Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Holina odpad!

všechny recenze uživatele

Vepřoidní národ se nechává natáčet při přípravě a konzumaci kalorických bomb, u kterých si spokojeně máchají rypáky v omáčkách. No hnus ať se na mě nikdo nezlobí. ()

Roman Albach 

všechny recenze uživatele

Přiznám se bez mučení, že tuto soutěž (pokud jsem doma kolem šesté večer) sleduju a často mě baví. Dokonce jsem už i pár zajímavých receptů vyzkoušel a s výsledkem jsem byl spokojený. S kamarády jsme šli ještě dál. Vzájemně se zveme na oběd, na konci se hodnotíme (stejně jako v Prostřeno). Právě u nás probíhá II. řada. A pro velký úspěch plánujeme i III. :-) (6.10.2014) Tak toto platilo před více jak dvěma lety. Ten pořad měl už dávno skončit. Na začátku to bylo něco nového, z určitého pohledu zajímavého (sledovat chování jednotlivých soutěžících), ale po stovkách dílů je to už docela otravné ... ()

anaticha 

všechny recenze uživatele

Dobry na nudu i pobavení,akorát nechápu ty lidi co nic nežerou-tak proč tam lezou:D možná by si to zasloužilo červenou kostičku--:-)) ()

Merkin 

všechny recenze uživatele

Skvělý nápad jak sblížit lidi pomocí jídla, ukázat nové recepty i to jak se žije v různých koutech republiky a nejen tam, ale i jak žijí naši krajané třeba v Austrálii. Vtipné komentáře, dobrá struktura a zajímavá výherní částka. Myslím, že každého, kdo alespoň jednou něco ukuchtil napadlo, jak by si asi počínal v rámci svých konkurentů, co by nabídl, jak by poklidil, jakou zábavu by vymyslel a do čeho by investoval těch 40 táců:) ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdičky nedávám za pořad jako takový. Ten je samozřejmě odpudivý a stupidní. Ale nápad je geniální. Nebo si myslíte, že se na to nikdo v České republice vždy v podvečer nekouká? ()

XdanteX odpad!

všechny recenze uživatele

gastronacistická zábava plná odporných lidských existencí, pochybné kultůrní úrovně a zajímavých receptů. V momentech kdy "soutěžící" prolízali cizí byt, lezli do skříňí a sprostě komentovali výbavu obydlí za zády hostitele jsem si představoval ty momenty udělat tohle ta lůza u mě.........Pak bych strašně rád pořad "okořenil" nějakým tím napichováním zaživa na kůly, střelbou do kolen a podobnýma kratochvílema. Je mi zle ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Zpočátku se na to dalo dívat, možná by se dalo i teď, kdyby se Prima nerozhodla dávkovat pořad v tomto stylu.. Respektive přijďte k někomu domů, pořádně si to tam prohlédněte.. Má dostatečně uklizeno, bylo oblečení ve skříních dostatečně v komíncích? Dá se opravdu spát na takové posteli? .. Potom se teda podíváme na pár nahraných scének co se týče přípravy většinou nějakých šmakulád, jen aby nešlo vidět logo výrobku/polotovaru! Pravděpodobně je sponzorem pořadu zdatný výrobce tejpy na vše. No a když dojdou tejpy, je třeba zasvinit si všechno nádobí v kuchyni a přesypat malé množství do misek, aby to vypadalo dobře. Posléze si sedne povedená partička ke stolu, kde velmi precizně hodnotí složení slavnostní tabule. Bobíci si doma neprostírají většinu roku, do tiramisu vrazí zásadně pomazánkové máslo a kvalitní vývar nepoznají od masoxu, ale teď musí být krásná organza a květiny na stole a všechno ideálně domácí výroby.. Zbývá si jen hrát na Pohlreicha a kritizovat vše, ovšem nezapomenout na vyvolání sebemenšího konfliktu, aby bylo co natáčet. ()

Holubicqa 

všechny recenze uživatele

Už když se v Německu objevilo Das Perfekte Dinner, nadšeně jsem to sledovala. Jak večeře obyčejných lidí, tak ty prominentní. A byla jsem příjemně překvapená, když se objevilo v České republice Prostřeno. Sice ho nemám moc možností sledovat, českou televizi tu jaksi nemám, ale občas, když je čas, podívám se na nějaké díly na internetu a baví mě to stejně jako to německé vysílání, ne-li ještě víc, protože přece jen, jsem Češka :)) A je vážně vtipné pozorovat především nafoukané paní a pány, jak schválně dávají menší počet bodů, jen aby to nevypadalo, že jim chutnalo.. Přitom to zbaštili na posezení :D ()

ondrula odpad!

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že tahla slátanina je opravdovou sračkou mezi kuchařskými show. Účastníci příliš vařit neumí a celou dobu se spíš soustředí na kritizovaní a buzerování ostatních účastníků soutěže. K očividné nízkorozpočtovosti ještě přispívá komentář Václava Vydry, jehož styl mi připomíná moderování pořadů pro děti anebo pro dementy. ()

colapso 

všechny recenze uživatele

Pojďte se podívat na unikátní přehlídku tlustých,nezaměstnaných,případně žen na mateřské,jak se chtějí zadarmo nažrat a ještě vyhrát v nejoblíbenější kulinářské soutěži,pche. ()

J*A*M*A*L 

všechny recenze uživatele

Vlastně, vůbec ne špatný pořád/soutěž. Mě tyhle pořady ani moc nevadí a prostřeno je fakt solidní pořad, lépe řečeno soutěž. Aby také ne, když to stále vysílají a zřejmě to má stále víc fanoušků. Jeden z těch mála českých pořadů, které se mi fakt líbily. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Neřekl bych, že toto je pořad úplně o vaření. Spíš než kulinářské schopnosti soutěžících sleduji to, jak moc dokážou být lidi svině. Právě tady vyplyne na povrch, jaký kdo ve skutečnosti je a mě celkem baví sledovat to chování. Koncept je sice podprůměrný, ale tím kdo celé reality-show dodává větší šmrnc, jsou právě její účastníci. Nejednou jsem se upřímně zasmál. ()

KatRi 

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad může skvěle posloužit jako odstrašující ukázka toho, jací lidé v téhle zemi žijí a co vaří. To snad není ani divu, že jeden z nejúspěšnějších kuchařů je v této zemi Babica. Více než o vaření je však toto pořad o lidech, jejich způsobu bydlení, tady se totiž vařit nenaučíte a ani žádný zajímavý recept nepochytíte. Jen doufám, že ten, kdo to dělá, má z toho upřímnou zábavu a směje se naší české malosti a blbosti. ()

Reverger odpad!

všechny recenze uživatele

Kreténi si pěkně přijdou k Vám do bejváku a už to začíná…Prolezou sem a tam Váš byt, zkritizujou, co můžou. Pak hovádka dostanou před držku žrádlo, který musej řádně a co nejinteligentněji zkritizovat….Pak to beztak někde tajně v koutě žerou, ale co bychom si nezahráli na kritiky, přece na nás mířej kamery… Nakopat je do prdele! ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama