Reklama

Reklama

Madonnino romantické drama se točí kolem dvou podivných vztahů. První románek vzniká mezi králem Edwardem VIII. a rozvedenou Američankou paní Wallis Simpsonovou, zatímco protagonisty druhého jsou vdaná dáma a ruský člen tělesné gardy. Když vezmeme v úvahu okolnosti, můžeme předem tušit, že ani jeden z obou vztahů nebude bezproblémový. (AMC Czech)

(více)

Zajímavosti (12)

  • Původně měl být film do kin uveden už 9. prosince. Nakonec však byla premiéra odložena na 3. únor 2012. Důvodem bylo vystoupení Madonny na Americkém Super Bowlu dva dny po uvedení filmu do kin, což byla velká propagace. (Patw)
  • Název W.E měl být původně pouze pracovním přízviskem. (Patw)
  • Některé prameny uvádí, že Madonna během produkce snímku začala kouřit. Cigareta, se kterou byla během natáčení zachycena, byla však jen filmovou rekvizitou. (Patw)
  • Natáčení Madonnina druhého filmu začalo v červenci 2010 v Londýně. Poslední klapka padla 17. září 2010 v newyorkském Central Parku. Premiéra pak proběhla na Mezinárodním filmovém festivalu v Benátkách za účasti Madonny. (mihran)

Související novinky

Biografie Madonny byla zrušena

Biografie Madonny byla zrušena

25.01.2023

Životopisný snímek o slavné 64leté zpěvačce Madonně od studia Universal Pictures byl zrušen. Zástupci studia ani tvůrci se k záležitosti nevyjádřili a momentálně to tedy vypadá, že se s projektem… (více)

Madonninu biografii natočí… Madonna

Madonninu biografii natočí… Madonna

16.09.2020

Častou výtkou biografických snímků je, že si jejich tvůrci brali až příliš velkou kreativní volnost, co se týče osobních záležitostí daných osob. To ovšem nehrozí v následujícím hudebním filmu o… (více)

Oscar 2012 - výsledky

Oscar 2012 - výsledky

27.02.2012

84. udělování zlatých sošek, ke kterým se po letech vrátil Billy Crystal jako průvodce, bylo ve znamení tradice. Jedna z nejočekávanějších a nejsledovanějších televizních show roku se vrátila ke svým… (více)

Oscarové nominace 2012

Oscarové nominace 2012

24.01.2012

84. udělování výročních cen Americké filmové akademie se blíží. Ať už se vám to líbí nebo ne, pořád jde o nejsledovanější a z jistého pohledu i nejprestižnější filmové ceny na planetě. Takže, kdo se… (více)

Reklama

Reklama