Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

kukkik 

všechny recenze uživatele

Dobrý nápad. Pořad zaujme, občas dobré recepty a někdy se sejde i správná skupina lidí a večer se na to opravdu rád podívám. Vcelku je to pěkný pořad na odreagování. +++ PS: vždycky mě dokážou pobavit ta vykrmená 150ti kilová prasata co celý týden pořád jenom fňukají že ''maso já nejím'' a ''sladké to mi nechutná'' a ''ten steak na portském víně s brambory a tymiánem já nebudu,já bych radši nějaký salátek'' a když konečně něco zdravého dostanou tak se v tom hrabou jako v kupě hnoje a když do sebe konečně vecpou kus rajčete tak div že nepozvrací stůl. Přesně vidím že po půstním večeru a stejně půstním hodnocení (co hodnotit když nic nejíte že?) rozrazí domovní dveře, máchnutím ploutve odhodí rodinu na druhý konec bytu a vybílí lednici do továrního stavu. ()

Blacki 

všechny recenze uživatele

Tento seriál sleduji z jediného důvodu - recepty. Vůbec mě nazajímá jak ostatní žijí, co mají ve skříni, kterou si nechají prohrabat cizími lidmi. Dále nejsem zvědavá na to, co si myslí, že bude k večeři, kdo bude vařit, kolik žen a mužů přijde. A ze všeho nejvíce mi lezou na nervy ti dva "úžasní" komentátoři. Už kolikrát jsem měla sto chutí ten zvuk vypnout.Ještě že dávají recepty na internet...můžu je tak shlédnout, aniž bych musela tuto hrůzu vidět a hlavně poslouchat. ()

FireTight 

všechny recenze uživatele

Prostřenu se rozhodně nedá upřít jedno - zajímavý nápad. A když se k tomu přidá nějaký ten slabší soutěžící (ehm... baketa Lída je jenom jedna), pořad je v mých očích kandidátem na čtyři nebo dokonce pět hvězdiček. Jenomže čím víc tenhle pořad sleduji, tím víc je mi jasné, že mu s postupem času dochází dech. Každý týden tam musí být nějakej rádoby umělec, co všem dává schválně málo, aby měl větší šanci na výhru, každý týden musí být zvolena nějaká oběť,... Škoda. Moc tomu často nepřidává ani doprovodný komentář Vydry a Bouškové, který je v některých momentech zkrátka hodně, ale opravdu hódně slabý. ()

Kvasekus odpad!

všechny recenze uživatele

Já se ptám prooooč? Kravina nad kraviny, která je úspěšná ukazuje naší společnost čtoucí blesk, poslouchající stále Michala Davida, Lucii Vondráčkovou nebo nově skupinu Mandrage a koukající na takovýhle šupákoviny ve vší kráse ()

Honzeechec 

všechny recenze uživatele

Kdyby Primal Scream a NERD uslyšeli co s nima v ČR provedli, tak se z toho namouduši poserou. EDIT: Čím blbější lidi, tim zábavnější, některý hlášky jsounezapomenutelný: Věřím tomu, že si Vašek vážně nepšoukl. - Veganská kuchyně? Tak to vůbec nevím, to je něco s vagínou? - A ten recept na Obrácený řízek Michala Davida je váš nápad, nebo jste ho někde našla? Mám recept z časopisu, ale už dlouho, ještě z minulýho režimu. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Chizekake, Šisake, Číský dort. Taková rozmanitost, co se týče gastronomie i výběru reprezentativní české degenerace, stačí si jen vybrat to svoje - těžkotonážní droběnu Marcelu, pivního mastera Petra či vždy cool a in Filipa s gůt anglickými vsuvkami, zato s toutly dyzgastink menjů. Všichni se pyšní vysokou inteligencí a rafinovanou taktikou říkat hostitelům, "jak je to strašně dobrý" a záhy jim dát 1 bod, což ve mě vyvolává spolehlivou vlasteneckou náladu. Nejde ale jen o nevaření, ale taky můžete každému prolézt hajzl, najít všechny skryté vibrátory (za což je tisícovka prémie) či si domů rovnou odnést propisku. Vše za čerstvého doprovodného komentáře obsahujícího takové perličky jako "šmejděníčko šmejdění". Ale možná se pleteme my všichni, co když všechny ty telenovely a české pořady obecně byly na míru dělané důchodcům, aby někde nevyvolávali nepokoje? ()

Skautka 

všechny recenze uživatele

Občas mám až chuť mlátit hlavou o zeď když vidím ty trotly co tam lezou. Ten nejí to a ten nejí to, ten je vegetarián a tak dokola. Nebo když je tam nějakej expert/ka, kteří o vaření vědí kulový a polovinu z toho koupí už předvařený :D. To se mi chce fakt jen brečet kam ta výchova dospěla a nejradši bych to vyliskala. Nicméně se tahle kritika netýká všech soutěžících a viděla jsem tam i takové jedince co vařili i jedli opravdu s chutí a bez výmluv, a kteří připravili takové jídlo, že i mě u obrazovky začaly téct sliny. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Průměrná televizní zábava, ve které jsou zajímavější konfrontace soutěžících a jejich bordel v domácnosti, než kulinářské umění. Pár zapamatovatelných scén, jinak pusto prázdno. :-) ()

Aleix odpad!

všechny recenze uživatele

Za pár švestek ze sebe dělat piču před celým národem. Co slyším z okolí , tak to hašteřivé dámičky sledují jen z důvodu ,že účinkující po sobě hází sračky a nenechají nit suchou. Vrchol pokrytectví a nevkusu. O vaření vůbec nejde. ()

TomasRichtr odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby toto byl publicistický pořad, případně sociální satira na téma, jak je náš národ plný kreténů, sviní a narcistických hajzlů, tak bych tomu vmžiku vyfláknul pět hvězdiček. Bohužel tomu tak není a je to jen a pouze na poblití. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Když tento pořad začínal, byl hlavně o vaření. A hlavní výhra byla věcná - nádobí, nože atd. Bohužel v posledních řadách už jde soutěžícím jen o prachy a televizi o senzace. Proto ubírám hodnocení na 2*. Škoda dobrého pořadu, ti nastrčení exoti a taktici ho zničí definitivně. ()

Monggol odpad!

všechny recenze uživatele

Retardovaná relácia s retardovanými účinkujúcimi pre mierne retardovaných, ale aj solídne najretardovanejších divákov. ()

Wyrdas odpad!

všechny recenze uživatele

Chcete-li vidět pořad o vaření, kde se hodnotí váš byt, vzhled, povaha, národnost, víra, koníčky, rodina, výzdoba, gramatika, šatník, mateřské znaménko a vše co vás napadne - kromě samotného vaření, jste zde správně. Viděl jsem pár dílů a vždy jsem nemohl uvěřit tomu co vidím a slyším. Pominu, že jak kdo vaří je tu až na posledním místě, ale proč se tam sakra hlásí jen lidé, co nejí polovinu potravin? Hlásím se snad já někam, kde nemůžu polovinu věcí dělat? Tohle je přehlídka lidské stupidity, hyenismu, pokrytectví a všeho špatného. Většina soutěžících je závistivá banda hovad. Po odvysílání by měli chodit kanály a rodina se od nich musí distancovat, protože ta ostuda co si před národem dělají je zahanbující vůči všemu lidskému. Hnus. Tohle nejím, na tohle jsem zrovna neměl chuť, neměl uklizeno a nebo (ti výjimeční soutěžící se špetkou ctnosti) dávám nízké hodnocení, neboť taktizuji a nechci prohrát. Mě to vždy jen vytočí. ()

Sollozzo odpad!

všechny recenze uživatele

No...každý díl je jedna zdokumentovaná večeře. Recepty se nikdo nedozví, jen se prohlídnou byty soutěžících, začervená se nad častou trapností zúčastněných a OBČAS se zasměje nějakému Vydřímu hlodu. EDIT: Byl jsem nešťastnou náhodou donucen zkouknout další díl a musím uznat, že něco tak strašnýho jsem dlouho neviděl. Ani nevím k čemu tuhle odpornost přirovnat. "Tak. A teď je na řadě zábava!!" ()

sulek 

všechny recenze uživatele

Babicovo semeno kuchařského zla dopadlo na velmi úrodnou půdu "šikovných českých ručiček". Kombinace vskutku dokonalá. Navíc výtečně funguje jako sondáž do všeobecné demence našich spoluobčanů. ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Občas je hrozně zajímavé tento pořad sledovat. Není to jenom "reality show", je to také hodně o emocích a i tak trochu o tom vaření... Akorát podle mě lidi, kteří soutěží, by možná neměli být přehnaně kritičtí a zaujatí vůči někomu jenom kvůli drobnému neškodnému vtípku, samozřejmě, že je lepší, když jsou upřímní a řeknou, co se jim nelíbí, ale uštěpačné "rýpání", které ty druhé nezajímá, si mohou nechat pro sebe. Jinak určitě je to zajímavé nejen tím, že je to poměrně zábavná soutěž, ale taky tím, že to probíhá 5 dní v týdnu - jednou vařím já, pak ty, on, apod. a na konci týdne zúčtujem. Zajímavé, ale nemusím to vidět pořád a ne vždy mě to doslova a do písmene nadchne. ()

LadyPig 

všechny recenze uživatele

Občas se něčemu přiučím, občas nadávám, jak to někdo takhle může pohnojit :) Každopádně, kdyby se to nenatáčelo, tak do toho jdu :) ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama