Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála českých relity show (možná jediná?), která za něco stojí. Lidi jsou zde občas možná burani, ale přesto se tu tolik nehádaj a nemají k sobě nějakou větší zášť. A hlavně tu jde o to, že můžou soutěžící ukázat, co v nich je (co se týče gastronomie), což se o ostatních reality show bohužel říci nedá. Myslim, že pohodovější atmosféře mezi soutěžícími pomáhá i fakt, že nejde o žádný několika měsíční projekt jako např. Big Brother, kde se vztahy mezi soutěžícími hodně eskalují. Navíc rád jím a tak se občas s chutí podivám na nějaký to pěkný jídlo a jeho přípravu:) Jedinou vážnější výtku mám, jako mnoho ostatních, hlavně k moderátorovi Vydrovi, ten mi tam vůbec nesedí a jeho proslovy taky moc ne. I přesto ale nakonec dávám čtyři hvězdy. ()

LokiZombie 

všechny recenze uživatele

Pozdravíme ve dveřích, prolezeme celé bydlení, jako by to mělo něco společného s vařením, na všechny se usmíváme, za zády před kamerami machrujeme, semtam se objeví i nějaký vychrtlý brýlatý gay, kterému kupovaný hrášek evidentně zničil celý večer a nemůže kvůli němu dát více jak 6 bodů. Většinou to slyším, když jdu okolo televize, někdy si k tomu i s rodiči sednu, ale fakt si nemyslím, že by mě na tomhle pořadu mohlo něco bavit a překvapit. Lidé jsou hold sobečtí lháři a děvky, které kvůli vidině profitu roznípají každý h***o, to vím, kvůli tomu na Prostřeno koukat nemusím. ()

Naki 

všechny recenze uživatele

Většina dílů je pro mě podkreslení volného času, kdy jen poslouchám, co se tam děje, ale když se v soutěži objeví nějaký exot (což je docela často), tak se těším na další den, co mu o5 vypadne z huby.. Jinak komentáře Vydry a Bouškové jsou někdy fenomenální. ()

lxbch 

všechny recenze uživatele

Každý večer o šesti jsou naše duše prostřeny černým flórem. Někdo považuje to za štestí, já však musel bych býti volem. Ne děkuji pravím. ()

iNKa 1104 

všechny recenze uživatele

Bulvární vize hostitelství pro silné žaludky. Hádej, kdo přijde na večeři? Bude to sympaťák či asociál, alergik či vegetarián? S vybranými způsoby a mluvou, mazaný všemi mastmi či gumou? ... ()

longercz 

všechny recenze uživatele

Pokud to sem tam zahlédnu v televizi a prohlídnu si pěkná jídla tak oukej, ale kdybych to měl sledovat pravidelně tak se z toho zaručeně zblázním... ()

Miany 

všechny recenze uživatele

Zřejmě dám za pravdu, že je to těžce hodnotitelný pořad. Velmi záleží na obsahu ("skupenství" lidí) a co se týče formy, ta je postupem času méně originální a vtipná. Nicméně tento pořad má své kvality = dobře se u něj najím! a získám "inspiraci" do kuchyně nebo jen shlédnu Reality show, která má NĚKDY velmi impozantní průběh.. ()

Koprska 

všechny recenze uživatele

Tak to je masakr... Lézt si do baráků, být lidskou podobou zvířat vyhledávajících bahno.. Pomlouvat se, závidět.. Pár dílů mě opravdu zarazilo. Ale co, když si člověk pak jen stáhne recepty, tak je to velmi užitečné.. ()

papaguy 

všechny recenze uživatele

Pokud si chcete zkazit náladu, nebo se škodolibě smát nad reality-show úrovně uštěpačné pavlačové báby, ve které si lidé různých kvalit přišli vyvařit ostudu za 25.000, je to pořad právě pro vás. Pokud se zajímáte o sociologii, nebo nedejbože o vaření, odpíchněte se raději vařečkou co nejrychleji od telky a uvařte si něco stravitelnějšího. ___ Dejte dohromady např. protivnou nánu, příslušníka menšiny, distingovaného pána, magora, který sotva dodělal základku, přidejte excentrika... zkrátka lidi, které spojuje pouze to, že si chtějí navzájem dokázat, kdo lépe vaří... Co asi z toho může vzniknout jiného, než pokažený večer? ___ Jedna hvězda za další nelichotivou sondu do temných hlubin duše národa a také za vcelku přiléhavé komentáře Vydry a Bouškové, kteří se - bohužel - uvolili uvrtat do tohoto děsu... ___ PS: Některé díly se pravděpodobně navždy zapíší mezi černé perly historie na YouTube. (VIP verzi jsem neviděl, možná je to o něco lepší.) Zajímavý komentář: Verbal ()

Vencik89 

všechny recenze uživatele

Blbost, sešlost stupidů, který si házej klacky pod nohy, pomlouvají se a nic nežerou. Proč se teda hlásej do takovéhle soutěže... Je to obraz národa jak vyšitej... ()

snoodles 

všechny recenze uživatele

Denní dávka (n)emocí, miluju když si zkouší oblečení a kritizují povlečení. Trapný komentáře trapných manželů tomu dodávají ty správný grády. Je to celý dokonale mentální. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Když se tam sejde fajn parta lidí (což je málokdy), tak je to docela fajn. Když se tam sejde banda debilů, tak je to odpad! Člověk by řekl, že v kuchařské soutěži půjde hlavně o jídlo, ale klasicky jde jen o prachy, o taktiku a o to, jak ze sebe udělat co největší hovado. Navíc mě fascinují lidi, kteří se přihlásí a pak z nich u stolu leze, že tohle nejí, na tohle jsou alergický a tohle by v životě nestrčili do pusy... nebo jsou naštvaný, že je jídlo moc obyčejný, nebo že je to naopak děsná exotika a kdo to má jíst... a tak bych mohla pokračovat donekonečna. Btw: pan Vydra a paní Boušková mají občas opravdu trapný komentáře. ()

miawallacova odpad!

všechny recenze uživatele

"tak já bych si dnes dala buchtičky se šodó..." je až neuvěřitelné, co obyčejní lidé považují za vrchol gastronomie a zarážející, jak dokáží stolovat. Ráda bych se něco přiučila, ale nějak to nejde. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Tak tento pořad na mne působí dost nudně. Pár dílů jsem viděl, když to u nás někdy běželo v TV, ale vůbec mě to teda nezaujalo. Nejvíc mě ale sr... to, jak se skoro vždy někdo v pořadu buď hádal nebo se navzájem pomlouvali. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Českej národ je národ žroutů, takže nám televize servírujou pořady a soutěže o vaření, až to hezký není. Prostřeno se ale ostatním tak nějak vymyká. Soutěžící jsou snad vybíraní na základě psychotestů a dotazníků o debilitě, protože skoro co slovo, to perla. Korunu všemu nasazuje slídění po bytě, čumění do skříní a úvahy soutěžících nad tím, kde hostitel spinká a jak velký má asi dětičky při pohledu na pyžámka - to je vrchol. Zlatý hřeb večera přichází při bodování, kdy si jedna kravka myslí, že za smradlavý maso a špinavý příbory z předchozího dne může vyhrát a proto oboduje žrádlo dalšího soutěžícího, který všem ostatním chutnalo nejnižší známkou a začne se pouštět do racionálních úvah a vysvětlovat na kameru pizdoviny a ještě se u toho tváří jak inteligent. V pátečním finále se soutěžící s největším počtem bodů raduje, posléze dojatě brečí a nakonec se rozdělí s ostatníma "kuchtíkama" o výhru, i když si s polovinou z nich během týdne nadal do pičí a lófasů. Všechno to "vtipně" glosuje Vydra se svou drahou polovičkou, no prostě vidět to jednou a zemřít... ()

Plechpetr 

všechny recenze uživatele

Nejen do prostřeno se hrne spoustu retardovaných, vyšinutých a zcela pomatených lidí. Aspoň že tu jde o vaření. Vlastně ne. Jde tu o celkový pocit z ponížení ostatních soutěžících. Ale občas mě to fakt baví. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama