) ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Tenhle nový seriál potvrdil dvě věci: 1) tu neuvěřitelnou, že p. Eva Papoušková má smysl pro humor (ale obávám se, zda to není jen tím odstupem Jiřího Ornesta), 2) že smrt autorku fascinuje natolik, že bez ní už opravdu není schopá rozehrát nějaký dramatický moment. Další záležitosti už nemá smysl příliš komentovat (děti, nemocniční zařízení, láska, peripetie, ony klasické ingredience pro ženy) a také "všechno se ňák vyřeší," ta opustí tohoto jen tak mimochodem, ten si nakonec nabrnkne tu, ačkoli to bylo jasné, no ale zmizet musel, jeden dva díly, pak nic, pak ten poslední a je to hotovo. Spokojenost, zdá se, vládne! 30%. ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Zázrak je že jsem to vůbec nakonec dokoukal:-)! Strašné ve všech směrech.. Navíc, koukám co herec, to jméno a v oblasti filmu skutečně pojem, včetně ordinačního přeběhlíka Zacha, zde emryologa:-) Začalo se na cca 10 jménech, až poběží seriál dlouhé roky, jak je u nás dobrým zvykem, tak ji zde bude nejméně 300:-)! Komentář zde jako pátý v pořadí...ps: Když už i moje matka, velká fanynka růžovky, prohlásila, no nebudu radši sprostej, tak natom přeci jen něco bude:-) ()

RHK odpad!

všechny recenze uživatele

Zcela odlišné je hodnocení primáckého seriálu Zázraky života od stejnojmenného přírodovědného dokumentárního seriálu Británie a Kanady od Davida Attenborougha. Přitom i tam jeden z dílů nese název Pokračování rodu. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Ejhle! Narodil se další debilek!! Největší >hvězdy< pražských čudláren jedou... Hotovej zázrak!!! . . . Vykadili zasloužilí umělci nový serriál, bohužel však při výronu děťátko pošlo, asi nějakej sajrajt ve zkumavkách... Takovej kách... :-( . . . Jo ona je to vlastně reklama na nějaký TY kliniky, že... - - - - - (Poprvé a naposledy viděno 15.3.2010 na >Príma srajdě< , hodnocení 11., komentář zde jako třetí - 15.3.2010) ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Cos to, Janku, cos to sněd, žes viděl tak debilní svět. Považte sami. 16 x 50 minut, to je 800 minut, tedy 13 hodin čiré hrůzy sledováním invaze mimozemšťanů, kteří jakoby zázrakem přežívají na naší krásné modrozlené planetě. Tu se snaží začlenit do běžného života, tedy asimilovat a přitom se tam nikdo asi nemiloval, tu se snaží napadnout pilíře naší společnosti, to jest jednota a bratrství, svými nekalými rejdy intrikářských bastardů. Ne, toto sci-fi nebylo dle mého gusta, to si radši půstím rajský plyn a kouknu z okna s výhledem na magistrálu. Tam se dějí zajímavější věci. No schválně, tuhle jsem viděl projet embéčko, jindy zase dva kamiony za sebou a jednou jeli i policisté s majáčkem... ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

28/28 Tehdy to tak bylo a i zpětně vidím celou řadu paralel mezi Zázraky života a starším nováckým seriálem Světla pasáže. Oba si vysloužily negativní ohlas (neprávem, negace by patřila více na vrub nefungující propagaci a umístění v televizním programu), ale svým divákům přinesly příjemný relax a především uzavřený příběh. Oba tyto seriály jsou klasická Eva Papoušková, která umí napsat poměrně zajímavé vztahy (méně růžové a více praktické), ale příliš si nerozumí s konkrétním pracovištěm, kam svůj seriál situuje. Ať už to byla dříve pojišťovna, právnická kancelář nebo nyní centrum pro asistovanou reprodukci. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Manželka tvrdí, že už to vůbec není o strastech a slastech asistované reprodukce a prý nebýt Kláry Issové, tak už na tom neuvidí nic pozitivního. Tak ji budu po dvou jedním okem shlédnutých epizodách věřit.. ()

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečně kreténská podívaná pro blbečky, odkojené primáckými veledíly. Viděl jsem pár dílů a ještě teď se mi třese brada. Mimořádně odporné výkony tu podává má neoblíbená Kráva Krysová, nesympatický Zach i jindy dobrá Vilhelmová. ()

Hromino odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál s nálepkou "od scénáristky Pojišťovny štěstí" splnil to, co jsem od něj očekával. Je to pekelně řídká sračka. Tahle nálepka by měla být spíše varováním, než reklamním buditelem. ()

DJ Obelix odpad!

všechny recenze uživatele

Existuje naprosto mizivé množství seriálů, kterým jsem ochoten napálit odpad! již po pěti minutách sledování. A zázraky skutečně jedním z nich jsou. Když už se Prima degradovala na dobírání zbytků po Nově (rozuměj - sebrat scénáristky první Ordinace, které poté začnou recyklovat ten stejný nápad pro jinou televizi), tak to aspoň nemá dělat tak okatě. Na tohle nemám žaludek... ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

U jedné scény jsem měl pocit, že koukám na Letiště. Prima, bude bžunda, asi jde o parodii. Ten doktůrek vážně dělá hodně zlýho na tu novicku na recepci, to je fakt prdel, i to herci přehánějí, ta gesta, dikci, nesmyslné dialogy to jen podbarvovaly. Až pak jsem si všiml, že to někdo myslí smrtelně vážně. V tom případě zábava pro spodních pár vypatlaných milionů. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Z velmi nepochopitelného důvodu mi tahle pitomina kupodivu natáčená televizí prima připadá jako nekonečná časová smyčka, která se neustále točí tam a zpátky. Z jistých důvodů jsem vypla zvuk a sledovala chvíli jen obraz a pak jsem si zase pustila zvuk a děj se jakoby nikam neposunul. Pořád se jelo dokola to samé. Igor Chmela je samozřejmě komik na svém místě ale jako herec(podobně jako většina kolegů z partičky)není moc dobrá volba a Jana Plodková mi už vadila ve filmu Protektor.Něco jako nekonečný a nikam se neposouvající seriál bez jakékoliv perspektivy. ()

elizabeth_ba odpad!

všechny recenze uživatele

Díky nefunkčnímu kompu, čekání na Sběratele kostí a včerejší nechuti cokoli před tím aktivně dělat jsem se krátce kolem osmé hodiny podívala na jakýsi díl tohoto seriálu a už asi po pěti minutách jsem přemýšlela, co to ... je!? Hvězdičku to nedostane ani za fešného Zacha, i když jen díky němu jsem to teda nakonec s absolutně (ale skutečně absolutně) vypunutým mozkem dokoukala... A jsem si jista, že si to vůbec tak dlouhý komentář nezasloužilo. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

Další herečky, které jsem měl rád a skončí v takové žumpě!!! Se divím, že když se pak na sebe dívájí, tak že se nepoblijou!! Taková sračka!! ()

Reklama

Reklama