Reklama

Reklama

Mastňák Boogie

(festivalový název)
  • Argentina Boogie, el aceitoso (více)

Obsahy(1)

Mastňák Boogie přichází jako závan zatuchlého vzduchu, s celým arzenálem zbraní schovaným pod kabátem. Kouř z jeho cigarety, linoucí se temnou uličkou, je znamením pro dalšího bídného červa, že nadešel jeho čas. Je to nesympatický, od reality odtržený sexistický surovec, agresivní rasista, nejobávanější nájemný vrah ve městě, jenž všude, kam vkročí, zanechává tratoliště krve, hlásaje přitom svoji překroucenou verzi spravedlnosti. (Anifilm)

(více)

Recenze (30)

Němi 

všechny recenze uživatele

Kdyby film občas polevil v té přehnané krvavosti (i Kill Bill závidí) a dávkoval ji krapet rozumněji, kdyby Boogie nezabil všechno, co projde na dohled od něj a byl víc sympatickou postavou... mohl být Mastňák nezapomenutelný. Takhle je proste něco "jiného", sem tam umně připomínající Rodrigueze nebo Tarantina, ale pořád daleko za komplexností jejich kvalit. Propracovanější pokračování bych si nechal líbit... ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Drsný animák s komiksovým "lookem", nemilosrdným hrdinou s hláškou na každém kroku, nestandardním vizuálem a kupou sarkastického humoru. Být ve filmu více originálně zábavných scének (většina je založená na tom, že někdo zemře nějakou brutální smrtí) a mohl z toho být kult, takhle zbyla jen překvapivě (a hodně drsně) zábavná podívaná, u které jsem se usmíval, nevěřícně zíral, od plic smál a občas trochu nudil. Rozhodně však originální a zábavný snímek, kterých by mohlo být více. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Koukam, ze si tady vsichni u toho vyslehali koule, ale me to zase jak takova ultra rezba neprislo. Jasne, je to jeden z nejbrutalnejsich animaku, ale celej dej se lehce tahne, v podstate tu neni zadnej poradnej pribeh a to malo, co tu je, neni zrovna dvakrat originalni. Tenhle film ale stoji na Boogiem, kterej hazi hlasky na vsechny strany, kazdyho urazi a zabiji na potkani. Coz je parada, nektery hlasky by se fakt dali tesat, jenze Boogie je takova tupa hora masa, takze se neda rict, ze bych mu buhvijak fandil. Navic se to cely poradne rozjede az v druhy pulce, nicmene super masakralni zaver je libovej. Co se tyce animace, je sice neokoukana a stylova, ale i docela hnusna. Aspon, ze hudba je paradni. Nicmene i tak to da 4*. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Ženský jsou jako toaleťák. Použiješ je a zbavíš se jich. A takovýchto vět (nechci říkat životních mouder, aby mi náhodou nějaká feministka bez smyslu pro humor nezačala nadávat do pošty) je tam ještě dost. Boogie, el aceitoso je vše, co vás napadne, když se řekne politicky nekorektní zábava. Animák si nedělá srandu jen ze ženských, ale i z černochů, chudých, tlustých, no prakticky ze všech a ze všeho. A do toho hlavní postava - samotný "mastňák" Boogie - to je charakter, který není možné nenávidět. Závěrečná přestřelka mě přesvědčila o plném počtu, ale já chci víc. Já chci normální film, který by režíroval Robert Rodriguez (který by mohl skončit s těmi Spy Spratky a vrátit se k akčnímu žánru) a ve kterém by měli hlavní role Salma Hayek a Vinnie Jones. Samozřejmě eRkový rating (popřípadě NC-17) by byl nutný, ale co, nějaký ten masakr bychom určitě my, fanoušci akcí, žen a tvrďáků, přežili, ne? 90 %. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Příjemná záležitost, ale ze začátku velmi příjemný černý humor začne docela nudit a ke konci už solidně ztrácí dech, pořád ale zůstává příjemně svuj, avšak kvalita vtípků jde docela dolů a veškeré honičky v autech jsem měl nutkání přeskočit, navíc se v nich objevuje 3D animace aut, které vůbec, ale vůbec nesedí k jinak pěknému stylu, naštěstí přijde excelentní závěrečná scéna, která všechno vynahradí a člověk jenom kouká a nablble se tlemí. _______Ps: tohle je snad animovanej Rodriguez! ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama