Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

rob_troy odpad!

všechny recenze uživatele

Je to špatný, vidět, jak hodně hluboko to u nás jde ke dnu. Nesnáším české kanály. Nesnáším ty český blbosti. ()

Havala 

všechny recenze uživatele

Příjemná realitka na večer, dá se na to dívat i dlouhodoběji v kontrastu dnešních šíleností typu Hotel Paradise nebo Extrémne Rodiny je to pořád koukatelné pro široké masy. ()

brzozin 

všechny recenze uživatele

Dokonalá ukázka toho,že Češi jsou národ dosti schizofrenní. Jedna polovina je odchovaná blafy a chlemtami školních jídelen a když jim na talíř předložíte něco originálního, ani pomalu neví, jak to jíst. Druhá polovina jsou ubozí maloměšťáčtí snobi, kteří jsou na tom podobně, ale nic jim není po chuti a nezmohou se na víc, než na to, aby všechny kolem sebe uráželi a nad všechny se povyšovali. Závěrem pak je tu ještě skupina tzv. VIP, čili lidí,kteří nejsou ničím zajímaví a výjimeční, snad jen tím, že jsou jich plné noviny a snaží se tvářit jako někdo, kdo v životě cosi dokázal. Nicméně dodnes netuším, co. ()

Mugs odpad!

všechny recenze uživatele

Do nebe volající zhovadilost! Babička to žere a běda kdyby to jednou neviděla, ale to je asi tak jediná cílová skupina, která tohle svinstvo může koukat! Největší prasárná je to, že si dávají body navzájem. Poukazuje pouze na vypočítavost a demenci lidí. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle není soutěž talentovaných kuchařů a českých rádoby célebrit, ale politováníhodných individuí, které odměna 25 klacků vytáčí do nepříčetnosti. "Snad se to kuře neuvaří, když ho poleju tou horkou vodou, ne?" ()

subic 

všechny recenze uživatele

Dal bych 3 hvězdy jen proto, protože se dělají i speciály, třeba prázdninové, se známými osobnostmi, ty jsou zábavné a koukatelné. ALE takové ty běžné díly, na to se skoro nedá dívat do konce, kdy už si lidi pomalu vjíždějí do vlasů a nebo jsou to fakt úplní dementi bez jakékoliv soudnosti vůbec vlézt před kameru. ()

Syna.1990 

všechny recenze uživatele

Vždy když přijdu z práce, tak si pustím tento pořád a strašně se u něj vztekám, občas mi zážitek přetrvá až do druhého dne!! ()

Phantasma odpad!

všechny recenze uživatele

Nápad jako takový možná fajn, ale prosím vás, kdo je zvědavý na ty učinkující tam? Tak hloupé lidi televize dlouho neviděla ...... ()

tatopulos odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z top nejhloupějších televizních pořadů. Neuvěřitelný, co jsou lidi schopní vydržet poslouchat a co se nám prezentuje jako hodnotné podle IQ /a ziskovosti z reklamy / komerčních tv. K jazykové a "myšlenkové" úrovni vystupujících budu raději mlčet. ()

Frog.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento týden se prima rypákem zabořila do toho sluníčkářského hnoje ještě hlouběji než ČT a Hovna dohromady. ()

Demonn 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem zmiňoval u pořadu "Ano, šéfe!", nerad v televizi koukám na kokoty. A v tomhle pořadu není o kokoty nouze. Nic pro mě. 31% ()

Andrew94 odpad!

všechny recenze uživatele

Ještě v dubnu 2015, kdy jsem Prostřeno hodnotil 2 hvězdami, byl tento pořad i po 5 letech docela slušným a koukatelným formátem. Po dalších 2 letech jsem ale musel hodnocení radikálně změnit. Celé ty roky je to pořád o tom samém, a o vaření to už vážně není. Především mě k této změně ale donutily poslední zhlédnuté týdny. Začalo to jůtuberem Metadonem, u kterého si nejste jistí, jestli se přihlásil sám, aby dovedl víc hloupých děcek k závislosti na mobilu nebo ho najala produkce Prostřena. Další hřebík do rakve si zatloukla ve formě prozrazení zákulísí tohoto pořadu najatým Karlem Ondrkou s Tourettovým syndromem, slepicí Babiš a zálibou v obnažených babičkách. Stejně jako nekonečné seriály na Nově, i tento pořad bych směle pojmenoval jako (bohužel) nekonečný. Vzhledem k tomu, že se zde mění maximálně čím dál otřesnější a zákeřnější neumětelové, je podle mě 7 let vysílaní dostatečně dlouhá doba na to, aby to zabalili. A na Primě jsou si tohoto rizika vědomi, jinak by každý rok podezřele nenavyšovaly výhru, či sami na sebe neustále upozorňovali inzeráty, ve kterých hledají nové soutěžící. Odpad jak vyšitej! ()

marek29 

všechny recenze uživatele

Něco co se ze začátku tvářilo jako kuchařská reality show a vyeskalovalo to průserem s Kazmou? To nejde hodnotit jinak než odpadem a ty 2 hvězdy nechávám za ten díl, kterým právě Bartošek vynesl tuhle show do povědomí celýho národa ;) ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Jistýho času jsem se na to dival a občas mě to i bavilo. Někdy víc, někdy míň, záleželo buď na stupni kuchařských dovedností účinkujících, nebo na stupni jejich inteligence, nebo spíš demence. Zkrátka extrémy lidi přitahujou, ať už ty nebo ty a pořady podobnýho typu, kam se může přihlásit kdokoli a s čímkoli co umí nebo neumí, ať už pro prachy, nebo aby byl prostě jenom v televizi, mě asi nikdy nepřestanou překvapovat a zároveň utvrzovat v tom, že jsme národ debilů. 50%. ()

Slovicko 

všechny recenze uživatele

Občas na to koukám jen proto, že to dávají chytře v čase večeře. :-) Nevím, že to některé lidi tak irituje. Je to jen ubohá každodenní krátká reality show, která ničím neublíží. Není to ani o vaření, ani o stolování či o čemkoliv jiném. Jen tam partička lidí ulítlých na jídlo soutěží o prachy, pomocí všelijakých intrik a výmyslů, jak někoho shodit či pomluvit jeho jídlo. Taky nechápu, proč se někdy za každou cenu nutí do "dělání zábavy pro hosty" a někdy to tam vůbec není. ()

Goodmen odpad!

všechny recenze uživatele

"Dobrý večer, máte to tady opravdu hezké!" Myslíte si ovšem něco úplně jiného. "Ta večeře byla moc dobrá" ovšem myslíte si úplně něco jiného. Hrůza, běs a katastrofa. V dnešní době se na televizní obrazovky dostane úplně všechno. ()

moviepill 

všechny recenze uživatele

Dnes je móda takej televíznej tvorby, že "pozvime ako-také známe TV osobnosti, usaďme ich na prdel a pozerajme sa, ako sa napchávajú". No to sme to dopracovali... Jedna * za ozaj občas chutno vyzerajúce jedlá... ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama