Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

maja.ce 

všechny recenze uživatele

Zrcadlo nastavené české domácnosti, potažmo české povaze.Nejlepší jsou výroky typu " bylo to všechno moc dobré, ale pro mě to nebylo a proto dávám čtyři body". ()

hackstolle odpad!

všechny recenze uživatele

Tento porad je psycho nevidane. Zvlastni co vede lidi k tomu, se propujcit k tomuto poradu. Je to smesne, trapne, mozna i stupidni. A k tomu nestastne komentovane. ()

Stejšn odpad!

všechny recenze uživatele

Čiré zoufalství pro čiré zoufalce. Přemýšlím, co by NEBYLO smysluplnější strávení času, než koukat na tohle... ()

Verunka84 

všechny recenze uživatele

Sonda do domacnosti ceskeho naroda aneb co obcas za sracky dokazeme jist. Ale teta Baketa alias pani Lida plus dil s Ivetou nasadil korunu bizarnosti. ()

pe3czech odpad!

všechny recenze uživatele

při náhodném shlédnutí, bez znalostí pravidel této reality show(?) jsem si říkal, proč jsou strávníci tak záporní a kritičtí... nojo, dyť jde o jejich výhru a čím hůř ohodnotí kuchaře, tím větší šance, že vyhrají právě oni! zaslechl jsem, že dříve byli lidé objektivní a hodnotili se podle umu.... teď si nejspíš říkají "tvá ztráta, můj zisk," a nechutná jim už s předstihem... nejlepší by byla strategie, kdyby každý dal každému jen jeden bod.. to by teprv bylo zajímavé, jak by Prima patovou situaci řešila.. no, možná někdy nějaká nastane, ale to já se nedozvím, bude to beze mě! ()

HrochOch 

všechny recenze uživatele

Why oh why, koncenrtovaná nuda, kterou neskutečně kreténské hlášky moderátoru přetváří v nástroj hromadného mučení. Mou oblíbenkyní je evropanka s vytahanými cecky slečna Veronika Pšenicová, která dušené kuřecí řízky, po přímé palbě pepříkem, oplachuje pod kohoutkem. To patrně proto, že si potrpí na dietu a v jídle s 250g majonézy nestrpí kalorii navíc. Snažně doufám, že své poradenství v oblasti SM provozuje s větším citem a nápaditostí, než vařila mrdku pod pokličkou a kuřecí s velbloudí předkožkou. Snad jedinou zábavnou části je aktivitka na konec. V rámci komplexního znemožnění všech zúčastněných přijde řada na cvrnkání kuliček a mumie z hajzfáče..vodlééét ()

yaqwsx 

všechny recenze uživatele

Co to je? Do to do.... je? Taková.... Vždyť to není ani trapný. To je úchylný... Dvě hvězdičky za baketu a jedna dolů za to, co s ní pak udělali. ()

amyth 

všechny recenze uživatele

Odporné a perverzní ...... Kdyby byli vybíráni NORMÁLNÍ lidé, tak by to bylo pravda menší reality show, žádné konfrontace, ale zase by se to dalo brát jako normální pořad a svým způsobem jako inspirace co si uvařit. Ale ve formátu castingu jak je to teď ...... odplivnutí ()

ladyClaire 

všechny recenze uživatele

Ano, za občas zajímavé výlety do rozličných kuchyň a chutí, dávám ty dvě hvězdy, dejme tomu... Ale jinak ... Od šmejdění po bytech a domácnostech soutěžících až po časté přitroublé vystupování a chování .... no, to je zase panoptikum!!!!!! ()

Dlo'h-osh 

všechny recenze uživatele

Poměrně kvalitní kuchařský pořad z produkce TV Prima, oceňuji především dobrý nápad. Bohužel je vidět, že dost čechů se nechce naučit vařit a jíst nová jídla a tak se zahraniční specialitou soutěžící nemá šanci. Je tu ovšem jedno velké ALE, docela často se do soutěže dostane nějaký duševní exhibicionist(k)a, kterého vaření vůbec nezajímá, přijde si do televize pohonit ego a tváří se, že je placený za hledání chyby v čemkoli, především v domácnostech soupeřů si počíná jakoby sestoupil že zámku do nějaké špinavé pastoušky. Vrcholem je "zábava" po jídle, která bývá většinou dost neoriginální, na druhou stranu by se většina přítomných tvářila stejně kysele i kdyby je vzali do Disneylandu. Bez takových individuí a křupanského komentáře by byl pořad na vysoké úrovni. ()

o.p.a.t 

všechny recenze uživatele

Občas se člověk pobaví :D Občas znudeně civí... Občas jen nechápe, jak může někdo takovej humáč dát na talíř.. ()

mosem 

všechny recenze uživatele

Tento seriál/reality show nelze hodnotit z hlediska kultnářského přínosu. Ten by byl v lepším případě nehodnotitelný, v horším případě "odpad". Ale sledování pořadu jako psychologické sondy do osazenstva různého věku,pohlaví,povolání, sociálního statutu, intelektu, výchovy, sexuální orientace apod. je skutečně hodno pozornosti. Už jen proto (nebo spíše jen proto) stojí za to pořad, alespoň občas, sledovat. A v některých momentech nám může každému sloužit jako zrcadlo. ()

Jerrysus 

všechny recenze uživatele

První díly odkazovaly na zajímavě vypadající show, která se měla týkat především vaření, ale s každým dalším dílem se z ní stává stereotipní pořad se stále opakujícími se trapnými komentáři, strašnými lidmi a hroznou hudbou. Navíc se v něm v současné době klade více důraz na řešení hádek a knfliktů než na vaření, které bylo jeho základ. ()

borohub 

všechny recenze uživatele

Dost často se tam nic neděje a ty týdny jsou nudné, ale občas se tam fakt sejdou úplně luxusní lidé, kteří jsou buď totálně blbí nebo ovlivnění primou, tak či tak, pak je to úžasná podívaná.. ()

offlineman odpad!

všechny recenze uživatele

Pokud by to bylo čistě o vaření, prosím! Ale být k někomu pozvaný a schválně mu lézt do skříní a narušovat tak jeho soukromí, aby se mohli nějací hnidopiši u televize tetelit blahem? To je naprostý vrchol trapnosti a ubohosti! Navíc mi vadí, kolik je tam na můj vkus buzerantů a dalších pochybných individuí!!!! ()

Mr.nachos odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad mě vytáčí jako málokterý. Už jen ta plejáda kuchtíků, co se tam hlásí. Jeden lepší než druhej. Pořád dokola je to to samé vaření, přičemž si každý myslí, že udělá lepší předkrm z listového těsta, na který napatlá kečup a nějakej tem salám a sýr, než všichni ostatní. Neustálé remcání typu: já bych to udělal takhle a já bych to takhle nedělala a lepší by to bylo kdyby.... A co teprve to prolejzání bytů. Není nic horšího, než když mi úplně cizí lidi otevřou skříně a budou se mi hrabat v prádle. Pravidla nepravidla, jestli vás doma neučili, co je to slušnost a soukromí, nelezte do televize, křováci. Drzost některých lidí je nekonečná. A komentátoři, Vydra s Boučkovou, to nijak nevylepšují, naopak, trapnost komentářů nezná hranic. Kdo viděl nappříklad německou verzi, která je kultivovaná, na úrovni, nikdo se tam nikomu nehrabe v soukromích věcech a co se vaření týče, tak tam se opravdu vaří. Česká verze je vykopávka, která zaslouží zase zakopat a hodně hluboko, aby ji už nikdy nikdo neobjevil. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama