Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Recenze (640)

Ellush 

všechny recenze uživatele

Já si nemůžu pomoct, ale přestože je to ve svojí podstatě neskutečně omezená maloměšťácká zábava, mě to vážně baví. Člověk, jakožto tvor společenský, chce být dobrým hostitelem, a v tom se odráží pointa celého pořadu, kdy každý vymýšlí pro své hosty křečovitě originální zábavu, hosté ji s rozpaky přijímají, pochlebují hostiteli, že to nebylo špatné, a ti odvážnější (a zábavnější) kritizují do očí i televizních kamer. Ačkoliv se i prostřené delikatesy promítají do hodnocení soutěžících, tento pořad není vlastně vůbec o vaření. Tento pořad ukazuje, jak by se na návštěvách lidé chovali, když by je nesvazovala slušnost, dobré vychování, ostych a etiketa. Zkrátka, když by nebylo nepsanou povinností chválit, usmívat se a sníst vše do posledního sousta. ()

blekekeke odpad!

všechny recenze uživatele

Donucen se týden dívat. Pro mě to bylo utrpení a u pořadu jsem nudou a rozrušením louskal vlašáky rukama :o( Jsem rád, že tohle není povinné ... ()

ElisD 

všechny recenze uživatele

Exkurze do vidlákova. Jediné užitečné na tomto počinu je, že se člověk může srovnat s běžnou populací - jak vaří, jaký má bordel ve skříních v ložnici, jak se vyjadřuje a prezentuje takový čecháček. No, ano, je to poněkud smutné, ikdyž jedna moc milá babinka mne v paměti utkvěla. jinak paní "baketa" byla boží, to jsem si pustila dvakrát! ()

superzurda 

všechny recenze uživatele

Jak jsem si tu prohlížel zdejší komentáře nejvíc dojmu zanechala paní Baketa. K té řeknu jen, že bych nepouštěl z domu a nechal bych jí vařit ty její eintopfy. Pořad je sám o sobě hloupý a pitomý. Vyumělkované dialogy kolikrát nefungují mezi herci, takže jaký výsledek bude mít, když to zkusí důchodkyně s rybářem? Jako vedlejší produkt tohoto pořadu je ukázka lidského maloměšťáctví, hlouposti a záště. Přehlídka rádoby vzdělanců, znuděných paniček, lidí v nouzi či důchodkyň, kteří jdou o pořadu o vaření s tím, že nejí ryby, krevety, smetanové omáčky a zeleninu jen ukazuje úzký rozhled části účastníků. Nevím, kde se v lidech bere ta myšlenka, že když ke kupovanému uzenému nakrájí kupovaný knedlík a udělaj trochu zelí, zaslouží si 25 000 korun českých ()

Bruce_cz 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem tak dva díly (možná tři, čtyři...)... sledují to rodiče a královsky se u toho baví. Musím uznat, že je to výborná zábava... teda pokud vás baví smát se rádoby chytrým lidem, kteří většinou neumí podusit ani kus roštěnky a mají hubu plnou keců jak by to vše udělali lépe a do toho trousí moudra a rozumy :-D Ale jinak to je úplně zbytečný pořad. ()

Zapinka odpad!

všechny recenze uživatele

tak tento pořad je pro seniory, kteří nemají co dělat a tak koukají bezmyšlenkovitě na televizi. Pro mě uplně ztrácí smysl pokud se tam hlásí lidi, kteří o vaření nevědí vubec nic a dělají jak kdyby byli v něm bůhví jak zběhlý. Akorát mě je pohoršuje jak někdo může být tak hloupý. Místo těchto hlupáků by se tam měli hlásit lidi, kteří opravdu něco umí a mají o ukázat, aby se lidé "lajci" mohli něco přiučit - ale ne ve stylu alá Babica!! ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele

Tak jak tento pořad ze začátku nebyl vůbec špatný (i když měl své chyby - viz šmejdění po bytě, koho to zajíma?), tak se z něj v poslední době vyvinula totální kravina. Asociální opilci, lidé co neumí vařit, mluvit apod. Horší už to skoro být ani nemůže. ()

Holobrádek 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale tenhle pořad se mi líbí. Na rozdíl od jinýcn reality show se nevnucuje a na nic si nehraje. Nejde o žádnou velkolepou podívanou, ale o zajímavou exkurzi do domácností a osobností jednotlivých soutěžících. Vaření a recepty jako takové jdou úplně mimo mě, ale zbytek občas stojí za zhlédnutí. A dvojice moderátorů Boušková-Vydra je příjemná a občas i dost vtipná. ()

kabka* 

všechny recenze uživatele

Výborné na odpočinek, kdy člověk potřebuje tak akorát zapnout bednu a vypnout hlavu. Občas se objeví i zajímavě zabydlený byt či originální recept. Většinou je to však jen přehlídka ... ehm... účastníků, kteří kritizují soupeře a sami vaří na stejně nízké úrovni. ()

Zirael

všechny recenze uživatele

Tohohle pořadu jsem si fakt nemohla nevšimnout... vlastně se mi dost často stává, že u něj večeřím (takovej náhradní program než začnou na coolu simpsnovi). A abych se přiznala, nekoukám na to kvůli vaření... to se ani nedá, když je to pořád to stejný dokola. Vývar z jakýhokoliv zvířete s nudlema, salát, svíčková, vepřo-knedlo-zelo, maso s omáčkou, buchta s krémem nahoře, nebo roláda. Nic moc se z konceptu nevychyluje. Mě spíš fascinuje, jak hluboko jsou někteří lidé schopní takhle veřejně klesnout. Co všechno předvádí, jen aby vyhráli. Pokud se ono předvádění týká jen vaření, ok, ale jakmile dojde na vyříkávání si osobních sympatií a asympatií u stolu a před celým národem, hledání prachu ve skříni nebo na komentování cizích záclon padá mi brada... Tenhle pořad nemá s vařením nic společného, podle mě je to takový sociologický dokument o životě lidí převážně starší a střední generace. A podle této sociologické sondy se mi češi zdají jako národ buranů, trapných komediantů, lidí bez nápadů, vkusu a úrovně. Pro mě je to nehodnotitelné, protože obsahu (exhibice exotů) naprosto neodpovídá forma (taková ta lidová šou o vaření pro český maminy). Sporadicky sledovat to budu dál... je to taková moje perverze. ()

nuwer 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem porady o vareni nesledovala,ale tohle me bavi,odreagovani,obcas sranda,obcas trapne,ale nechapu proc nekdo da Odpad a pak jeste k tomu napise takovy roman?? Inteligent nejspis.. :) ()

Nerajohn odpad!

všechny recenze uživatele

Zahlédl jsem koutkem oka dík VIP prostřeno s Hanychovou a Pomejem a zíral. Defilé pseudocelebrit, sprostá mluva, přesvědčení o vlastní důležitosti, kouření u jídla. Hnus, hnus, hnus, odpad. Tragédie. ()

japekli odpad!

všechny recenze uživatele

Jsem alergickej na penicilín a pořady vo žrádle. Mám za to, že v TýVý vobjevili "Ameriku", když na koukáky "útočej" přes jejich pajšly. Chlapi u toho možná stejně žerou kdejakej blaf, kterej jim připraví ty napětím neposedný divačky, zapisující si každou kravinu, co spadne do televizní mísy. No, a když už se dává v programech tolik prostoru k přípravě i konzumaci jídel, pak by se to mělo vybrousit k dokonalosti tím, že by se mohlo točit a vysílat i vylučování, aby učinkující měli přehled třeba i o tvaru a vůni hovna, dávali si za to vzájemně také body a hlavně se mohli přesvědčit v cože se proměnilo jejich dílo. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že je to stravitelné. Rozhodně na poli českých ptákovin. Někdy vtipné. Aneb ukázka jací lidé u nás žijí - od obtloustlých, mastných a nechutný matek, bez kapky sebereflexe a inteligence, až po vřelé, inteligentní lidi s vkusem a kuchařským uměním, až po ty ženy i muže(?!), kteří nepoužívají varečky jenom na vaření. ()

v.v.v. odpad!

všechny recenze uživatele

Je mi zle téměř vždy, když si náhodou "normální" díly tohoto pořadu pustím. Je mi zle z lidí, kteří vypadají hrozně, neumí se chovat, neumí stolovat, vaří strašně, bydlí v garzonce a jdou s touto nadílkou do televize. Komentáře Vydry a Bouškové jsou mnohdy nevhodné až trapné. Výjimkou je VIP Prostřeno. ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama