Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slečna Baxterová na naléhání pana Molesleyho vyjevila lady Coře svou minulost, čímž se sice vymanila z vlivu Thomase, ale nyní je odkázaná na její rozhodnutí, zda bude moci na Downtonu zůstat. Hraběnka vdova se od svého komorníka dozvěděla o románku lady Mary s Tonym Gillinghamem. Downton hostí skupinu ruských šlechtických uprchlíků, kteří byli nuceni svou vlast opustit po komunistické revoluci. Mezi nimi je i kníže Kuragin, který evidentně velmi dobře zná hraběnku vdovu. Paní Patmoreová prosí o možnost, aby jméno jejího vnuka bylo zařazeno na plánovaný downtonský památník padlým ve válce, ale pan Carson to odmítá, jelikož Archie nepadl v boji, ale byl zastřelen za zbabělost. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

troufalka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od samého počátku mi velice medí postava Maggie Smithové a velice mě mrzí, že jsem si nedala tu práci a do každého dílu nevypsala její úžasné repilky. Čím je její postava v salónu, tím je postava paní Patmore v přízemí. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě trochu slabší díl (popravdě mi přišlo, že v něm nebylo nic, co by v jiných už stokrát nebylo), i když samotný konec mě, bůh ví proč, dojal. A těším se na další díl. Btw: učitelka stále na facku. ()

Reklama

Galerie (17)

Reklama

Reklama