Reklama

Reklama

Zázraky života

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Česko, (2010–2012), 22 h 57 min (Minutáž: 45–52 min)

Hudba:

Džian Baban

Hrají:

Veronika Freimanová, Tatiana Dyková, Jiří Ornest, Jana Plodková, Roman Zach, Igor Chmela, Petra Špalková, Klára Melíšková, Jiří Hána, Jana Krausová, Jaroslav Plesl, Eva Leinweberová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(28)

Obsahy(1)

Mít, či nemít dítě je vážné rozhodnutí. Schopnost je skutečně počít je ale dnes stále palčivějším problémem. Příchod dítěte odjakživa symbolizuje naději a právě ta nebude chybět v novém původním televizním seriálu Televize Prima. Zázraky života vyprávějí příběhy personálu i pacientů soukromého rodinného zařízení asistované reprodukce Centrum Život. Každý den tu svádí boj o vznik nového lidského života její majitel a zakladatel prof. MUDr. Petr Diamant (Jiří Ornest). Odhodlaně mu v tom pomáhá jeho dcera, vynikající lékařka Eliška (Jana Plodková). Profesorovou pravou rukou je embryolog RNDr. David Salač (Roman Zach) a gynekolog MUDr. Marek Tichý (Igor Chmela). Žádná operace by se v Centru Život neobešla bez anestezioložky MUDr. Vlasty Klímové (Veronika Freimanová). V prostředí plném naděje i bolesti prožívají lékařské kapacity lásky i osobní tragédie a při tom soustředěně pomáhají ostatním lidem k naplnění smyslu jejich života. Nemocniční personál, doktoři a jejich pacienti, ti všichni přinášejí atraktivní náměty pro moderní vztahový seriál z prostředí soukromého zdravotnického zařízení, kde jsou si lidé blíž… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (58)

Beagle odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tragédie. Ty pracovní haleny a operační empíry v sexy barvách co vypadají jako ze StarTreku, to bych i pominula (i když by mě zajímalo, kde si je nechávají prát, po pár operacích a vypráních by jim ve skutečnosti ty barvičky asi brzy daly sbohem). Vymazlený interiér vyzdobený fotkami miminek z celého okresu taky beru. Ale tolik klišé z oboru gynekologie-asistovaná reprodukce už jsem dávno neviděla (a to Ordinace běží už dlouho). Protože fóry postavené na trapnosti odběru spermatu, rozlití zmíněného vzorku na zem muchlujícími se zaměstnanci a pacient, který má evidentně fetiš (ha ha) na kostkovaný závěs? Příští díl zase pro změnu láká na ziskuchtivé dárce semene (protože to v televizi bude vypadat hrozně srandovně, řekli si asi scénáristé). A abych nezapomněla na ženy, neuchycení jejich embryí je zde doprovázeno hned tragickými autonehodami před očima přítomných lékařů (a embyrolog nad mikroskopem, pronášející věty typu "Co mi sem nosíte tu snídani, mám si snad do těch embryí nadrobit?!" je zřejmě také myšlen jako vtipná vložka). Takže zdravím všechny chápavé lékaře, kteří si seriál pustí ve službě. Doufám, že se dobře pobaví a služba jim rychle uteče. A pacientům vzkazuji, ať se na nějakou takovou kliniku jdou podívat na vlastní oči. Tohle je prznění medicíny, jako je v českých televizích poslední dobou dobrým zvykem. ()

elizabeth_ba odpad!

všechny recenze uživatele

Díky nefunkčnímu kompu, čekání na Sběratele kostí a včerejší nechuti cokoli před tím aktivně dělat jsem se krátce kolem osmé hodiny podívala na jakýsi díl tohoto seriálu a už asi po pěti minutách jsem přemýšlela, co to ... je!? Hvězdičku to nedostane ani za fešného Zacha, i když jen díky němu jsem to teda nakonec s absolutně (ale skutečně absolutně) vypunutým mozkem dokoukala... A jsem si jista, že si to vůbec tak dlouhý komentář nezasloužilo. ()

Reklama

Lolita odpad!

všechny recenze uživatele

O chlup lepší než RPčka, Růžovka (přestože s tou je možné si to splést, hraje tam spousta odpadlíků), atd.. takže si tu půl hvězdičku a kousek, tedy zaokrouhleno jednu, zaslouží - psala jsem před časem. Velké hovno slavný soude, stejná s*ačička jako výše jmenované, odvolávám co jsem odvolal, slibuji co jsem slíbil, jasnej odpad. A stejně jako Růžovka se to zmohlo na Zázraky života II! Proč jako? ()

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

U jedné scény jsem měl pocit, že koukám na Letiště. Prima, bude bžunda, asi jde o parodii. Ten doktůrek vážně dělá hodně zlýho na tu novicku na recepci, to je fakt prdel, i to herci přehánějí, ta gesta, dikci, nesmyslné dialogy to jen podbarvovaly. Až pak jsem si všiml, že to někdo myslí smrtelně vážně. V tom případě zábava pro spodních pár vypatlaných milionů. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Zajímavé, kolik je tady odpadů... Víte, kdyby takové seriály nebyly sledovány, tak by nevznikaly další a další příběhy na pokračování... Jenže lidé koukají, veřejně hlásí "to jsou mi hovadiny" a večer si pouští další díly a seriály se točí proto dál a dál... Zkrátka nevěřím, že třeba s tímto seriálem je to opravdu tak špatné, že zaslouží jen 13 procent. Osobně si myslím, že tento kousek byl natočen kvalitně - otevřel choulostivé téma, do toho nějaké zápletky rodinné i ve vztahu, moderní prostředí, špetka humoru... Co jiného od takové seriálu čekáte? Já opravdu jen tohle, proto jsem spokojena. Nicméně se mi líbí komentáře frajírků, kteří se "vydrželi" koukat na celých 13 dílů a hlásají do světa co to bylo za příšernost...Very funny... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama