Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Muse odpad!

všechny recenze uživatele

Vydru nemůžu ani vystát, vaření mě nebaví a reality show nesnáším, neboť smutně zachycují pravdu, a sice nekonečnou lidskou demenci... ()

Nihlathak odpad!

všechny recenze uživatele

Opět jeden čistej odpad. Sice se tam najdou individua jaxvině, která intrikujou a ofrňujou se nad vším ("Tak to nepozřu, to je tedy odporné"), ale když tam zrovna někoho takový není, je to ta nejnudnější nuda na světě. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Měl by to být pořad o vaření, ale přijde mi to, že je to taky o tom jak si lidi sednou a pak se hodnotí i podle sympatií a může uvařit mistrovsky a vyhraje kolikrát absolutní babral,kterej dal málo bodů dalšímu hráči, aby vyhrál sám.Vždy na začátku říkají, že se těší, že poznají nové lidi, nové chutě, nové jídla, ale po chvíli už jdou jen za výhrou taktizují a skoro neochutnají pokr hostitele.Kritizují jídlo za zády, nebo si vymýšlí spoustu věci, které znepříjemňují večer.Cením si lidí, kteří to řeknou naférovku hostiteli do očí, co mají proti jeho vaření a taky těch co něco opravdu kvalitního uvaří.Pořad je místy zábavný když tam vaří nějácí "exoti" a neurazí pro mě průměrný 50% ()

Kmotr76 

všechny recenze uživatele

Sonda nejen do domácností, ale i duší obyčejných lidí. během týdne se krásně projeví povahy jednotlivých soutěžících. A o jídle (které se často jídlem ani nazvat nedá) ani nemluvě. Moderování je ale příšerné (ale na druhou stranu...jak tenhle pořad moderovat, aby to bylo originální?) Když je opravdu velká nuda, tak se to dá zkousnout. ()

morena.jea 

všechny recenze uživatele

Program je to dobrý - na dlhé zimné večery, prečo nie? Ale tie komentáre dua Vydra+Boušková sú nepríjemné na uši, moc hlasné, suché, nudné, nadbytočné, skrátka prekážajú. Zakaždým vo mne hrkne keď majú zase prejav. Preto dávam o hviezdičku menej. ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Skvělá reality show o jídle, kdy se 5lidi seznámý skrz jídlo a své byty. Jinak i zábavný dabing pana Vydry a paní Bouškové. ()

H.Gordon 

všechny recenze uživatele

Nejhorší to není, ale vadí mi, jak ze sebe lidi dělají něco, co nejsou. Nelíbí se mi jejich nespravedlivé hodnocení, (ovšem ne vždy), nicméně z velké části a jejich vyjadřování. Najednou jsou téměř ze všech snoby, a to mě štve. Nebavi mě to. Kdyby byli alespon trochu fér, bylo by to uplně o něčem jiném. Kdyby češi neustále nepodráželi ostatním nohy, tak by to bylo docela zajímavé. Škoda, děláme si to sami. ()

Všivák odpad!

všechny recenze uživatele

Místo toho, aby poděkovali za pohoštění, tak to takticky zkritizují, jak je to hnusný. V pořadu často vystupují zoufalí lidé, co si neváží jídla. Kterého je pro ně taky škoda. Když to někomu vyhovuje udělat ze sebe pro pár drobných idiota. Hroznej odpad. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele

Nově i v sobotu se speciálním dílem, kde si soutěžící, kteří se viděli u žrádla pět dnů za sebou, vyříkají jak se mají rádi a jak se nesnášejí, nechybějí ani slzičky. Víš, Jarko, já měla pocit že jsi jako moje ségra, ale to jak jsi mi ve středu u Emilky řekla, že mi smrdí z držky, to mě moc ranilo a že jsi celou dobu přála výhru Josefovi, i když jsi do něj celou dobu ryla, to mě odrovnalo, to jak jsi falešná, zlá a zákeřná, promiň, už tě nechci nikdy vidět a nevěřím ti nic z toho co tu říkáš, strašně jsi mě zklamala a asi se z toho budu dostávat hrozně dlouho. A ta sekaná, co jsem ti chválila, se nedala žrát! ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

"Je to dost hloupý pořad. Zguji si navzájem vaří a divák je nucen sledovat jejich titěrné žabo-myší války. Korunu tomu nasazuji lidový vypravěči Vydra s Bouškovou. Jejich pokusy o vtipy v kombinaci s dylinskými komentáři posouvají Prostřeno! k poctivému odpadu"....tohle jsem napsal po dvou dílech, které jsem viděl. Dal jsem tomu ještě šanci a byl jsem příjemně překvapen. Některé show byly opravdu povedené. Kromě dobrých jídel se musí divák připravit i na některé protivné soutěžící - taková paní Zdena - to bylo něco! Vzhledem k tomu, co nabízí současná tv zábava je to lepší pořad. 59%. ()

svobik odpad!

všechny recenze uživatele

Dívám se kolem sebe a nestačím se divit, na tomhle pořadu mě totiž irituje úplně všechno. Znělkou počínaje, přes otravný Vydrův hlas a bachratými čtyřicátnicemi ládujicími se k prasknutí konče. Naprostá ubohost, jejíž záměr a účel nejspíš nikdy nepochopím. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad ukazuje, jak jsme na tom bídně. Filmařsky a dramaturgicky z hlediska jednoho a jako lidé z hlediska druhého (handrkující se hosté, kteří si neustále vymýšlejí hovadiny, jen aby ospravedlnili svůj názor). Za nápad 20% = 1/5 ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Když nic jiného v TV zrovna neběží, tak je to docela dobrá kulisa. Jo a ta blondýna, která je i na Youtube, byla nejlepší. Hlavně jak pitvala kachnu, nebo co to bylo. A pak ji opařila vařící vodou z konvice, že ji rozmrazí. To byl úlet. :D 45% ()

Koryntos 

všechny recenze uživatele

Podle mě v tomto pořadu je vaření, až na posledním místě, daleko lépe by se to mohlo rovnat sociologickému průzkumu českých domácností a sondě do psychologického nitra Čecháčků a krásné ukázce maloměšťáctví typu:,, Jupííí, máme lepší bydlení, než vy!!! No, já bych teda takhle bydlet nemohla, ale jinak vám tady bez respektu prohrabu šuplíky v ložnici. U předkrmu se na férovku zeptám na sexuální orientaci, jen aby řeč nestála. Navíc brambory jsou moc bramborovatý, kyselo je moc kyselý.“ Asi se všichni učili u mistra Trautenberka. V každém díle největší hnidopiši, dopadnou jako sedláci u Chlumce a i přesto se z toho další hnidopiši prostě nepoučí, že nemůžou vyhrát tím, že budou každého kritizovat a hrát si na největší gurmány, aby oni samotní pak předložili největší BLAF týdne. Já se u toho perfektně bavím, je to lepší než některé komedie. Nejvíce se mi líbilo prostřeno v Austrálii, protože tam byla znatelně rozdílná mentalita, než v klasických českých dílech. ()

Kali4 odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad pouze příkladně dokumentuje fakt, že se televize od dob socialismu vůbec, ale vůbec nezměnila. Lidé potřebují něco, na co mohou po příšerném či nudném pracovním dni nadávat, a někoho, nad kým mohou ohrnovat nos a nad koho se mohou povyšovat. Jedná se vlastně svým způsobem o geniální formát pořadu, který za experiment a realitu vydává předem jasně nalinkovaný a do poslední věty promyšlený patvar, kterým se zavděčí většině národa a který ji pranic nestojí. „Tak, co nám o sobě povíte?“ „Inu, jsem ortodoxní vegan, jím pouze jídlo o teplotě 0 až 5 stupňů Celsia, mám panický strach ze špíny a nesnáším lidi.“ „Výborně, Vás berem.“ Za tento typ pořadu si můžeme jedině a pouze sami a jedná se o největší výsměch divákovi, na který jsem v poslední době narazil. Ještě mnohem horší než reality show. ()

Elrond88 

všechny recenze uživatele

25%, po dalším náhodně viděném dílu snižuji hodnocení ze ** na *; pořad Prostřeno doufá, že už ho neuvidím... a je to vzájemné ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama