Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Judy24 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi ten nápad, že se sleze každý týden pět lidí z jednoho kraje a každý den jeden vaří. A bavilo by mě to, kdyby to bylo o vaření, jenže... Jenže Prima je Prima a pořád z toho dělá realityshow, což je škoda. Kdyby šlo o recepty, rozdílné pohledy na velké menu a dobré jídlo, koukala bych asi častěji. Prima do toho ale pořád tlačí, jak se všichni nesnáší, pomlouvají a snaží jeden druhého vyšachovat. Což je vážně škoda, protože systém má ta soutěž docela sympatický. ()

Marfab 

všechny recenze uživatele

občas se na to kouknu...ale chování některých lidí je až neuvěřitelné.a to jejich pošahané šmejděníčko,je až neuvěřitelné co lidi pro prachy udělají ()

Smerfetka88 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotila nápad na vytvoření tohoto pořadu, asi bych dala o 1-2 hvězdy víc. Bohužel má konečná verze několik much, které mi nedovolí dát víc než 2*. Zaprvé je to pořad o vaření, takže mi trochu vadí úvodní šmejdění - hrabat se někomu ve skříních je trochu mimo mísu a nepatří to do pořadu tohoto formátu. Za druhé mi vadí násilné vsunutí volné zábavy, to taky mnohdy kazí dojem. Někdo může být vynikající kuchař, ale holt není žádný bavič, což mu však u mnohých strhne až dva body - proč? Co mi však v poslední době vadí nejvíc, je systém bodování. Čím dál častěji začínají soutěžící taktizovat, takže do jejich hodnocení se promítá právě i volná zábava, to, že je někdo alergický na mrkev, která byla součást polívky, to, že někdo od dětství nemá rád ořechy....Myslím, že samotného hodnocení by se měli ujmout lidé nezainteresovaní, kterým nejde o to vyhrát. Jinak ale super nápad ukázat normální recepty, které se dají v pohodě použít doma. ()

acn 

všechny recenze uživatele

Úchylné, perverzní a jedna z mých tajných GP. Neopakovatelný nádech debility a idiotismu, to vše podpořené komentářem dua Vydra&Boušková, který je sám o sobě jako z jiné galaxie. Vaření je úplně samostatná kapitola(víceméně o něj zde ani nejde), ale komentáře k němu mě vždy pošlou na zem. "Doufám že se mi to povede, protože když se mi to nepovede, tak to nebude dobré." "Tak mám tam dát půl hrnku cukru, ale já tam dám dva hrnky, protože to bude více chutnat. Teda, aspoň doufám." Nejvíce se ale vždy směju u hodnocení .Paní XYZ to posrala, nic mi nechutnalo a tak ji dávám 7 bodů z 10, aby se neřeklo že taktizuju. No víte, mě to docela chutnalo, tak ji dám 6 z 10 bodů. Ty jeden taktizére!Nápad, že hostitel připraví nějakou zábavu či hru, je pomyslnou třešničkou na dortu. Nechtěně(?v opačném případě člověk co to vymyslel je génius) nádherná sonda. ()

BrianStorker 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem tento pořad sledoval pravidelně a každý den jsem se na něj těšil. Není to jen pořad o vaření, ale i taková sonda do psychologie českého človíčka. Závist, neupřímnost, sobeckost... krásně můžete sledovat, kdo žije mezi námi a jak se chováme před obrazovkou mezi soupeři a jak, když jsme sami... Já se skvěle bavím a navíc nějaký ten fajn recept se taky najde :-) ()

baltik odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěl jsem dát jednu nebo dvě ale... Pak jsem narazil na coment od "verbal" tak jsem snahu o nějakou hvězdu vzdal... Ty VIP prostřeno ještě občas ujdou že to vydržim ale normální verze... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Zajímavý plagiát západních pořadů - jako u nás skoro všechno, s českou úrovní a genialitou předvést se v co nejhorším světle. Fascinuje mě, občas, když na to mám vůbec čas kouknout, jak hloupě hodnotí soutěžící právě ty, kteří vařit umí. A naopak, čím větší blivajz s cizokrajným jménem, spatlaný systémem "včera v noci jsem to vylouskal v kuchařce" se těší přízni dobrovolných hazardérů se zdravím. Otřesná úroveň našich kulinářských dovedností a buněk. Ve srovnání s německým pořadem tohoto typu nebe a dudy. A soukromě děkuji jedné účastnici - vyučené cukrářce - za fajn recept na harlekýn, který potřeboval jen trošku úpravy. Což odpovídá tak setině promile všech receptů - to už něco vypovídá, že. ()

groz122 

všechny recenze uživatele

Paní Evča si připravila šunkové rolky plněné krabí pomazánkou. To by, ale nebyla paní Lenka kdyby se lišácky neoptala jestli je pomazánka z domácího kraba. Evča sklopí oči a řekne, že ne. Zbytek spolusedících se po sobě začnou rozpačitě ohlížet. Na to se paní Evča hají, že v obchodě kde krabí tyčinky kupuje mají vždy vše čerstvé. V důsledku tohoto poznání si pan Pepa, který si dosud, tak pochutnával vzpomene, že krabí tyčinky nejí a odloží příbor. To by ale nebyla paní Julča, aby se Evči nezastala, tedy do té doby dokud nenajde ve své rolce vlas. To pak nešetří slovy ani ona. V rohu sedí Ivan, který toho moc nenamluví. Je rád že se nají a pak každému nasází po třech bodech.... Pokud sem vás doteď nepřesvědčil, proč se na Prostřeno kouknout, tak si místo toho pusťte mistra Beana nasmějete se lidské blbosti stejně jako já. 70% ()

milwaukee odpad!

všechny recenze uživatele

Vydra mluví jako když by mu Boušková právě prováděla orálek. A koukat se snad na nejdebilnější reality show, to teda ne. Větší ptákovina je snad už jen výměna manželek ()

Kariya odpad!

všechny recenze uživatele

,,Dnes asi budeme žrát v domě, kde bydlí hostitel." ,,Dnes bych si dala párek." ,,Opravdu nemusím lososa." ,,Teto byt je opravdu velice útulný." Aneb jak nic natáhnout do téměř hodiny. Naprosto okaté ovlivňování soutěžících ze strany dramaturgie. Bláznivé, zbytečné, odporné, odpudivé. Prostě ať chcípne česká televizní kultura. ()

Cooller 

všechny recenze uživatele

kdo by se rád nepodíval na přehlidku kretenů :D ... hlavně žadný bujon v kostce nebo mražene potraviny... nejlepe po domacku vypěstované! :D ()

Rattlehead 

všechny recenze uživatele

"Soňa přežila klinickou smrt, přežije i dnešní večer ?" "Píchám starý ženský, máš s tím kurva problém ?" "Číscejk." Pořad tak blbý, až je vlastně docela zábavný. Třeba díl s Karlem, který spí v rakvi a neustále chrlí sprostá slova, je doslova kultovní. Celkově se jedná o poměrně zajímavou sondu do současné společnosti a je důležité, jestli vás někdo ze soutěžících zaujme (pak se rádi podíváte), nebo nezaujme (pak je to docela nuda). Dementní komentáře dvou moderátorů tomu jednu hvězdičku ubírají. ()

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Z tohoto pořadu mám smíšené pocity, ale spíše pozitivní. Moc se mi líbí když nějáký taktik se snaží vyhrát za každou cenu a v pátek hledí jak puk, když zjistí že výhru získá nějáký spravedlivý člověk. Naopak mě natentuje, když je to obráceně a ten největší odpad vyhrává. Ale celkově to beru tak že kdyby tam měli být všichni velice příjemní a bodováním by nešetřili, tak by to byl strašně nudný pořad a to není. Aji některé večery mohou být zábavné když někdo neumí vařit a chlubí se že jeho koníčkem je vaření. Ale celý pořad kazí komentátoři. Měli by je nejlépe úplně odstřihnout nebo tam dohodit jiné lidi kteří ještě neviděli pořád ty panenky a vývary aby mohli přijít s originálním komentováním. Ne že: Příbytek nábytek, šmejděníčko šmjdění. Konec sladký, všechno sladké. Ať už jdou do háje. ()

G04T odpad!

všechny recenze uživatele

Počkej on tohle nerežíroval Jiří Mádle? Sorry, špatně se koukám, režíroval. Král českého odpadu znovu zasahuje! Ruličky do ručky a... představujeme vám další odpad naší české televizní stanice TV Prima s názvem Prostřeno. Tak nepříjemný lidi vidim jen v tomhle trapném pořad-odpad-u. Režiséři a scenáristé absolutně nad tímto ztrácí kontrolu a nejlepší by bylo, kdyby tenhle pořad-odpad zrušili. Je smutné na jakou úroveň se můžou lidé snížit (pokud nějakou úroveň před tím ještě měli) aby vstoupili do tohoto pořad-odpad-u. Vydržet sledovat jeden díl s otravným komentářem Vydry a Bouškový to chce fakt pevný nervy ()

Daginka 

všechny recenze uživatele

Po nevydařené karaoke "Jahodách Mraženejch" style zábavě se jeden z VIP účinkujících lehce durdí, načež přikryje hlavní jídlo ubrouskem, které následně ještě pokape voskem ze svíčky. Jiný soutěžící: ,,Proč to děláš, tohle?!"; "Voskokapátor":,,PROTOŽE JSTE MĚ ZTRAPNILI!!! Vy jste mi rozhalili mikrofon!!!! A tady takováhle blonďatá kreatura mi prostě řekne, ŽE MI TO NEJDE!! No, tak JEDEN TÓN mi ulít, no tak co!! UŽ TOHO MÁM FAKT PLNÝ ZUBY A ODNES PROSÍM TADY TUHLE SRA*KU!!!" Proto na to občas kouknu. Někerý díly fakt priceless! :)) Ale procentuálně nehodnotitelný. ()

V.N. 

všechny recenze uživatele

Pořad sám o sobě je stejně stupidní jako všechny ostatní reality show, ale ty typy co v tomhle pořadu vystupují stojí za zhlédnutí. Rómka která neumí uvařit halušky, snobská roztleskávačka nebo homosexuální tanečník, který sbírá plyšové medvídky mě dovádějí k šílenství .Prostě parta hic, jídlo nic. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama