Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Ev.D. odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je smysl filmu ,že Ti co nevařily pomlouvají jídlo těch co vařily a potom se ukáže ,že Ti co pomlouvají ty druhé mají to jídlo horší než Ti předtím, tak dost slabé! ()

Dagoussek 

všechny recenze uživatele

Sledovávala jsem to a celkem i bavilo, ale postupem času se to hodně změnilo k horšímu. Teď už na sebe jen kydají špínu a kritizují co se dá. ()

stitch7 odpad!

všechny recenze uživatele

Za to, jak se z prostřena stal pořad pro attention whores strhávám i tu jednu hvězdu, kterou jsem nostalgicky udělil. ()

Vironey odpad!

všechny recenze uživatele

No co tohle ku*** bylo?! Do včerejška jsem žila v krásným mumulandu bez vědomí toho, že existuje takováhle zrůdnost a ještě ke všemu že prý je to jeden z nejsledovanějších pořadů v naší republice! Až když Kazma na streamu zveřejnil svůj nový výblitek, zaujalo mě, o jaké že debilitě se to referuje, koho že to tak strašně napálili, inu pustila jsem si jeden klíčový díl s vytuněným úchylákem Karlem, přičemž čelist mi poklesla hned při úvodních vteřinách (taky nechápete ty dva otřesný vypravěče?) a zavřela jsem ji až po skončení dílu za zvuku zatuhlých vrzajících pantů. Na tuhle obludnost se vážně někdo pravidelně dívá? Vážně? Jsem asi trochu natvrdlá, ale... VÁŽNĚ?! Už jen ten základní princip soutěže je neskonale dementní, když výkony soutěžících hodnotí jejich soupeři - to je přeci tak nějak logický, že budou házet hnůj a špínu i na dlabanec od michelinskýho kuchaře (což tedy asi je princip ne soutěže, ale reality show, o což tu jde především, že). Nevím, jak jiný díly, ale tady tenhle vzorek mi bohatě stačil. Nevidím ani jeden jediný důvod, proč se koukat na partu dementů, kteří se chtějí zviditelnit, jak vaří větší či menší šlichty, chovají se k sobě hnusně, jízlivě a "za zády" do kamery na sebe kydaj špínu. Upřímně, lidi, co na tohle koukáte, to takovejhe sraček nemáte v životě sami dost? To je ještě musíte vyhledávat v televizi? Tvl, absolutně nechápu... Kazma je sice pablb, ale tohle se mu povedlo vytrollit pěkně. ()

spikey1 

všechny recenze uživatele

Pokud šéf Pohlreich poukazoval na to, jakými jsme prasaty při stolování v restauracích, Prostřeno poukazuje na drzost a prasáckost, kterou jsme schopni páchat ve vlastních domácnostech. Co je pro diváka a gurmána ještě objevnější a čemu je nutné čelit, je poznatek, že Češi nejsou ochotni se něčemu novému učit, něco nového zkoušet, nebo něco nového uznat. Souboj hostitelů je schopna vyhrát důchodkyně Zlata Kotlíková z Horní Dolní, která servíruje Svíčkovou se šesti a naopak gurmán představující svým hostům Carpaccio jako předkrm a Jehněčí kýtu jako hlavní chod, je udupán do země, protože to rozhodně nikdo jíst nehodlá. Jsem ohromně nadšený z toho, že Prima se pouští do nechtěné satiry na České stolovnictví, s někdy vlažnými a někdy dokonalými glosy od manželského dua Václava Vydry a Jany Bouškové. Velmi by mě zajímal pohled šéfa Pohlreicha. U mě bezkonkurečně za pět, ovšem asi pro jiné kvality než jaký je záměr autorů. ()

U.Tarare 

všechny recenze uživatele

Jako pořad o vaření je to otřes, ale zajímavé je sledovat, tu honbu lidí za vítězstvím. Většinou se dávají body od 8 do 10, ale v každém týdnu se najde nějaký trotl, co všechno pochválí a posléze ohodnotí minimálním počtem bodů, jen aby měl šanci na výhru. Tady se projevuje, jaký jsou lidi svině. ()

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Uvařím jídlo rozdám cizím lidem a pak si zajdu párkrát na jídlo sám... do toho dostanu kritiku, já udělám kritiku nějaká ta hádka a hle máme jednoho vítěze... prosté a nezábavné 1z5 ()

Trapper33 

všechny recenze uživatele

Bavim se u toho dobře. Občas jsou tam takový burani, že se nedá než smát. (viz celý večer chválí jak si pochutnal a pak za to dá 4 body) Na druhou stranu občas ty lidi obdivuji. Oddychovka kterou si rád prohlédnu a to i nejen díky komentářům Vydry a Bouškové. Edit. Po zvýšení výhry na 40 000 Kč, musím na hodnocení ubrat, stala se z toho naprosto průhledná a obyčejná show. ()

Glowski odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejodpornějších pořadů, který kdy byla TV Prima schopna vyprodukovat. Navenek se tváří jako naučně zábavná soutěž pro nadšence do gastronomie, avšak i před minimálně vnímavým divákem dokáže jen stěží utajit své shnilé bulvární jádro. Tady nejde o to, co kdo uvaří, to je jen motiv, chabě se snažící ospravedlnit deviatní potěchu diváka ze sledování toho, jak se čtyři cizí lidé hrabou tomu pátému v soukromí, v neposlední řadě pak samozřejmě jak taktizují při snaze nedůstojně vyhrát špinavých 25 000,-__________Sociální freakshow toho nejhrubšího zrna, která se patrně i díky své neupřímnosti už tak dlouho drží našich obrazovek. Vydru a Bouškovou coby komentátory nekomentuji. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

Absolútna žumpa televíznej zábavy. Upotený vidlák s ponožkami v sandáloch navarí blaf a pozve na hostinu ďalšie podobné individuá. Tí nielen komentujú kuchárske "umenie" dotyčnej osoby, ale zároveň ho hodnotia bodmi a často sa stáva, že nejaký zakomplexovaný jedinec "taktizuje" a zámerne dáva málo bodov aby mohol sám vyhrať. Arogancia, obmedzenosť, úbohé poznámky a vzájomné konflikty vyplývajúce zo závisti. Často sa tu totiž chudobná lúza stretáva s dobre situovanými. No a samozrejme nesmú chýbať ani medzery v znalosti jedál, kedy sa nájdú aktéri, ktorí si myslia že segedínský guláš pochádza z južných Čiech. Skorej si myslím že by táto relácia mala mať názov: "Když retardi vaří". ()

LadyVader 

všechny recenze uživatele

Rozhodně tady nejsou všechny recepty špatný, něco bych určitě vyzkoušela. To ale nic nemění na tom, že je to celý docela freakshow :-)). ()

Cejny 

všechny recenze uživatele

Tuto kuchařskou soutěž sledujeme s Hříbečkem moc rádi. Některé díly jsou pěkně vypečené a vztahy mezi soutěžícími vyostřené. Jde o zajímavý pohled do českých domácností a kuchařským umění i neumění jejich pánů. V porovnání s ostatními je to ozhodně koukatelná reality show o vaření, doplněná o vkusné komentáře. 70 % ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Sranda musí být a když se hlásí někdo do pořadu o vaření a nejí takové masenko a špěnátek, vařenou zeleninku nebo vývarek, tak nechápu co v takové soutěži pohledává, vlastně jo chápu, snaží se nás diváky pobavit a zároveň nám dát pocit normálnosti. A ta kritika při stolování, ano, když si jdu dát věčeři do pětihvězdičkového hotelu-předpokládá se, že etiketu stolování dobře znám, ale u nás doma na vesnici stačí, když je čisto, tak už lidi Dooost! ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama