Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Oyer 

všechny recenze uživatele

Zajímavá oddychovka, myslím že většinou asi pro dámy. Jedna ze dvou hvězdiček patří komentáři Václava Vydry. ()

jarmik 

všechny recenze uživatele

Bláznivý pořad plný bláznivých lidí. Co tam někdy doleze, to člověk nechápe... Hvězdy nedávám ani tak za kvalitu produkce, jako spíš za zajímavost. Je to sranda, občas to vidět. ()

fredisek 

všechny recenze uživatele

Nejradši mám následující: V dětství přidušený transky, ze solárka dozlatova osmahlý blondýny, lehce ovadlý dámy procházející menopauzou, ostrý taťky od rodiny, pro který se steak stal životním krédem. Ne, že bych nejedl rád, panebože a jak! Jenomže tenhle pořad mě od kuchyně dost odrazuje. Plusový bod Prostřeno! je jasně v tom, že můžete vidět, jak je většina českých domácností nevkusná (ano, šmejděníčko je moje nejoblíbenější pasáž)! Ani slevy v IKEA nás od začátku devadesátých let nenaučily vkusu (o stylu ani nemluvím). Vždycky se děsím toho, jak vypadají obývací pokoje, kuchyně nebo ložnice soutěžících. Korunu všemu dokáže nasadit babička, když k mému vztekání nad nevkusností Čechů řekne: Hlavně že je tam čisto. ()

gurmanik odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí vidět jeden díl a už víte, že další vidět nikdy nechcete. Ale pozor! Toto pravidlo má pár výjimek. 1. jsem důchodce a hledám nové recepty 2. rád se směju cizímu neštěstí 3. zajímá mě, co mají jiní lidé ve skříni, na záchodě, na oknech nebo v posteli.. Neskutečnej odpad! ()

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Což o to, formát to není špatný, ale drtivá většina soutěžících na úrovni "navoněná bída" pořadu rozhodně nepomáhá. ()

jasse odpad!

všechny recenze uživatele

Byla jsem fakt na vážkách, jestli tomuto pořadu dát odpad!, nebo plný počet hvězd. Je to buď totálně úsměvné, nebo totálně k pláči. A opravdu je toto moje hodnocení pořád prozatímní. ()

Sygauras odpad!

všechny recenze uživatele

Další pro mě nepochopitelný formát pořadu. Řekněme, že bych byla ochotná si k sobě pozvat pár lidí na oběd, u toho mě měla natáčet kamera a po skončení by mi na kontě přibylo pár tisík. No OK, ale jednou jedinkrát by mi někdo řekl něco ve smyslu že se mu nelíbí můj koberec, a už by všichni letěly z bytu ani by nestihly protestovat. Nikdy nedokážu pochopit moc peněz, díky které se lidi neustále nechávají ztrapňovat. Pořad o vaření, kde v 50 minutách, se vaření věnuje asi tak 20 minut a zbytek je o pomlouvání, zkoumání bytu a ohrnování nosu nad uvařeným jídlem. V takové sestavě jako jsem viděla, bych jim všem dala okřápaný talíře a každému 2 topinky a pokud by měly kecy, tak bych jim ještě řekla že jsem na ně plivla. ()

arcticsky odpad!

všechny recenze uživatele

Na podobné reality show mám konstantní názor: Autora zavřít až zčerná a protagonisty zavřít do klecových lůžek....Fakt nepřeháním. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Zatím jsem nesnesl ani jednoho člověka, co tam vařil. Viděl jsem ale asi jenom pět necelých dílů. Jinak je to dobrej nápad a věřím, že to spoustu lidí zaručeně pobaví. 41 % ()

Pitrsss

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je nehodnotitelný. V podstatě má ale ohromnou výpovědní hodnotu. Jsme národem buranů a prasat. Ať si to nikdo nebere osobně, ale to, co předvádí "hostitelé" to je neskutečné. Nejde o jednu jedinou osobu, těch lidí se tam hlásí stovky. Za vidinou pár tisícové odměny si nechat hezky "prošmejdit" byt a objevit staré fusky pod postelí. Poté uvařit vydatnou českou večeři, do všeho hezky kbelík kečupu a můžeme servírovat. Mezitím se trochu ztrapnit a ukázat "celému" národu, že nevím, co je to carpaccio a ani to neumím vyslovit. " A co je to proboha ta mozzarella? " Nakonec si zahrát země město a můžeme se těšit na další návštěvu. Navrch buranský komentář od Vydry a Bouškové a je vymalováno, máme tu hit! ()

RomeroIsGod 

všechny recenze uživatele

Ve většině případů bych ty lidi nechtěl ani poznat, natož vod nich něco pozřít (asi jsem neměl zrovna štěstí, ale jako by se vyhejbali masu, samá fazole, míchaný brambory, zapečený brambory, míchaná zelenina a podobný blafy). 15% ()

lili6 

všechny recenze uživatele

Výborný nápad na pořad o prostých lidech, kteří chtějí ukázat své kulinářské umění. Opravdu takové krédo zastávala tato soutěž z počátku, kde šlo právě o vaření. V posledních dílech spíše než o vaření, jde o to, jak jinak zaujmout diváka. Televize Prima přehodnotila dějevou linii tohoto pořadu a přesunula jej od kulinářských zážitků k pořádné telenovele, kde na sebe lidé jen neustále křičí a uráží se. Chápu, že je nutné udělat nějak tuto soutěž zajímavou, aby se nestala tuctovou, ovšem měla by se stále tato soutěž držet vaření a ne pouze vybírat soutěžící na základě toho, jak jsou psychicky labilní. Jinak mám tuto soutěž velmi ráda a přeju jí hodně štěstí do budoucna! ()

Emzet 

všechny recenze uživatele

Nápad dobrý. Ať už z hlediska kuchařského, či z hlediska "sonda do hlubin českého národa", kteréžto často odhalí lecjaké zrůdnosti. Zároveň dávám Prostřeno plusové body za soundtrack (ať už melodie z Neverhoodu, Tales of the Unexpected či Wonderwall zahraná na trombón či kýho šlaka), ovšem vše sráží neuvěřitelně dementní komentáře Vydry a Bouškové, které jsou skutečně sterilní, bezduché a hlavně "bezpečné". A téměř zaručeně nevtipné, byť neúmyslně. Škoda, protože jinak by to byly hvězdy tři. Oproti Babicovi totiž působí tahle vymoženost jakoby ji točil Orson Welles. ()

Clavius 

všechny recenze uživatele

Aneb jak se ze soutěžního pořadu o vaření stane reality show, kde se navzájem cizí lidé svěřují se svýma tajnostma nebo kolikrát brečí nad blbostí. Opět ukázka českého národa, 2% z příhlášených možná předvedla gurmánský zážitek, ostatní jsou individua podobným těm, kteří se příhlásí do Talentu a neumějí vůbec nic. 1* z lítosti. ()

Skarface 

všechny recenze uživatele

Sem tam se na to podívám ale každej den bych na to asi koukat nemohl , naštěstí se většinou trefím když tam sou zrovna sympatičtí lidé . ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama