Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (641)

Tinaa 

všechny recenze uživatele

Baví mne to, koukám na nové recepty, které jsou doopravdy odzkoušené od normálních lidí :-) Plus vzájemné reakce. ()

zdeci 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem párkrát jen kvůli neskutečně "odvařené" mamince z tohoto paskvilu. A samo že hledám vlastní bydlení, i kvůli následným zprávám na Primě, jež střídá zpravodajský brak z Novy :-( ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Když slepý vede slepého, oba spadnou do jámy :-) Tenhle pořad asi vymysleli příznivci Babicových dobrot. Mottem by mohlo být : "Stojí to za hovno, ale může se tam přihlásit každý." ()

Mustaffa odpad!

všechny recenze uživatele

Tento pořad není ani z daleka o vaření nebo něčem podobném, ale o přehlídce českých zoufalců, kteří za prachy udělají snad úplně všechno. Je to ten typ pořadu, u kterého nevíte jestli se máte smát nebo brečet, protože hlášky typu "nedopečený bramborák" apod. jsou opravdu hardcore. Ale dávám Odpad!, protože to odpad opravdu je a jestli se u tohoto televizního pořadu někdo baví, tak snad ani není normální. ()

simon111 

všechny recenze uživatele

Povětšinou přehlídka divných egocentriků, nebo lidí žijících mimo realitu. Ti první mě nezajímají. Ti druzí zaslouží ohleduplnost a né zesměšňování "v přímém přenosu", když to sami racionálně nezvládají vyhodnotit. Osobně to nepovažuji za pořad o vaření, spíš se jedná o exkurz do obyčejných lidských životů. ()

meisje 

všechny recenze uživatele

Žádná intelektuální kratochvíle, na to mám Ebena a Václava Moravce. Kdepak, Prostřeno jě nejlepší zábavička, když se člověku nechce psát ta prokletá esej nebo učit se na zkoušku, případně na dlouhé nudné sychravé večery. A prostě proto, že je to hrozná prdel, co z těch lidí všechno vyleze, a čím křováčtější parta, tím větší euforie :-D Matty má v podstatě pravdu, že je to nehodnotitelné, ale já si troufám dát tomu hrdě pět hvězdiček, protože za tu čirou radost, štěstí a smích z autentického zážitku z kreací, které nevymyslíte, nenafingujete a nezahrajete, si to Prostřeno prostě zaslouží :-D ()

Skytavka 

všechny recenze uživatele

Zase další koksovina z televize. Já se nedivím, proč na ni nekoukám. Jednou jsem si to pustila záměrně, ale kvůli trochu jinému pobavení....:) Al evaření mám ráda. Tak aspoň tu jednu. A ta se teda třese strachy! ()

dokec 

všechny recenze uživatele

verbal ,dobrej komentar jaxvine xD, nicmene ja davam 4*,divame se na to radi,nektera hovada jsou tam super :) ()

laple 

všechny recenze uživatele

Hahahaha, komentář verbala mě pobavil jako nic na světě. Ano, je to tak a přesně na tohle kvůli tomu, co napsal, lidi tak rádi koukaji. Neni nad skandály, pomluvy, veřejné ponižování a ztrapňování... ()

cunicekb 

všechny recenze uživatele

Též spíše odpadózní film, nicméně člověk se pobaví opět nemorálně a opět lidskou blbostí, ale alespoň se musbíhají sliny a vidí nové recepty :) ()

Lenka93 

všechny recenze uživatele

Snad jediný kulinářský pořad, který sleduju, a který mě opravdu nadchl. Taky tam mají velkou zásluhu komentátoři Vydra a Boušková, někdy jejich "kecy" opravdu pobaví. A velké plus za skvělý vysílací čas. ()

HolkaVBotech 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za někdy dobrá jídla. Jinak hnus, hnus a topornost. Většina dílů je o tom, jak si všichni hrajou na super znalce a gurmány - proto je podle mě nejlepší díl, kde paní nakoupí polívky z pytlíku, guláš v konzervě a z toho jim uvaří. (A nikdo to samozřejmě nepozná). Nejvíc mi na tom pořadu vadí to prolízání bytu a hrabání se v osobních věcech. ()

bramborak 

všechny recenze uživatele

To není ani tak náhled do českých kuchyní, jako spíš dokument o tom, jak někteří lidé dokážou být svině kvůli 25 tisícům korun. Sem tam se objeví pětice relativně normálních lidí, ale jinak spolu vždy soupeří směsice čarodějnic, fiflen, tupých řízků z Moravy nebo velkoměstských floutků, a to je pak panečku podívaná. To se pak ukáže, kdo jaký opravdu je a kdo to komu dokáže zavařit. ()

Reiner odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku i dvě hvězdy. Ale řízené intriky, urážky a zbytečné štengrování okořeněné malým hodnocením hráčů... To už není ani na ty dvě hvězdičky. Upravuji ... :/ P.S.: myslel jsem, že to je o jídle a ne o "taktice" ... :( ()

DooFooS 

všechny recenze uživatele

Sledování učinkujících v jejich domovech při vaření a mentální bitvě o zdeptání sebe navzájem začínající každý týden mě nezabije a leckdy rozšíří mé obzory o povaze lidí. Mám-li ovšem moc nad vysíláním, u tohoto pořadu nezakotvím. ()

Joostas

všechny recenze uživatele

Prostřeno je vlastně obžerstvím odlehčená sociologická studie.Též ukázka,kam až všude se může dostat niva a Hermelín.K tomuto pořadu třeba mít nějaké stejně naladěné přátele,kteří dovedou jako v salonech kultivovaných šlechticů pronášet své kalambůry.3koda,že již nežije megaobžer Gargantua-též oslnivý žvanil.Přežírání VIP je již nezajímavé.Tam se trochu změní interiéry a produkty poučené pobyty v tkzv.exotických destinacích,ale STUPA je totožná s částí lidovou. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama