Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

misakurt 

všechny recenze uživatele

Doufám, že mi odpustíte mou troufalost -hodnotím komentuji po shlédnutí "pouze" jednoho dílu. Čestně však prohlašuji, že jsem ho skutečně shlédla celý (!)....a žádný jiný už nikdy vidět nechci.// Jenže jsem další viděla a ono je to někdy víc než zajímavé... ()

hororwatch 

všechny recenze uživatele

Když jsem se na to díval prvních pár tejdnů, dal bych tomu i 5* , ale s časem zjišťuju, že je to jen nakroucený aby se na to dalo dívat. Samá intrika a popravdě o vaření už mi to pak ani nepřislo. Ale někdy se podívám na to co se tam vaří a vypustim ty kecy okolo a jde to. Změnil bych styl bodování ze soukromého na veřejné. ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

prostřeno a může se ždímat... Pozoruhodná sociologická sonda, na kterou se ale nikdy nevydržím dívat víc než pár minut. Páreček "komentátorů" tomu pak dává ránu. ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo jen o vaření , tak dám o jednu hvězdu víc , protože mě vaření baví a rád si zkusím nový recept. Bohužel je to pokažený tím že je tam " šmejděníčko " ( co je komu potom jaký mám potahy na gauči ) a že je tam nutná ta zábava. Doprdele mám vařit nebo se mám naučit nějaký kouzelnický triky abych nedostal nižšší hodnocení ?? Co to je za blbost , tak snad vařím a hodnotím jídlo ne ? ()

Fujara777 odpad!

všechny recenze uživatele

Táto relácia nikdy nebola tak úplne o varení. Ale momentálne (r. 2016) sprofanovala teda úplne. Naschvál vybrané karikatúry, veľmi okaté protiklady ľudí, ktorí skrátka nutne musia generovať konfliktné situácie. Minimálne vtipné komentáre, ktoré miestami ani vtipné nie sú. Z uvedeného predpokladám, že relácii klesá sledovanosť a týmto spôsobom sa to usilujú zvrátiť. Čaro relácie sa vytratilo. ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Musím se smát komentářům, které naříkají, že Vydra svými průpovídkami snižuje kvalitu pořadu :-) Naopak, jeho proslovy naprosto vystihují úroveň této zvrácené televizní zábavy. Vydra si z toho dělá psinu a za jeho komické proslovy dávám jednu hvězdu. Snobští bossové tohoto pořadu hrabou a hrabou mamon ze sledovanosti s nohami na stole a hubou od ucha k uchu, jak se jejich očima "lůza z podhradí" ztrapňuje a hádá zpravidla o pár drobných před celým národem, aby mohla vydělat snobské producenské vrchnosti rychlý prachy, tzn mnohem více, než uškudlených pár drobných pro výherce. Aneb vydělej nám producentům ty prostý bezcenný člověče svým ztrapňováním se před celým národem balík a my ti za to dáme pár tisíc (pro nás drobný do kapsy) a ještě se pobavíme na tvůj účet. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tohleto už dospělo do takovýho stádia, že lidi jsou tak debilní, že ani netuší jak debilní jsou! Jako chovat se jako pitomec zvládneme každý alespoň jednou za život, ale chodit s tím na obrazovky : vychvalovat, jak všechno bylo dobrý, ale při bodování udělit 3 body za to, že polívka mohla být o stupeň teplejší!? Magoři, co se tam hlásí, magoři, co to sledují a magoři, kteří to furt točí! ()

cogi 

všechny recenze uživatele

Tak občas na zasmání, když se díváte celý díl, jak jeden všechny kritizuje a nakonec uvaří ten největší hrůzu .. ale nikdo nemá na paní, která vařila mikrokuchyni (zelenina, zdravé jídlo apod) a večer vyvrcholil, že předčítala hostům ze svojí knížky o výše zmíněném stylu života .. týden mě bolelo břicho, jak jsem se nasmála ()

Gixian 

všechny recenze uživatele

Tento pořad je pro mě ztělesněním trapnosti a ubohosti. Soudě už podle moderátorské dvojice, toto bylo asi záměrem. Jedna hvězdička za to, že jde o reality show bez chlastu, nahoty a vulgarismů. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle se primě výrazně povedlo. Mnohem lepší než nějaké pořady o vaření s nesympatickými tlusťochy popřípadě Babicou!! 70%. ()

frbulka 

všechny recenze uživatele

Nebylo by to vůbec špatné, kdyby se to týkalo jen a jen vaření + zajišťované zábavy. Bohužel je to ale reality show, takže její prvky vykazuje. A je to hlavně neslušné prolézání bytu, přiblblé komentáře zúčastněných, kdo má jak nevkusnou ložnici a bordel v domácnosti a v neposlední řadě neustálé opakování okamžiků a scén z předešlých dnů - to jsou věci, které mi nejvíc vadí. Ale základní myšlenka mě docela baví. ()

abcdcsfd odpad!

všechny recenze uživatele

V 21. století, kdy asi miliarda lidí hladoví se vysílá pořad, kde se skupinka lidí obviňuje z toho, že jeden nedochutil krocana na víně a druhý připekl wayugu steak nadívaný dětskými slzami... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama